Şimdi Ara

2015 FORD TRANSİT NASIL BİR TİCARİ ARAÇTIR.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Personel taşımacılığı için yeni bir ticari araç almak istiyorum. FORD TRANSİT- RENAULT MASTER arasında kaldım. Bu 2 araç hakkında kullanıcı arkadaşlarımdan bilgi almak istiyorum. Yakıt konusunda hangisi iyi , yedek parça konusunda hangisi daha ucuz vs vs. Lütfen yardımcı olun. 2015 yeni kasa ford transit harika gibi geldi bana.

Saygılar...
     2015 FORD TRANSİT NASIL BİR TİCARİ ARAÇTIR.

• bymehmet05 B kullanıcısına yanıt
    Hocam 14 senedir master kullaniyorum 2001 le basladim 2008 aldim simdide 2011 i var
    bence master al yakit diger modellere gore daha ekonomik yeni kasa masterde konfor daha iyi parca konusunda o kadar fark yok degisen parcalarda makyajli kasa ile 15 ve 17 m3 twing motor 165bg cift turbo secenegide eklendi siparisle geliyor.diye biliyorum masterden sasma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o bir yıldız -- 11 Nisan 2015; 19:42:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederim ilginiz için. Master ın yakıt konusunda cimri olduğunu biliyorum ama diğerleri ile arasındaki farkı parça fiyatları ile kapattığını söylediler. Anlayacağın çok zor bir seçim bir an önce karar vermem lazım ne yapacam bilmiyorum.

• bymehmet05 B kullanıcısına yanıt
    Parcada dedikleri gibi bi fark yok bence master al sehir ici icin bire bir cok seri digerlerine gore

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Renault motorlu c180 gerçek mi?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.