Şimdi Ara

2015 focus trend x mi 2015 focus titanium mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
19.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben trendx alırken sormuştum, 64 civarına bırakacaklardı titanium modeli, son 2 ayda 3 bine yakın zam geldi. Eğer yalan yoksa yarın fiyatlarda bir değişiklik olacak. siz kaporayı verdiyseniz fiyatı değiştirmiyorlar
  • focus titanium hb beyaz otomatik benzinli... ağustosta gelecekmiş, arayan soran var mı benden başka? nasıl iştir anlamadım, kaporada verdim.. temmuz diyorlardı ağustos oldu şimdide. 2016 model alsaydım bari bu kadar beklemişken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justinbjk -- 23 Mayıs 2015; 20:13:57 >
  • arkadaş için perşembe bayiye gittik...

araç yok...

hocam en erken 2.5 ay sonra veririz dediler...

dedik valla woswosu da geçtiniz,çıktık...
  • berkenarjen B kullanıcısına yanıt
    oldu olacak 2016 alalım, nasıl şerefsizmiş bunlar, vazgeçmek üzereyim..
  • Parayla rezil olmak bu olmalı. Bende titanium düşünüyorum , gittim inceledim güzel araç gerçekten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hep vosvostan öğrendi bunlar. Baktılar ki hemen verince "abi bunlar yeterince araç satmıyor yeaa" diyip marka değeri zedeleniyor , hemen vosvos gibi aylar sonrasına attılar ki vosvos 'cular gibi "abi araba super oyle kaliteli ki tüm dünya sırada fabrika araç yetistiremiyor aylar sonrasına sıra veriyorlar " desinler diye. Yani boyle bi sey :))

• İkiside alınmaz. Trend bomboş 4 teker 1 direksiyon sınıfında.

Titanium iyi ama dizel otomatik bakıyorsanız fiyat komik derecede yüksek. 1.0'da powershift seçeneği yok. Fuar'da sergilenen araç 98k ve indirim de yapmadı :)

C segmentinde f/p araçları Seat Leon ve Kia Ceed.

Titanium focus'tan çok daha dolu( elektrikli hafızalı koltuktan, sunroof'a, viraj aydınlatmalı bi-xenon farına kadar) ceed'i çok çok daha ucuza alabilirsiniz örneğin. Bu özelliklerde dizel otomatik ceed 78-80 lira falan. Benzer özelliklerde focus 98000. Aradaki fark 20k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenGiDeR -- 24 Mayıs 2015; 10:59:49 >
  • 4 aydır Trend X kullanıyorum.
    Kol dayama olmaması en cok üzen noktası
    Kol dayama + Navigasyon taktırın keyfınıze bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenGiDeR

İkiside alınmaz. Trend bomboş 4 teker 1 direksiyon sınıfında.

Titanium iyi ama dizel otomatik bakıyorsanız fiyat komik derecede yüksek. 1.0'da powershift seçeneği yok. Fuar'da sergilenen araç 98k ve indirim de yapmadı :)

Titanium focus'tan çok daha dolu( elektrikli hafızalı koltuktan, sunroof'a, viraj aydınlatmalı bi-xenon farına kadar) ceed'i çok çok daha ucuza alabilirsiniz örneğin. Bu özelliklerde dizel otomatik ceed 78-80 lira falan. Benzer özelliklerde focus 98000. Aradaki fark 20k

:D
    Kia ile fordu aynı kefeye koyuyorsanız siz Chery filan alın. Fiyatı da uygundur. Hiç incelemedim ama fonksiyonlarıda iyi deniyor.

Trend mi titanium mu sorusuna gelince bu biraz maddiatla alakalı bir durum titaniuma paranız yetiyorsa hiç düşünmeye bile gerek yok tabiki titanium. 2008 de pek istemeyerek Focus titanium x tdci aldık çok binmem 3 4 yıl sonra bir suv alırım diyordum ama hala focus duruyor. Satmaya kıyamıyorum. Bilmem anlatabildim mi?
    Boş bir mondeoya binmektense dolu bir focusa binmeyi tercih ederim. Yada boş bir focus yerine dolu bir fiesta alırım. (boyutla benim için çok önemli değil 3 kişiyiz)

