Şimdi Ara

2015 Ford MONDEO (YENİ) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
5
Favori
24.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bugün Adana Gizerler Ford ta gördüm ve inceledim. Araç 1.5 ecoboost at di. Yalnız 17 jantlar o kalıbın içinde ufak kalmış 18 daha iyi gidecektir ama 1.5 lerde yok sanırım daha sonra gelecek 2.0 dizelde olabilir. İçine oturduğumda bana gayet tok ve oturaklı bir araç izlenimi verdi. Araç önden ve arkadan gayet şık ama önden daha şık açıkcası. Aracı beğendim ama asla sıfır almam bu aracı, mondeo çok değer kaybettiği için 2. ele düştüğünde 2.0 dizelini alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trojana -- 20 Şubat 2015; 15:29:46 >
  • trojana T kullanıcısına yanıt
    evet mondeonun 2.el olarak alınması konusunda haklısınız bencede araç hızlı değer kaybediyor.. merak ettiğim bir şey var aracın egzozları gizlimi yoksa sitede gösterildiği gibi dışardamı?
  • Aniil A kullanıcısına yanıt
    Birde bu araç 2012 den beri piyasada muhtemelen önümüzdeki sene makyajlanır. Şimdi alanlar 1 sene sonra makyajsız kasaya binecekler belkide. Egzozlarına maalesef dikkat etmedim. Biz daha 2 hafta önce 2013 34.000 deki trend mondeoyu 68.000 tl ye aldık. Şu an 2.0 dizel trend gelse heralde 125.000 den aşağı olmaz, araç güzel fakat değer kaybı inanılmaz. Bu tabiki bizim gibi kullanıcılara yaramakta.
  • trojana T kullanıcısına yanıt
    yanlış hatırlamıyorsam 2012 aralık ayında satışa sunulmuştu ama Amerika da.. bize ise Avrupa ile aynı anda geldi. 2017 başında makyajlı kasalar gelir. bence 2016 makyaj için erken.. genellikle 4+2 şeklinde araçlar pazarlanıyor. bir kasanın ömrü ortalama 6-7yıl.
  • Iyi guzel de fiyatlar orta sinif icin cok yuksek ozellikle de icinde bulundugumuz ekono ik ortamda. Ulkemizde ekonomi pek parlak gitmiyor ve plaka takilir takilmaz deger kaybedecegi bilinen bu sinif bir araca bu kadar para harcanir mi? Bakalim gorecegiz. Ben yine de randevu aldim ve test surusu yapacagim .Neticede 2013 model bir tane sirkette kullaniyoruz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni mondeoyu kdz ereglide bayinin onunde lkl uc gundur gelip gecerken goruyorum.inipte inceleyecek vaktim olmadi ama disaridan arac gercekten guzel gozukuyor.arac beyaz,sunruflu titanyum cok yakisikli olmus.alacak arkadaslara hayirli olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar
    Aracı bugun inceledim,ancak test sürüşü yapamadım.Otokoç un zaten hiçbir zaman test aracına denk gelemedim:)
    Ancak araçta hakikaten izolasyon konusunda bence kaliteye önem verilmiş gibi geldi .Şöyle ki;aynı ortamda kuga ya bindim kuga dışarıda ki sesi(showroom gürültüsü;konuşmalar ,falan filan) çok fazla kesemezken mondeo neredeyse tamamen yok ediyor.Bu aslında benim kriterim.Mesela 3 serisi ile 5 serisinide gidin bir bmw showroom unda inceleyin aradaki farkı siz bile anlayabilirisiniz.hiç aklımda yokken açıkçası 1.5 dizel otomatik olacaksa,olmazsa da 2.0 dizelini düğşünmeye başladım.Haizran ı bekleyeceğim....
  • Süper resmen aşık oldum..
  • Araç iyi güzel hosta , bu fiyat politikasiyla çokta tutulacak bir araba değil. Dun baktim fiyatları 85-90 bin TLaraliginda çok pahali bence. Çoğu insan ulasamaz. Ancak durumu iyi seviyelerde olan insanlar bu parayi verebilir

