Şimdi Ara

2015 EU LCS Summer Season Playoffs ANA KONU (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
887
Cevap
10
Favori
18.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • maçı en baştaki kule kopardı açıkçası, forgiven bf sword ile rekkles'ın karşısına çıkınca direk takaslarda üstün çıktı; rekkles da bf sword için para biriktiremeden geri dönmek zorunda kaldı. geri döndüğünde sadece pickaxe olunca elinde, yine geride kaldı ve oyun ordan başladı kopmaya..

elements hiç de bekleneni veremiyor, en büyük 2 rakiplerine de kaybettiler. sk gaming'i forgiven sırtladı götürüyor resmen, 64 kda'sı var şu an dile kolay. ama fnatic yenecek sk'yı gibime geliyor.
  • Sk bu sene sezon 3teki c9 gibi olacak. Acik arayla sampiyon olacak. Gecen seneki nub jesiz gitti yerine fox geldi. Bu seneki en iyi 5 oyuncunun 4ü skde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odd Adden

Sk bu sene sezon 3teki c9 gibi olacak. Acik arayla sampiyon olacak. Gecen seneki nub jesiz gitti yerine fox geldi. Bu seneki en iyi 5 oyuncunun 4ü skde.

nrated ve fox en iyi değil bence diğer 3ü olabilir rollerinde en iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kitraxx

quote:

Orijinalden alıntı: Odd Adden

Sk bu sene sezon 3teki c9 gibi olacak. Acik arayla sampiyon olacak. Gecen seneki nub jesiz gitti yerine fox geldi. Bu seneki en iyi 5 oyuncunun 4ü skde.

nrated ve fox en iyi değil bence diğer 3ü olabilir rollerinde en iyi

nRated mekanik olarak en iyi değil ama ilk 3'de, ayrıca oyun içi sahip olduğu bilgi olarak kesinlikle çok iyi. Fox'da iyi gözüküyor, her şeyi Forgiven'a vermelerine rağmen kendi idare edebiliyor ki zaten olması gereken de bu, başka bir carry oyuncuya ihtiyaçları yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadouspan

Takım kadrolarının değişmesi ile birlikte EU maçları geçen seneye göre gerçekten de seyir zevki daha yüksek ve izlenebilirliği daha fazla maçlar haline geldi. Fakat dediğin gibi Elements maçları çok sıkıcı. Nedeni ise geçen seneki adları ile Alliance'ın bu seneki adları ile de Elements'in hiçbir oyun stratejisi ve taktiği olmaması. Tabzz bunu zaten daha önceden de açıklamıştı. "Belli bir taktiğimiz yok, sadece rakip hata yapınca bir şeyler yapıyoruz/deniyoruz." tarzı bir açıklamaydı bu. Haliyle bu da maçların uzamasına neden oluyor. Her ne kadar kazanıyor olarak görünseler de bence takım içerisinde bir sıkıntı var. Rekkles'ın bir iki gün önce Reddit'te ask.fm üzerinden Elements ile ilgili yazısını gördüm. Orada şöyle diyordu: "Takım olarak da organizasyon olarak da beni hayal kırıklığına uğratan bazı noktalar var." Buradan da bir sorun olduğu belli zaten. Bu Split sonrası her şey belli olur diye düşünüyorum az çok.

Elements Koçu ile sıkıntıları var diye okumuştum redditte bu kadar tecrubeliyiz Koç'un dediği mi dogru benim dediğim mi muhabbeti cok crumbz da o sebepten ayrılmıştı zaten ama bütün takımda aynı muhabbet olunca ayrı sıkıntı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fox un takıma cuk oturma sebebi olması playmaking olayı degil oyle efsane hareketler yapiyo olması degil ki zaten svenskeren ve forgiven oyle mukemmel safe oynayabilmesi ve ölmemesi

• Up H2k vs Elements maçı birazdan başlayacak.
  • Rekkles da Graves'i çürüttü arkadaş
  • Benim sorum bu ortatan kaybolan oyunculara noldu? Origins diye bi team kurulcakti... bide incarnati0n'un durumunda acaba bi gelisme var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: spinalsurgeon

Benim sorum bu ortatan kaybolan oyunculara noldu? Origins diye bi team kurulcakti... bide incarnati0n'un durumunda acaba bi gelisme var mi?

Origen*, şuan da elemelerde 4 win 1 lose. Gelecek split görücez sanırım.
  • Elements'de ciddi anlamda sıkıntı var. Takım içi iletişim, verilen call, oyuncuların performansı... Biran önce toparlanmaları lazım.
  • La oğlum bu Elements ne yapıyor? Neyin kafası yeter artık la.
  • Tabzz takım için daha iyiydi, en azından Rekkles'a göre daha agresifti. Takımda 2 carry'de bu kadar pasif olunca...
     2015 EU LCS Summer Season Playoffs ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teddybear01 -- 12 Şubat 2015; 23:10:26 >
  • BY FAR
  • Elements neden bu kadar çöp ya?

Onu boşverde SK bir sonraki maçıda rahatça alacak

• Best adc 0-0-1 Kappa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oberyn -- 13 Şubat 2015; 1:14:42 >
  • Up H2k vs ROCCAT maçı başlıyor.
  • By Far
  • BAŞBAKAN FORGIVEN
  • Froggen Anivia.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.