Şimdi Ara

2015`İN EN İYİ VİRÜS PROGRAMI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
4
Favori
245.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • av comparatives , isca labs, west coast labs, virus bulletin gibi sitelere bakarsanız her konuda öne çıkan antivirus programları olarak.

kaspersky- bit defender- eset- avira- panda -f secure olduğunu görürsünüz

uzun süredir internet kafe işleten birisi olarak ana bilgisayarda eset v8 antivirus kullandık lisanslı , bu eset v3 den beri devam etti

evde kaspersky is kullanıyorum,

firewall içeren antivirusleri iş yerlerinde kullanmayın saçma sapan herşeye uyarı verip programların çalışmamasını sağlıyorlar, sadece antivirus alın, firewall olarak windows un kini kullanın,

paranoyak olmayada gerek yok, evdeyken windows defender bile yeterli olur emin olun, bir arkadaşım 2 senedir antivirus kurmuyor,

2000 tl lik bir bilgisayar alıp %10 %15 yavaşlamasına sebebiyet verecekse bu yazılım bedava olması gerekiyor diyor aslında haklı :))

iyi forumlar
  • Selam arkadaşlar 12 yıllık bilgisayarcıyım cevaplar çok şaşırtıcı geldi. Öncelikle beleş sirke baldan tatlı derler ama öyle değil.
    Bu yaşıma kadarki deneyimlerime sığınarak söylüyorum. Öncelikle lisanslı bir antivirüs proğramı kullanmanızı tavsiye ederim. Artık bulut teknolojisini destekleyen yazılım kullanmanız daha güvenilir olacaktır. Ben çoğu yazılımı test ettim. Şu an için ise en uygunu trend micro internet security lisanslı olarak kullanıyorum. Ve çoğu firmaya bu şekilde lisanslı satış yaptım 5 yıldır hiç bir problem yaşamadım.
  • Bitdefender kaspersky emsisoft varken diğerleri bana güven vermiyor.
  • Bedavadan bedavaya fark var hayatında hiç outlook kullanmayan biri niye lisans alsın ki lisansızlar biz sisteminizi şu bölümlerini tarar bırakırız diyor aslında bedava olayı bu kadar ama siz profosyonel bir kullanıcıysanız profosyoneller kulübüne geçin lisansıda bu kadar diyorlar.Ev kullanıcılarına benim tavsiyem Comodo internet security Free olacaktır.Para vermenizede gerek yok ama tedirgin oluyorsanız 3 lisanslı olarak alabilirsiniz.Biz 3 arkadaş 19 $ almıştık.Adamlar zaten lisans alırsanız tarama sonrasında sisteme virüs bulaşırsa 500 $ geri iade edeceklerini söylüyorlar.Hatta kurulumda getbudy canlı destek programıda kurulumla gelmektedir.Sıkıntınız olursa hemen iletişime geçebiliyorsunuz.Eskisi gibi virüs trojenle uğraşan yok şimdi firmaların yaptıkları tarayıcılara reklam bulaştırmak bu şekilde para kazanıyolar.Kasıyordu donuyordu muhabbetlerin geneli çok fazla şişmiş olan registry den kaynaklanıyor yada windows çok fazla yapmış olduğu güncellemelerden yama üzerine yama yapmaktan yine işletim sistemi yaparlardı sanırım.Çok paralar yada çok takıntı yapmanıza gerek yok.

• 2 yıl olacak belki daha fazla DeepFreeze Standart V7.10 kullanıyorum en güzeli bence. Benim gibi bilgisayarına çok fazla dosya kaydetmeyenler için mükemmel diyebilirim. Bende bulunan versiyondaki lisansın bitiş tarihi yazmıyor sadece never expires yazıyor. Antivirüs programına ihtiyaç bile duymadım açıkcası :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exterminatee -- 18 Kasım 2015; 1:24:45 >
  • Ücretsiz için birşey diyemem ama ücretli için Trend Micro Internet Security tavsiye edebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • plus hepsini barındırır internet securty de.
  • virüs programı yüklemeyin diyenlere kulak asmayın, bazen güvenilir sandığınız bir programı kurarken bile beraberinde kurulan bir toolbar can sıkıcı sorunlara sebeb verebilir. Kaldı ki siz dikkatli olsanız dahi ağınızdaki bir pc den veya herhangi bir usb bellekten virüs bulaşabilir. mevcut virüslerin %95'nin windows platformunu hedef aldığını varsayarsak, virüs programı kurmamak akılllıca bir şey değil. (şayet ileri düzey kullanıcı değilseniz)
    sistem kaynaklarınız yetersizse bile son derece hafif virüs programları var; Eset, 360 Total vb.
    benim kişisel tercihim her zaman kaspersky olmuştur, sezgisel tanılamam konusunda bana göre en başarılısı, diğerleri virüs bulaştıktan sonra çare bulurken, kaspersky bulaşmadan müdahale edebiliyor.
  • tek kişi tek bilgisayar için antivir kaspersky- bit defender- eset üçlüsünden uygun fiyatlı 1 yıllık bişey arıyorum. var uygun fiyata alacak bildiginiz yer ? bitdefenderin sitesinde en aşağı 50 lira diye biliyorum total security.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgagokdemir90

