Bildirim
2015`İN EN İYİ VİRÜS PROGRAMI (10. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Norton 360 kullanıyorum Zip lenmiş virüsleri dahil buluyor. bence süper bir anti virüs programı -
Sa arkadaşlar Bugün Sizlerle 2015 ve 2016 en iyi Antivirüs programını söyleyecem
Kendi düşüncem ve tecrübelerimi paylaşacam
Öncelikle Bilgisayar Teknisyeni olarak PC üzerine Donanım Yazılım Web Master olmak üzere bu işi yapıyorum
Arkadaşlar çok uzun süredir Eset Nod 32 kullanıyordum ve bu zamana kadar KAspersky tanıştıktan sonra kullanmadım
Eset her yönüyle güzel Sistemi Minimum olanlar için Eseti öneririm
Kaspersky bana göre en iyi antivirüs programı 3 aydır kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım ve Kaspersky Koruma konusunda bence kendini %100 kanıtlamış bir virüs programı
en önemlisi sessiz Sistemi kasmadan ve İnternet koruması Ebeweyn koruması ve Virüs koruması rootkit taraması bir çok özellik var ve o kadar çok işlevselliği var ki kasma yapmıyor
Kısaca Benim önerim Kaspersky Antivirüs veya security kullanmanızı öneririm
-
Arkadaşlar banada bi virüs programı öneririrmisiniz ya valla çok sıkıntı çekiyorum sayfalar bazen donuyor kullandığım win 10 pro -
ücretsiz antivirüs testi
http://www.techsupportalert.com/best-free-anti-virus-software.htm#Quick_Selection_Guide -
Mart 2016 itibarıyla yazdığım yazıda son tavsiyeyi inceleyebilirsin. http://www.virusler.org/2016/04/en-iyi-antivirus-tevsiyesi-mart-2016.html -
Arkadaslar Merhaba,bu virus konusunu anlayanlarin yardımını bekliyorum.bundan 2 sene evvel pcme bir renk kalibrasyonu programı indirmiştim ama bu program görüntü ayarını kendi yapıyor ve görüntüyü koyulastiriyordu.Hiç memnun kalmadım ve sildim fakat yapısıp kaldı resmen.oyun konsoluna, dier tvme monitörume hepsine geçti.yeni monitör aldım en az 4 kere hepsine de bulaştı. Arkadaş xboxini getirdi bana ve tvme bağladı sora gitti kendi evindeki tvye taktı ve onun tv de iptal görüntüsü bana yardım edebilecek kimse varmı para ödülü vereceğim yeminli tessekurler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Comodo internet security yükledim bakalım bir kaç ay deneyeceğim sonra olmadı gittigidiyor da çok ucuza kaspersky lar var onlardab birini alırım -
Hiç düşünmeden bitdefender diyeceğim. Sistemi az yoran ve çok fazla koruma sağlayan tek program. -
Aynen katılıyorum -
beleş eset kullanıyorum gayet iyi ama alsam bitdefender alırım -
En iyi antivirüs Programı bence Dr.Web'tir.Rus markası olan Dr.Web Hackerlarıyla meşhur Rusları firmalarında çalıştırarak en güncel virüsleri yok etmeye yönelik sistemler geliştiriyor.İnternetten indirilen Antivirüs programları ise arka planda sandığınız gibi güncelleme falan yapmıyor,sadece kendinizi kandırıyorsunuz.Mademki internetten indirmek yeterliyse neden bu ücretler ödeniyor diye düşündünüz mü?Antivirüsleri faturalı kutusunda isteyen arkadaşlara yerlerine giderek yada online kurulumu sağlıyor,teknik destek garantisi veriyoruz.ilgilenen arkadaşlar mail atabilirler.Ücret 80 tldir.Yine cep telefonlarınıza da antivirüs programını hediye olarak kuruyoruz. hakanakkus25@gmail.com
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan1950 -- 28 Aralık 2016; 14:19:10 > -
bu sitede de sıralamış anti virüsleri Teknobiz en iyi anti virüs programları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X