• Fiyatlar oldukça makul bence,benzer donanımlı bir passat a 117 isteniyorken?
  • Deneme sürüşü yaptım. Aslında amacım dizelleri incelemekti ancak 1.5 ecoboost a.t test edilebiliyor sadece. Aracın yol tutuşu her zamanki gibi çok çok iyi. Konfor ve sessizlik bence sınıfının iyilerinden. Performans tatmin edici (maalesef rampada deneyemedik)
    Mondeo yine çok iyi bir araç yapmış ancaakkkk ben gidipte 1.5 ecoboost alamam çünkü benzine gücüm yetmez. 1.6 dizel de bu kasayı ne kadar kaldırır tartışılır göreceğiz. 1.6 dizel oto zaten hayal gibi. Alınırsa bu araç 2.0 dizel alınır ona da Türkiye'de binilmez hadi bakalım yine passat satar mondeo bakar. 2015 te superb yeni kasa ile geliyor ki mondeo sadece 2.el de 5 sene sonra alınır.
    Kısacası bu araç passat tan (bence) iyi olmasına rağmen Türkiye'nin arabası değil. Alanlar yorum yaparsa seviniriz.
  • Bu gün bende yeni mondeoyu inceledim

araç görünüm olarak benden tam puan aldı. ancak camların ekstra siyah olması siyah döşeme ile birleşince içerisi çok karanlık.. kesinlikle açık renk döşeme ile alın malı.

diğer konu boyum 178 olmasına rağmen sürücü koltuğu en alt pozisyonda direksiyon en üst ayarda her debriyaja ayağını uzattığımda direksiyon alt tarafı diz kapağıma değmekte idi. ( direksiyon simidi değil bağlantı kısımları)

10 puan vereceğim arabaya bu nedenlerle puan bile vermiyorum
  • arabayı bugün test ettim yol tutuşunu, hızlanmasını, direksiyon tepkilerini çok beğendim,
    lakin sunroof tan çok rüzgar sesi alıyor araba
    + araba çok uzun. şehir içinde bu aracı kullanmak zulüm olacaktır, ama şehirlerarası kendinizi çok rahat hissettirir diyorum.
    kasayı kaldırmayacak için ise, passat ve superB dea ynı kilo arabayı gayet götürüyor ama hantal kalıyor, aynı şekilde 1650 kg olan volvo s60 dada aynı motor var. sadece aşırı performans beklemeyin benim test ettiğim 1.5 ecoobosst powershift idi ve.
    ilk gaz tepkilerini vites geçişlerini çok beğendim.
  • Yeni Mondeo 1.6 Dizel Style alalı 1 hafta oluyor. Daha önce Dizel Focus kullanıcısıydım. Henüz 300 km kullandım. Daha önce D segmenti araç kullanıcısı olmadığım için yapacağım değerlendirmelerin en azından şimdilik objektif olmayacağını düşünüyorum. Ben iç ve dış dizaynına bayıldım. Araç alt donanım olmasına rağmen donanım beni tatmin etti. Passat Trendline Manuel,Octavia Elegance Otomatik ile bu araç arası gidip geldim.Passat fiyat,donanım ve yetkili satıcı tavırlarından dolayı elendi. Mantığım (bagaj,yakıt tüketimi,otomatik dizel ) octavia dese de kalbimi ( aracın tipi, oturaklılığı, D segmenti olması) dinledim :) Tercihim HB almaktı ama dizel-Style seçeneği yoktu. Aracı daha fazla kullandıkça edindiğim izlenimlerimi paylaşırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eferdif

Yeni Mondeo 1.6 Dizel Style alalı 1 hafta oluyor. Daha önce Dizel Focus kullanıcısıydım. Henüz 300 km kullandım. Daha önce D segmenti araç kullanıcısı olmadığım için yapacağım değerlendirmelerin en azından şimdilik objektif olmayacağını düşünüyorum. Ben iç ve dış dizaynına bayıldım. Araç alt donanım olmasına rağmen donanım beni tatmin etti. Passat Trendline Manuel,Octavia Elegance Otomatik ile bu araç arası gidip geldim.Passat fiyat,donanım ve yetkili satıcı tavırlarından dolayı elendi. Mantığım (bagaj,yakıt tüketimi,otomatik dizel ) octavia dese de kalbimi ( aracın tipi, oturaklılığı, D segmenti olması) dinledim :) Tercihim HB almaktı ama dizel-Style seçeneği yoktu. Aracı daha fazla kullandıkça edindiğim izlenimlerimi paylaşırım.

