Şimdi Ara

2015 Ford MONDEO (YENİ) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
5
Favori
24.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok beğendim... Bakalım para işini ayarlarsam bende aileye girebilirim.
  • Ford sitesindeki fiyat listelerinden mevcut kasa Mondeo'yu çıkarmış.

Yeni Mondeo'nun gelişi yakındır.
  • Çinde sedan yeni mondeo yu gördüm ve detaylı inceleme şansım oldu, bence birçoğunun beğenisini kazanacak ve pazara iyi giriş yapar düşüncesindeyim.
  • Fiyatın passattan aşağı olacağını zannetmem.2. elde yine fırsat aracı olur.
  • 1.5 benzinli motordaki şanzuman ned bilgisi olan var mı

tam otomatik şanzuman mı yoksa powershift mi yoksa farklı bir sistem mi ?
  • bu arabanın ülkede tutması için sadece güzellik yetmiyor. motor olarak 1.6 veya 1.5 dizel otomatik kombinasyonu ile gelmesi lazım ki rakiplerle kıyas olsun.
  • o değilde bu bagaj tarafını bi türlü beceremediler.orantılı değil bir defa kasası. passatın mesela önüyla arkası orantılı bagaj tarafıda düz ve estetik.aynı şekilde bir insignia mesela ön taraf ve bagaj tarafı orantılı bir fazlalık yok mesela o da estetik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labidu -- 23 Ocak 2015; 14:48:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi paylaşacağım özellik türkiyeye gelir mi bilmiyorum ama gelirse harika olur. Şahsen çok şımartıcı bir özellik

Video da izlerken göreceksiniz. Sesli komut ile yönetim var. Test eden kişi acıktım diyor ve gidebileceği restaurantları araç çıkarıyor ve isterseniz sizi oraya yönlendiriyor. Çok şımartıcı bir özellik bayıldım

https://www.youtube.com/watch?v=--VfbS9paLQ

• Bugun detroit autoshowda fusion(Modeonun buradaki adi) inceledim(halihazirda detroit yollarinda bir suru dolanoyor zaten). Aracin goruntusu gercekten cok guzel. Gozume carpan tek dez avantaji geri gorusunun kisitli olmasiydi. Ayrica avrupada duydugum kadariyla eskisindem pahali satiliyormus, bizi de vurabilir bu. Ama oyle olmazsa satislards ozellikle passattin cok cani yanacagi kesin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara_eylül

1.5 benzinli motordaki şanzuman ned bilgisi olan var mı

Ps değil SelectShift olarak adlandırdıkları bir tam otomatik.

Performans ve tüketim bakımından verimli diye biliyorum. Otomatiğin 0-100'ü manuelden daha iyi, öyle bir tam otomatik yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinkoy -- 26 Ocak 2015; 11:45:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

quote:

Performans ve tüketim bakımından verimli diye biliyorum. Otomatiğin 0-100'ü manuelden daha iyi, öyle bir tam otomatik yani.

bu vites ilk defa ford da mı kullanılacak yoksa başka firmalar kullanıyor mu,

eğer ilk defa kullanılacaksa arıza yapma olasılığı nedir nasıl bir şanzımandır acaba ?
  • Reklamını izlemeyen varsa buyursun...

https://www.youtube.com/watch?v=3kgu_JTrYSU

edit: videoyu koymayı beceremedik linkten açmak gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 161907 -- 27 Ocak 2015; 12:19:44 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

quote:

bu vites ilk defa ford da mı kullanılacak yoksa başka firmalar kullanıyor mu,

eğer ilk defa kullanılacaksa arıza yapma olasılığı nedir nasıl bir şanzımandır acaba ?

Bildiğim kadarı ile Kuga 1.6 EB'de kullanılan şanzıman bu.

SelectShift'in tam otomatik olduğunu yazmıştım ama aşağıdaki link'te çift kavramalı diyor. Kafam iyice karıştı

http://www.ehow.com/info_7768221_selectshift-transmission.html

• Mondeo ST render'ı. Umarım böyle bir şey olur...

2015 Ford MONDEO (YENİ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinkoy -- 29 Ocak 2015; 0:27:03 >
  • bodykitli 2.0 ecoboostta çok güzel görünüyor. umarım 1.5 eco. otomatik makul fiyata sahip olur.
     2015 Ford MONDEO (YENİ) 2015 Ford MONDEO (YENİ)

• Passat yanında esamesi okunmaz yine.Kimse tipi güzel diye hantal verimsiz bir motor almak istemez sanırım.Rakibi passat 1.4 150 bg motor ile 0-100 8.2 , son hız 220 yaparken mondeo 0-100 9.1, son hız 214 yapıyor. Passat şehir içi 6 lt yakarken mondeo 7,8 lt yakıyor.Kombine passat 4,9 mondeo 6,3 yakıyor.Bunlar Ford almanyadan aldığım veriler.Şimdi Mondeo passattan 10 bin tl ucuz olsa dahi gidip teknolojisi eski bir arabayı almam.
  • x15 kullanıcısına yanıt
    Passat iyi kaliteli araç ama tip yok bee ayrıca mondeonun daha uygun fiyatlardan satılacağı aşikar.. tabi renkler ve zevkler tartışılmaz her malın alıcısı çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x15

Passat yanında esamesi okunmaz yine.Kimse tipi güzel diye hantal verimsiz bir motor almak istemez sanırım.Rakibi passat 1.4 150 bg motor ile 0-100 8.2 , son hız 220 yaparken mondeo 0-100 9.1, son hız 214 yapıyor. Passat şehir içi 6 lt yakarken mondeo 7,8 lt yakıyor.Kombine passat 4,9 mondeo 6,3 yakıyor.Bunlar Ford almanyadan aldığım veriler.Şimdi Mondeo passattan 10 bin tl ucuz olsa dahi gidip teknolojisi eski bir arabayı almam.

Söylediklerinizde buyuk oranda haklisiniz... Benimde gonlum Mondeodan yana, tipi cok daha iyi ama motor ve sanziman'a baktığınızda Passat acik ara onde...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spark73 S kullanıcısına yanıt
    Sanzıman konusunda passat iyi olabilir ama motor konusunda ecoboost yabana atılmamalı 1,5 160bg daha ne olsun.. ayrıca tsı motorun 150lik versiyonları pahalı.
  • Aniil A kullanıcısına yanıt
    Ayrı ayrı hem şanzıman hemde motor çok iyi olabilir ama sonuçta ikisi birleştiğinde Passat yakıt sarfiyatı Mondeo'ya göre çok daha iyi maalesef. Ben şu anda 4. Ford arabamı kullanıyorum (2000 senesinden beri Ford kullanıyorum) ve yine Mondeo almak istiyorum ama sarfiyat beni farklı alternatiflere itiyor. Dizel otomatiğinde (ne zaman geleceği pek belil değil) çok iştah açıcı olacağını düşünmüyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.