Şimdi Ara

2015 EU LCS Summer Season Playoffs ANA KONU (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
887
Cevap
10
Favori
18.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hakman349

uol un maçı kaç kaç bitti knklar

Devam ediyor.
    UOL:1
    FNC:2
  • quote:

Orijinalden alıntı: BéTo

quote:

Orijinalden alıntı: Shadouspan

quote:

Orijinalden alıntı: KendineAteist

kaan kural nerede

Bir sonraki C9 vs TSM serisini sunacak o.

Kaçta maç?

Belli bir saati var mı bilmiyorum FNC vs UOL bittikten kısa bir süre sonra başlar heralde. Çok ara olmaz yani.
    Edit: Saat 22:00 diye geçiyormuş C9 vs TSM maçı ama şuan oynanan FNC vs UOL serisi 2-2 olursa maalesef daha geç başlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadouspan -- 19 Nisan 2015; 21:17:09 >
  • Kimdi o öpüşen?
  • Trevor kiss me
  • uol <3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takım oyunu çok iyi ya

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetunal

quote:

Orijinalden alıntı: Funky ND

hey maşallah

2015 EU LCS Summer Season Playoffs ANA KONU

fiorami oynasam

meme :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

• Febivenin o seju ulti dodgelemesi of

• Hoaaaayyyydaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • Reinova reis
  • kikis-powerofevil çok güzel kombo yapıyolar febiven steelback huniden 2sinin %30-34 seviyelerinde canı kalıyor ama nasılsa o kalan canı sıfırlamak için gereken hasar çıkmıyor

• bu sezon gerçekten çok iyi maçlar oluyor sezon 2 den sonra 3ve4 gerçekten çok kötüydü hem dominant bir taraf oluyor ve zevksiz geçiyordu bu sezon 5 i görmeyen seri olmadı nerdeyse son ana kadar çekişmek var farklı hero tercihleri var bende en iyi sezon olma yolunda ilerliyor bu sene
  • Deficio-quickshot baydı ha tüm playoffu bunlar anlattı heralde deman babayı istiyorum geri
  • lucian yerine jinx alsalar uol rahat alırdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lMajesty -- 19 Nisan 2015; 22:53:22 >
  • Tum seriye genel olarak bakıldığında UOL'un daha cok hakeden taraf oldugunu dusunuyorum. Ama tebrik etmek lazim fnaticde sans tanimadi

• maça damga vuran hareket kiss cam
  • UoL son maça daha iyi champ seçimiyle çıkabilirdi bence.

FNC'in kazanacağını bilsem de UoL'un kazanamaması oldukça üzdü. Gayretlerine şapka çıkarmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

Deficio-quickshot baydı ha tüm playoffu bunlar anlattı heralde deman babayı istiyorum geri

deficio olduğu sürece eu yayını izlemiyorum , kaan abi de yoktu takip bile etmedim seriyi . Oyunculuk döneminde sevmezdim , sunuculuğundan nefret ettim
  • UOL'ın shotcallını tam olarak anlamış değilim. Mid-Late game odaklı team comp kuruyorsun, mid game power spike yakalamış takıma karşı objective almaya çalışıyorsun-tamamen throwluyosun(son oyunu). Tecrübesizliklerinden olsa gerek,çok iyi bir sezon çıkarttılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roofie Casanova

UOL'ın shotcallını tam olarak anlamış değilim. Mid-Late game odaklı team comp kuruyorsun, mid game power spike yakalamış takıma karşı objective almaya çalışıyorsun-tamamen throwluyosun(son oyunu). Tecrübesizliklerinden olsa gerek,çok iyi bir sezon çıkarttılar.

Shotcaller yok takımda herkes call veriyor UOL'da
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.