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• tgezer kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler :)
  • eferdif kullanıcısına yanıt
    Hocam hayirli olsun. Allah kaza bela vermesin iyi günlerde kullanin insallah.
    Aracin performansini merak ediyorum. Focusla kiyaslayinca nasil? Agir bir arac neticede. Onceki focusunuz hangisiydi
    Tekrar hayirli olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anchowy61

Hocam hayirli olsun. Allah kaza bela vermesin iyi günlerde kullanin insallah.
    Aracin performansini merak ediyorum. Focusla kiyaslayinca nasil? Agir bir arac neticede. Onceki focusunuz hangisiydi
    Tekrar hayirli olsun.

Teşekkür ederim.2006 109 Hp Trend Focus vardı.Onu da sıfır almıştım.212 binde sattım. Mondeo gaza yüklendiğinizde fena gitmiyor.Ama asla Focus gibi yapıştırmıyor. Teknik verilerine göre 0-100 hızlanması 1,3 san daha yavaş zaten. Ara hızlanmaları fena değil. Sollamalarda sıkıntı çıkaracağa benzemiyor.Rampada bayılma yapmıyor. Yakıt tüketimi için şu anda birşeyler söylemek için çok erken. Ama ortalamam 7,1 LT gösteriyor. Tahminim bu rakam ilerde 6-6,5 bandına oturacak.(umuyorum öyle olur) Arabanın konforu gerçekten çok iyi (Focusa nazaran) Yol ve rüzgar sesi yok. Araç gayet sessiz.Yüksek hızlarda (140-150 üzeri) motor sesi oluyor. Süspansiyon benim çok hoşuma gitti. Denemek için 180 civarına çıktım. Araba çok stabil. Focusla kıyaslanınca çok ama çok daha konforlu( süspansiyon, genişlik ,ses yalıtımı vs) daha oturaklı, ama Focusta ki ataklık yok. Sonuç olarak ben aracı beğendim. 8 inç dokunmatik ekran ve sesli komut güzel oluyor. USB,SD card ve Video girişleri var. Ama ekran yanılmıyorsam video oynatmıyor. Wifi bağlantısı var.Klima,Cd çalar,Telefon vs sesle kumanda edebiliyorsunuz. Bagaj dar uzun ve bagaj ağzı küçük. Ama düz zemin yükleme kolaylığı var.Arka ortada bardaklık var bagaja ulaşılabiliyor. Stepne yarım boy alırsam hacim 100 lt civarında artıyor. Eğer olsaydı HB kasa alırdım. Bence daha şık hem de bagaj daha büyük.Önce ki mesajımda dediğim gibi aracı henüz yeni yeni tanıyorum. Araç deneyimim artıkça sizlerle paylaşırım.

• eferdif kullanıcısına yanıt
    Cevap icin tesekkur ederim. Benimde önceki aracim 2006 dizel ghia idi. 4 yil severek kullandim. Sizin kiyaslamalariniz benim icin yol gösterici olacaktir. Krem doseme bagaj ve aracin 0-100 ü beni bu aractan uzaklastiran nedenler. Daha inceleme şansimda olmadi. Hayirlisi. Tekrar iyi günlerde kullanin.

• Anchowy61 A kullanıcısına yanıt
    0-100 e ve bagaja bende çok takıldım. Koyu renk döşeme çocuklardan dolayı tercihimdi zaten.1. vites hantal onu söyleyeyim. Ama 2-3 te devri 2000 civarı tutarsan fena değil. Test sürüşü içinde dizel araç yoktu. Ama Benzinli otomatiği test ettikten sonra bu konfor için alınır diye dizeli test etmeden aldım. Test etmek istersen beklerim :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.