tek kişi tek bilgisayar için antivir kaspersky- bit defender- eset üçlüsünden uygun fiyatlı 1 yıllık bişey arıyorum. var uygun fiyata alacak bildiginiz yer ? bitdefenderin sitesinde en aşağı 50 lira diye biliyorum total security.

Aşağıdaki linke bak tavsiye ederim

http://www.hizlial.com/bitdefender-total-security-2015-1-kullanici-1-yil/10370666

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarik1968 -- 22 Kasım 2015; 20:27:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarik1968

quote:

Orijinalden alıntı: tolgagokdemir90

tek kişi tek bilgisayar için antivir kaspersky- bit defender- eset üçlüsünden uygun fiyatlı 1 yıllık bişey arıyorum. var uygun fiyata alacak bildiginiz yer ? bitdefenderin sitesinde en aşağı 50 lira diye biliyorum total security.

Aşağıdaki linke bak tavsiye ederim

http://www.hizlial.com/bitdefender-total-security-2015-1-kullanici-1-yil/10370666

Bugun aldim hocam bunu. Tesekkurler

• kullanmıyom kafam rahat bilmediğin siteye girmicen bilmediğin şeyi indirmicen artık virüs olayı kalmadı bence anca malware falan giriyor pc kendi kendi bişeylere tıklıyor virüs girdimi zaten pc külliyen belli ediyor bide güncel işletim sistemi kullandımı tamamdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaD_DreaM_

Selam arkadaşlar 12 yıllık bilgisayarcıyım cevaplar çok şaşırtıcı geldi. Öncelikle beleş sirke baldan tatlı derler ama öyle değil.
    Bu yaşıma kadarki deneyimlerime sığınarak söylüyorum. Öncelikle lisanslı bir antivirüs proğramı kullanmanızı tavsiye ederim. Artık bulut teknolojisini destekleyen yazılım kullanmanız daha güvenilir olacaktır. Ben çoğu yazılımı test ettim. Şu an için ise en uygunu trend micro internet security lisanslı olarak kullanıyorum. Ve çoğu firmaya bu şekilde lisanslı satış yaptım 5 yıldır hiç bir problem yaşamadım.

en mantıklı cevap sizin verdiğinizi düşünüyorum

kısmetse trend micro internet security alacağım

• matrix506 kullanıcısına yanıt
    Ben 3 senedir kasper kullaniyorum lisansli olarak...
    Artik pc yi kasmaya basladiginni hemde gereksiz yere oldugunu fark ettim..
    Dun norton kurdum son surumunu...
    Baya guzel ve guvenilir geldi
    Cookies leri kasper bulmuyor ama norton buluyor...
    Benim tawsiyem de biraz deneyip norton olucak gibi duruyor...
    Testlerde ozellikle son testlerde kasper ile ayni skorlari almis...
    Virus bulup silemessek paraniz iade gibi bir vaadleride war demekki altinda birsey war bunun demek

• Üst düzey antivirüs uygulamaları için şu en iyisidir gibi bir açıklama yapmak doğru değildir. Antivürüsleri kullananlar kendi deneyimleri üzerinden antivirüsleri değerlendiriyorlar, değerlendirme ancak uygulamanın işlevleri üzerinden değerlendirilebilir, Antivürüsler sadece güvenlik üzerinden değerlendirilebilir.

