Şimdi Ara

2015`İN EN İYİ VİRÜS PROGRAMI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
4
Favori
245.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Norton gibi virüs programı görmedim ben arkadaş. Herşeyi kendisi yapıyor ben sadece tarama başlatıyorum. Fakat windows 10'a uyumlu olmadığı için beni hayal kırıklığına uğrattı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaspersky bu isin ehli lisansli cok denedim ama yerini tutmuyor

• Bence Eset. Hem hafif hemde güvenlikte sıkıntı çıkmıyor. Lisans konusunda da syrekli 3 ay 3 ay kampanya bula bula 2-3 yıldır kullanıyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: keremec

Bence Eset. Hem hafif hemde güvenlikte sıkıntı çıkmıyor. Lisans konusunda da syrekli 3 ay 3 ay kampanya bula bula 2-3 yıldır kullanıyorum :)
    Eset kadar rezil bir program yok. Program bozuntusu. Daha kendini bile koruyamayan bir programdır eset.

benim tecrübelerime göre gerçek bir antivirüs programı istiyorsanız avast en başta gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yux[H]ell!cA

Arkadaşlar güncel internet security program performanslarını nereden bulabilirim ?

Yani sizlerin tavsiyelerinede güveniyorum ücretli olarak sizce internet security ne önerebilirsiniz?

Teşekkürler&Saygılar.

Comodo İnternet Security öneririm. Hem ücretsiz hem de çok iyi
  • Eset

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

Norton varken gerisi yalan, 5 senedir kullanıyorum, bir kere bile virüs kaçırmadı, bir kere bile sistemde sorun çıkarmadı, herşeyi otomatik, zararlı ne bulursa yutup karantinaya alıyor, bu şekilde işini güzel yapsın 5 sene daha lisans alıp kullanırım.

Yüzde 14 indirimle seneliği 60 lira şuan. Fiyatı uygun mu hocam alayım mı? Öyle aman aman bir korumaya ihtiyacım yok. Bilgisayardan şirket yönetmiyorum. Kredi kartımla yaptığım alışverişleri korusun bana yeter.
  • Al-Yeleli Arslan kullanıcısına yanıt
    http://plati.ru/search/NORTON%20INTERNET%20SECURITY
    ya 2-3 liraya 6 aylık al ya da 30 liraya 1 yıllık olanı al. kredi kartıyla alınabiliyor, ben 6 aylık aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Al-Yeleli Arslan

quote:

Norton varken gerisi yalan, 5 senedir kullanıyorum, bir kere bile virüs kaçırmadı, bir kere bile sistemde sorun çıkarmadı, herşeyi otomatik, zararlı ne bulursa yutup karantinaya alıyor, bu şekilde işini güzel yapsın 5 sene daha lisans alıp kullanırım.

Yüzde 14 indirimle seneliği 60 lira şuan. Fiyatı uygun mu hocam alayım mı? Öyle aman aman bir korumaya ihtiyacım yok. Bilgisayardan şirket yönetmiyorum. Kredi kartımla yaptığım alışverişleri korusun bana yeter.

Kaspersky ile Nortonu kullandım ikisi de kaliteli yazılımlar ancak aşağıdaki linke bak o bunlardan da kaliteli hemde çok uygun fiyata tavsiye ederim kampanya var.

http://www.hizlial.com/bitdefender-total-security-2015-1-kullanici-1-yil/10370666

• quote:

Orijinalden alıntı: tarik1968

quote:

Orijinalden alıntı: Al-Yeleli Arslan

quote:

Kaspersky ile Nortonu kullandım ikisi de kaliteli yazılımlar ancak aşağıdaki linke bak o bunlardan da kaliteli hemde çok uygun fiyata tavsiye ederim kampanya var.

http://www.hizlial.com/bitdefender-total-security-2015-1-kullanici-1-yil/10370666

Alıntıları Göster
    Geçenlerde Bitdefender total security yükledim lisanslı fakat İngilizcemiş, bunu Türkçe yapmanın bir yolu var mı.

