Şimdi Ara

2015 EU LCS Summer Season Playoffs ANA KONU (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
887
Cevap
10
Favori
18.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • her şey iyi hoşta viktor ve kalista damage çok fena
  • 18-0 geliyor
  • Origen, fnaticten agır basıyor. ama yine yenemedik
  • Yellowstar çok iyi iş yapıyor çok. 2 Takım savaşının kaderinde büyük rol oynadı. Hatasız oynadı resmen.

Origen pozisyon almada sıkıntı yaşadı. Böyle büyük hatalar beklemiyordum. Amazing daha efektif olabilirdi kötüydü.

Kalista ve Viktor late game faktörü.

Hala Corki kaldı mı ya? Origen botu o kadar iyiyken sırf champ seçiminde kaybettiler. Niels ve Mithy Bu sezonun en kötü maçlarını oynadılar.

Origen sadece kuleye oynadı. Hatta inhi açıcaz diye ittire ittire manalarını bitirdiler sonra orada Fnatic bastırarak hepsini keserek oyunun dönüm noktasını yarattılar. Gragas nauti gibi champ aldıysan savaş arayan takım olmalıydı o kadar üstünken. Kule aşkına oyunu kaybettiler
  • İnib.açarken takım, soaz gidip rekklese daldı serap merap ne varsa bastı %40-50 canı kaldı ondan sonra amazing antenide yakalandı maç orda gitti.
  • H2k tecavüz mü desek
  • Hey gidi GMB. Diamond aktı
  • Origien kötüydü baya.
    Amazing dışında aktif olan kimse yoktu, herkesi bi farm derdi almıştı.
    Ama diamond affetmiyordu hepsini cezalandırıyordu.
  • Son haftanın maçları artık..
  • CW Harika oynadı
  • İbretlik maç oldu
  • İbretlik bir maç daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shiuan

İbretlik maç oldu

Bugün ibrete doyduk bu maçta ibretlikti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oberyn -- 23 Temmuz 2015; 21:09:16 >
  • Sonraki maç SK-Fnatic. Azcık hava almaya çıkayım ben zaten Fnatic ezer büyük ihtimalle.
  • quote:

İbretlik bir maç daha

Zuhahahaha helal be unicorns. Worldse kadar kendimiz biraz daha toparlayip mac satmayi birakirsak en azindan ceyrek final filan gorebiliriz. Bu arada cw macinda ne oldugunu soylemeyin, izlemedim ama videosu varsa atabilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SON HAFTA GİBİ SON HAFTA BE
  • quote:

İbretlik bir maç daha

Zuhahahaha helal be unicorns. Worldse kadar kendimiz biraz daha toparlayip mac satmayi birakirsak en azindan ceyrek final filan gorebiliriz. Bu arada cw macinda ne oldugunu soylemeyin, izlemedim ama videosu varsa atabilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rekt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scippo S kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=6DwB_twbLZQ 2.40'a al.
  • Bi şey sorcam bu çilingirler gang geliyo mu acaba bizim jung hiç gang gelmiyo eğer geliyolarsa onların maçına nasıl denk gelirim aynı anda sıraya giriyoz olmuyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.