Son olarak 2 gün önce arkadaşım için yeni passat'ı showroom da inceledik (5 10 dk) 98binlira fiyat var kapılar düşüktü yerine oturmamış. Tampon ayarsız önde duruyor arada boşluk var. İlk bakışta bunları görünce arabadan soğudum. Birde 2008 focusta olupta onda düşünülemeyen bazı detayların olması gerçekten itici geldi.
    (şimdi focusla passta kıyaslanamaz diyecek bir dünya insan çıkar. Bence de kıyaslanamaz en azından sınıf farkı var. Ben kıyaslamak için gitmedim arkadaş alacaktı vaz geçti.) :)

• quote:

Orijinalden alıntı: x_ir

quote:

İkiside alınmaz. Trend bomboş 4 teker 1 direksiyon sınıfında.

:D
    Kia ile fordu aynı kefeye koyuyorsanız siz Chery filan alın. Fiyatı da uygundur. Hiç incelemedim ama fonksiyonlarıda iyi deniyor.

Trend mi titanium mu sorusuna gelince bu biraz maddiatla alakalı bir durum titaniuma paranız yetiyorsa hiç düşünmeye bile gerek yok tabiki titanium. 2008 de pek istemeyerek Focus titanium x tdci aldık çok binmem 3 4 yıl sonra bir suv alırım diyordum ama hala focus duruyor. Satmaya kıyamıyorum. Bilmem anlatabildim mi?
    Boş bir mondeoya binmektense dolu bir focusa binmeyi tercih ederim. Yada boş bir focus yerine dolu bir fiesta alırım. (boyutla benim için çok önemli değil 3 kişiyiz)

Son olarak 2 gün önce arkadaşım için yeni passat'ı showroom da inceledik (5 10 dk) 98binlira fiyat var kapılar düşüktü yerine oturmamış. Tampon ayarsız önde duruyor arada boşluk var. İlk bakışta bunları görünce arabadan soğudum. Birde 2008 focusta olupta onda düşünülemeyen bazı detayların olması gerçekten itici geldi.
    (şimdi focusla passta kıyaslanamaz diyecek bir dünya insan çıkar. Bence de kıyaslanamaz en azından sınıf farkı var. Ben kıyaslamak için gitmedim arkadaş alacaktı vaz geçti.) :)

Hayatınızda hiç kia ceed'in içine binip incelediniz mi? Ya da test sürüşüne çıktınız mı? Ben focus'u da inceledim, ceed'i de inceledim, test sürüşü yaptım. Fiesta'yı zaten 1 yıl kullandım. Benim sizden farkım marka takıntım ve ön yargılarım olmaması o yüzden kaliteli bir araç üretirse cherry'de alırım, lada'da alırım. Ben logoya değil arabaya para veririm.

Siz o çok pahalıya aldığınız focus'u, Ford filolara kaç paraya satıyor bilginiz ya da fikriniz var mı acaba.

Bu arada Focus'ta donanım namına bir şey yok, Titanium bile dolu değil. Trend dediğiniz zaten boş ötesi boş.

• BenGiDeR B kullanıcısına yanıt
    Bindiğim (şahsıma ait) en kötü araba Hyundai accent'ti ondan daha basit arabam olmadı. Ama ladayada bindim fiat modellerinede yani logo peşinde koşan biri değilim. Öyle olsam herkes gibi WV göklere çıkarırdım ama bana passat çok itici geldi. Neyse lafın özü Siz ladaya binip indikten sonra focusla arasındaki farkı fark edemiyorsanız ben size bir şey söyleyemem. Donanımı her şeyi bir kenara koyalım arabalardan hiç anlamayan bir kişiyi bir marka ama boş bir modele birde ucuz ama dolu bir modele bindirin hangisinin daha kaliteli olduğunu ondan dinleyin. (ben bu duruma şahit oldum 4 5 yaşlarındaki bir çocuk tarafından )
  • x_ir kullanıcısına yanıt
    Ne güzel çarpıtıyorsunuz öyle yadıklarımı. Ben hangi mesajımda lada ile focus aynı kalitede yazdım? Ben Ceed ile Focus'u karşılaştırdım ve lafımında arkasındayım. Focus, Ceed'den 20 bin lira daha pahalı olacak bir araç değil. Accent ile falan da hiç bir alakası yok nasıl bir bağlantı kurduysanız artık.