ben silahımın, güzelliğine, işlevselliğine, boyutuna filan bakmam, beni en iyi bir şekilde koruyup koruyamayacağına bakarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 25 Kasım 2015; 12:41:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kusura bakmayın nereye yazacağımı bulamadığım için bu başlık altına yazdım.
    Windows 8.1 kullanıyordum. Virüs programı olarakta bitedefender internet security 2014'ü almıştım hemde 3 yıllık olarak daha 892 günüm vardı. Windows 10 yüklemesi için sıraya girmiştim 2 ay falan geçti neredeyse aradan bugün güncellemeyi yaptım ve Windows 10 işletim sistemine geçtim. Windows 8.1'de takır takır sorunsuz çalışan bitedefender Windows 10'da çalışmıyor. Silip tekrar kurayım dedim. Kurulmuyor ve bitdefender 2014 sürümü Windows 10 işletim sisteminde kullanılamamaktadır diyor. Bitedefender Türkiye'ye konu ile ilgili mesaj atıım yardımcı olmaları için benim gibi Windows 10 işletim sistemine geçiş yaptıktan sonra Bitedefender 2014 internet security ile ilgili sorun yaşayan var mı? Varsa sorunu nasıl çözdü. Sorun çözülmezse 125 TL çöpe gidecek ya. :-( Acayip moralim bozuldu ne yaparsam yapayım kurulmuyor lanet program.
     2015`İN EN İYİ VİRÜS PROGRAMI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayhanpulurbey -- 28 Kasım 2015; 23:22:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kayhanpulurbey

Arkadaşlar kusura bakmayın nereye yazacağımı bulamadığım için bu başlık altına yazdım.
    Windows 8.1 kullanıyordum. Virüs programı olarakta bitedefender internet security 2014'ü almıştım hemde 3 yıllık olarak daha 892 günüm vardı. Windows 10 yüklemesi için sıraya girmiştim 2 ay falan geçti neredeyse aradan bugün güncellemeyi yaptım ve Windows 10 işletim sistemine geçtim. Windows 8.1'de takır takır sorunsuz çalışan bitedefender Windows 10'da çalışmıyor. Silip tekrar kurayım dedim. Kurulmuyor ve bitdefender 2014 sürümü Windows 10 işletim sisteminde kullanılamamaktadır diyor. Bitedefender Türkiye'ye konu ile ilgili mesaj atıım yardımcı olmaları için benim gibi Windows 10 işletim sistemine geçiş yaptıktan sonra Bitedefender 2014 internet security ile ilgili sorun yaşayan var mı? Varsa sorunu nasıl çözdü. Sorun çözülmezse 125 TL çöpe gidecek ya. :-( Acayip moralim bozuldu ne yaparsam yapayım kurulmuyor lanet program.

Değerli arkadaşım Bitdefender fanatiği olarak senin başına gelen olay benim de başıma geldi ancak maalesef bir çok antivirüs firması Windows 10 u desteklemiyor ben sorunu Bitdefender'ın 2015 sürümünü kullanarak çözdüm dili ingilizce ama bana göre az bir ingilizce ile sorununu çözmen mümkün diye düşünüyorum sana tavsiyem almış olduğun 2014 sürümünün cd sini yüklemek yerine yazılımın 2015 versiyonunu Bitdefender'ın Türkiye sitesinden indirip aldığın lisans anahtarını kullanabilirsin. Şöyle düşün dili ingilizce de olsa bir dünya devini satın alıp kullanıyor olmanda bir ayrıcalık bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarik1968 -- 29 Kasım 2015; 11:44:44 >

• tarik1968 kullanıcısına yanıt
    Bitdefender'ın Türkiye sitesi de aşağıdaki linkte.

https://bitdefender.com.tr/sayfa/bitdefender-internet-security/
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarik1968

Bitdefender'ın Türkiye sitesi de aşağıdaki linkte.

https://bitdefender.com.tr/sayfa/bitdefender-internet-security/

Göndermiş olduğunuz link için çok teşekkür ederim.
    Bitdefender'ı internet üzzzerinden almıştım CD'li değildi. Aslında gelen mailime iki adet link yollanmış 2014 ve 2015 olaraak belirtilmiş olup 2014 Türkçe dil desteği olduğunu 2015'in ise ingilizce olduğunu belirtmişlerdi. Bende Türkçe dil desteği var diye 2014 Türkçe sürümünü indirmiş ve 3 yıllığına satın almıştım. Windows 10 sistemine geçince çlışmayacağını hiç tahmin etmemiştim. Gelen mailide programı kurduktan sonra sildiğimden bitdefendera yardım maili attım ve donanım habere bakmak istedim ve bu konuyu gördüm. Neyseki link gönderdinizde 2015 İngilizce sürümünü indirip yükledim. 2015 sürümünde tek başlık altında toplanmış çok daha güzel olmuş. 2015 sürümünü indirince bilgisayar otomatik olarak bitdefender programını 887 gün kaldı olarak başlattı.
    Tekrar teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.