Şimdi Ara

2015 EU LCS Summer Season Playoffs ANA KONU (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
887
Cevap
10
Favori
18.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hai'nin heyecandan eli ayağı tutmuyor sanırım
  • Oberyn kullanıcısına yanıt
    Gerçek olsa şaşırmam,eski EG tarzı Hylissang'ın dışında kim shotcall yapabilir diye düşünüyorum da, yok sanırım
  • Konu Güncellendi
  • Yine bug yine reignover. Lol

İyi ki o kadar büyük bir şey değildi sadece jungle temizlerken oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRIDGIT MENDLER -- 28 Mayıs 2015; 19:38:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir adc nasıl pozisyon alamaz nasıl korkak oynayarak fight verir örneğini gösterdi bize rekkles .
  • Ashe turnuvada gözlerim yaşardı.
  • Fnaticin kadrosu çok güçlü bilmiyorum ama bu spliti süpurebilirler.

pozisyon alamaz değil dostum o rekkles hep öyle oynuyor çok korkak bu yüzdende hasar veremiyo diye çok eleştri alıyordu ki bencede yanlış bukadar korkak olması
    Dakika kaçtı tam hatırlayamıyorum, bot lane in orada bir fight oldu Rekkles kendi bot lane kulesinin o taraftan geldi iki kişiye ulti tutturduktan sonra rakibe rahat 3-4 AA vurabilecekken ve item bakımından iyiyken döndü minyon kesti. Sonra bir iki adım ilerledi vurmak için bu sefer yine geri yürüdü. Tamam CC'li tank metası var ama takım savaşlarında gerektiği gibi hasar veremedi ve veremiyor bana kalırsa. Diğer yandan Sneaky gibi AD Carry oyuncuları takımının hasar miktarını oldukça arttırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadouspan -- 28 Mayıs 2015; 20:16:01 >
  • Origen'i merakla bekliyorum bu sezon benim favorim. xPeke amazing HYPE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amator ruhlu -- 28 Mayıs 2015; 20:23:10 >
  • Go Origen
  • Origen will destroy the season.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr Reese -- 28 Mayıs 2015; 20:28:45 >
  • Origen vs Giants
    Seçim ekranı geldi. Peke'yi tekrardan görmek güzel olacak.
  • Fnc Forever. Rekkles geri gelmesi beni biraz üzdü. Steelback kalmalıydı bence ama olsun.

• Soaz Rumble aldı.
  • xPeke elbet bir gün hey Febiven senin oturduğun yerde bende oturdum deyip tokatlayacağı günü büyük bir özlemle bekliyorum :)

Origen alt koridorundan beklentim çok değil. Soaz eskisi gibi oyunu satacak mı merakla bekliyorum
  • Lcs'in son iki takımının karşılaşması

• Mighty
  • Pickler ne arkadaşlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • origen domine eder...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.