Şimdi Ara

2015 EU LCS Summer Season Playoffs ANA KONU (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
887
Cevap
10
Favori
18.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  2015 EU LCS Summer Season Playoffs ANA KONU
  • Up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AZ ÖNCE ÇİNLİNİN YAPTIĞI HAREKETİ GÖRDÜNÜZ MÜ RORROLORLORLRORLOLLORLO
  • next level froggen ddos Kappa
  • Go go Elements.
  • Elements birazdan ikinciliğe yükseliyor.
  • shook & froggen carry
  • kalan 2 maç çöp izlenmez
  • Playinq kullanıcısına yanıt
    Takım kadrolarının değişmesi ile birlikte EU maçları geçen seneye göre gerçekten de seyir zevki daha yüksek ve izlenebilirliği daha fazla maçlar haline geldi. Fakat dediğin gibi Elements maçları çok sıkıcı. Nedeni ise geçen seneki adları ile Alliance'ın bu seneki adları ile de Elements'in hiçbir oyun stratejisi ve taktiği olmaması. Tabzz bunu zaten daha önceden de açıklamıştı. "Belli bir taktiğimiz yok, sadece rakip hata yapınca bir şeyler yapıyoruz/deniyoruz." tarzı bir açıklamaydı bu. Haliyle bu da maçların uzamasına neden oluyor. Her ne kadar kazanıyor olarak görünseler de bence takım içerisinde bir sıkıntı var. Rekkles'ın bir iki gün önce Reddit'te ask.fm üzerinden Elements ile ilgili yazısını gördüm. Orada şöyle diyordu: "Takım olarak da organizasyon olarak da beni hayal kırıklığına uğratan bazı noktalar var." Buradan da bir sorun olduğu belli zaten. Bu Split sonrası her şey belli olur diye düşünüyorum az çok.

• rekkles adam degildir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rekkles'i abartıyorlardı geçen senede baya iyiydi, demin maçını izledim bundan önceki birkaç maçına da baktım bu adam EU LCS'in en iyi adc'si ise diğer adc'ler çöp, net
  • GMB 0/5
  • SK-Elements sona konur mu hiç
  • en önemli maç bu gün beyler,FORGIVEN mı REKKLES mı

bence REKKLES ezerek alıcak bu maçı,pasif oyunların sökmez REKKLES'a FORGIVEN EFENDİ, KARŞINDA 28 maçta 27 kere ölmüş adam var,sen giderken o gelmiş.

HADİ KOÇUM REKKLES GÖREYİM SENİ.
  • up
  • mrrallez graves ultisiyle çaldı baronu ama woolite iyi yer tutarak baronlu takımı temizledi ve inhibitör açtılar
  • Yapma be uol :(

Game of thrownes

• froggen tam reyiz ya
  • maç tekrarı oldu sorun neki acaba?

edit: maç duraklatıldığı yerden başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CloneTrooper -- 7 Şubat 2015; 0:35:54 >
  • Forgiven acayip formda gözüküyor abi canavar gibi adam mouse clicklerinden belli oluyor.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.