Şimdi Ara

2015 EU LCS Summer Season Playoffs ANA KONU (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
887
Cevap
10
Favori
18.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Candypanda emeklimi olmuştu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu yıl benden başka avrupa lcs'ten zevk almayan var mı. bi na bi kore maçlarına bakıyorum avrupa geri kaldı sanki biraz.
  • avrupanın şuan sanırım bi tek midleri zevk veriyo,onun dışında zevk veren birşey yok

birazcık jankos,biraz da rekkles
  • Toplane aşırı baskı oyun zevkini düşürüyor. Farmlardaki fark aşırı fazla. Dk 30 ADCler 300lerde solo oyuncular 200 farm yapanı görmek imkansız.

Tank metası bitti toplane amacını kaybetti. Resmen hamallık ve destek rolüne büründüler. Hasar vermesine veriyorlar ama koruma işinde çok kötüler. Koruyacağım diye saniyesinde eriyorlar
  • fnc akıyor ya
  • huni o cs ne yea
  • abi diamond jarvan dan baska bir heroyla oynayamiyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niq bozuyor ya ayrıca GMB solo da beğenmedim tp yokken bota gidip rakibi baron için cesaretlendirdi. Eu lcs izlemek vakit kaybı gibi umarım eski gücüne kavuşur.
  • Chat çok acımasız ya, adamın İngilizcesiyle çok dalga geçtiler Reignover galiba dalge geçtikleri tam bilmiyorum

He bu arada Gambite çok üzülüyorum ya, eski takımı izlemesi bile keyifliydi yenseler de yenilseler de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC5775AB9 -- 30 Ocak 2015; 20:19:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wreckittralph

Chat çok acımasız ya, adamın İngilizcesiyle çok dalga geçtiler Reignover galiba dalge geçtikleri tam bilmiyorum

He bu arada Gambite çok üzülüyorum ya, eski takımı izlemesi bile keyifliydi yenseler de yenilseler de

Steelback'in ingilizce efsane

• Bugun sk uolmu var varsa kacta beyler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetunal

Bugun sk uolmu var varsa kacta beyler

11:30 gibi başlar tahminimce ama belli olmaz maçlar kısalır yada uzayabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CloneTrooper -- 30 Ocak 2015; 20:36:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

quote:

Orijinalden alıntı: wreckittralph

Chat çok acımasız ya, adamın İngilizcesiyle çok dalga geçtiler Reignover galiba dalge geçtikleri tam bilmiyorum

Steelback'in ingilizce efsane

Alice kısmında haykırdım qnq

• maçta uzadı bayağı
  • SK, Kennen aldı. Hadi bakalım. :)
  • Beyler bu tüm match-up'ları görebileceğim site var mı ? Yani pickleri , kim ne almış , skorları falan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

Beyler bu tüm match-up'ları görebileceğim site var mı ? Yani pickleri , kim ne almış , skorları falan ?

http://lol.gamepedia.com/2015_EU_LCS_Spring/Regular_Season
  • İlk 2 maç çok iyi
  • FNC vs UoL çok iyi maç olucak gibi hadi bakalım.
    Ayrıca bu sene EU maçlarının NA dan daha zevkli oldugunu bi ben mi düşünüyorum (60 dk lık elements maçları hariç)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.