Siz kia'yı ford ile bir mi tutuyorsunuz gidin cherry alın dediğiniz için marka takıntım yok, logoya verecek param yok, aynı kalitede mal yapsın lada'da, cherry'de alırım dedim.

Aşağıda Ford ve Kia'nın ingiltere sitelerine ait linkleri ekliyorum. Anlayana sivrisinek saz, anlamayana anlamak istemeyene davul zurna az demişler. Bakın İngiltere'de focus ve ceed'in başlangıç fiyatları aynıyken hatta ceed biraz daha pahalıyken Focus Türkiye'de ne kadar nasıl bu kadar pahalı olabiliyor( dizel otomatikte 20,000tl'ye kadar çıkıyor fark). Kia bu aracı hayrına dağıtmadığına göre Ford'da sağlam bir kazık var demek.

http://www.kia.co.uk/new-cars/range/mid-sized-cars/new-ceed.aspx

http://www.ford.co.uk/Cars/NewFocus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenGiDeR -- 24 Mayıs 2015; 13:23:11 >

• quote:

Ne güzel çarpıtıyorsunuz öyle yadıklarımı. Ben hangi mesajımda lada ile focus aynı kalitede yazdım? Ben Ceed ile Focus'u karşılaştırdım ve lafımında arkasındayım. Focus, Ceed'den 20 bin lira daha pahalı olacak bir araç değil. Accent ile falan da hiç bir alakası yok nasıl bir bağlantı kurduysanız artık.

Siz kia'yı ford ile bir mi tutuyorsunuz gidin cherry alın dediğiniz için marka takıntım yok, logoya verecek param yok, aynı kalitede mal yapsın lada'da, cherry'de alırım dedim.

Aşağıda Ford ve Kia'nın ingiltere sitelerine ait linkleri ekliyorum. Anlayana sivrisinek saz, anlamayana anlamak istemeyene davul zurna az demişler. Bakın İngiltere'de focus ve ceed'in başlangıç fiyatları aynıyken hatta ceed biraz daha pahalıyken Focus Türkiye'de ne kadar nasıl bu kadar pahalı olabiliyor( dizel otomatikte 20,000tl'ye kadar çıkıyor fark). Kia bu aracı hayrına dağıtmadığına göre Ford'da sağlam bir kazık var demek.

http://www.kia.co.uk/new-cars/range/mid-sized-cars/new-ceed.aspx

http://www.ford.co.uk/Cars/NewFocus

Hyundai örneğini logo takıntım olmadığını belirtmek için söyledim. Ladadan da ilk siz bahsettiniz lada da alırım dediniz bende lada ve focus arasındaki farkı farkemiyorsanız lafım yok demek istedim.
    Ülkemizde tüm markalr pahalı bu forda özel bir durum değil yani yurt dışı fiyatlar farklı olur. Ayrıca her marka satılacağı ülkeye göre otomobil üretir ve fiyatlar talebe göre değişir. Kia 10 15 yıl öncesine kadar ülkemizde nasıl bir muamele görüyordu ben az çok hatırlıyorum sorentosu bile neredeyse taksi fiyatına satılıyordu. Ucuzdu sattı talep arttıkça fiyat yükseldi. (günümüzde de kalite illaki yükseldi 10 yıl öncesinde kalmadı)
    Sözümün yine arkasındayım fordla kia kalite anlamında kıyaslanamaz.

• yarın kaporamı almaya gidecem, bu şerefsizlerden araba falan alınmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justinbjk -- 25 Mayıs 2015; 22:19:36 >
  • Hocam ford da ne kadar kararlisin bilemiyorum ama hyundai i30 a da bir bak.git test surusu yap.sunulan ozelliklere bak.
    Dizel otomatik focus alacaktim.fiyati deli gibi ucmus.en fulunde bile hyundai i30 u fulunde olan ozellijler yok.
    sitede yazan hyundai yi kotuleyen yazilara bakma.git kullan tecrube et.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paran çoksa tabiki TİTANYUM alınır. Bence trendx baz donanım gibi görünse de son derece yeterlidir. Örnek Alaşımlı jantlar,hız sabitleme,sis farları, ön kol dayama, Anahtar ile camları açıp kapatma özelliği, deri fonksiyonlu direksiyon gibi azımsanmayacak özellikleri vardır trendx in.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.