• surfcasting S kullanıcısına yanıt
    Bende aynısını kullanıyorum keşke bitdefender bunun Türkçesini yapsa ama henüz yok diye biliyorum.
  • quote:

Bende aynısını kullanıyorum keşke bitdefender bunun Türkçesini yapsa ama henüz yok diye biliyorum.

İngilizcem olmadığından Bitdeferin bir çok ayarını çözemiyorum. Önceden Türkçe Norton internet security kullanıyorken çok rahattı.
    Haklısın ben de her kelimenin anlamını sözlüğe bakıyorum.
  • quote:

Haklısın ben de her kelimenin anlamını sözlüğe bakıyorum.
    norton 360 kullanıyorum win 7 de çok iyiydi ama win 8 de bozdu nedenini bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: andre_

Herkese selam

Peki sizce bir bilgisayarda örneğin Kaspersky ya da Eset Smart Security yüklü iken Microsoft Security Essential veya USB Disk Security yüklemeye gerek var mı? Ya da Windows Defender'in aktive olarak arka planda çalışmasına ?

Alıntıları Göster
    yüklesen pc kasıyor yüklemesen olmaz
    Zamanla alışıyor insan hocam İngilizce'den ziyade bilgisayarla alakalı terimler olduğu için çabuk alışıyorsun.işte Tools> One Click Re.... falan filan hani ufaktanda ingilizce oldu mu tamamdır Aylardır kullanıyorum sanıyorum bir tek bu Cryptoplocker virüsü ve türevlerine karşı etkisiz. İlk 2 varyantına karşı önlem olarak araç çıkartmışlardı fakat daha sonra çalışma yapılmadı sanırım ya da yapıldı bilmiyoruz. Bakmayın siz ESET AVAST falan yazanlara zerre anlamadıkları belli. Ayrıca hiç antivirüs kullanmadım gerek duymadım diyenler belli ki bilgisayarını sadece oyun oynamak için kullanan arkadaşlar. Zira bilgisayarındaki dosyaları USB'sine atıp dışarıda çıktı almaya gittiklerinde her an "Abi virüs varmış USB'nde sildi senin dosyayı kusura bakma" cümlesini duyabilirler. Bu kadar akıllısınız da bunca kurum salak mı sistemlerinde antivirüs kullanıyorlar?

Arkadaşlar Eset Avast Bitdefender Norton kaspersky farketmez yükleyin herhangi birini. Bitdefender, Kaspersky iyi fakat sisteminizi mi kasıyor tamam sen ESET Nod32 yükle. Onu beğenmiyor musun tamam Norton yükle. Olmadı mı Avira yükle Panda yükle ama muhakkak yükle. Bakmayın bu akıllılara yarın birgün abi bilgisayar açılmıyor dediğinizde siz uğraşacaksınız onlar değil.

• Zamana kullanıyorum forumdan bi arkadaşın tavsiyesiylr tarama yaparken sistemi kasmıyor

• imreqicide İ kullanıcısına yanıt
    Hocam ben yaklaşık 2 yıldır profesyonel bi şekilde hani değişik proğram oyun film le ilgileniyprum günde 20 şey indiririm daha 1tane virüs bulaşmadı tek sorunum anasayfa değişimi o yüzden hiç yüklemeyin eğer benim bilgisayarıma çok virüs bulaşıyor derseniz bi format atın oyun proğram vs herşeyi kurun bitane yedek alın baktınız 2-3 ay sonra kastı yükleyin yedeği işinize bakın

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknoloji.Doktoru

Hocam ben yaklaşık 2 yıldır profesyonel bi şekilde hani değişik proğram oyun film le ilgileniyprum günde 20 şey indiririm daha 1tane virüs bulaşmadı tek sorunum anasayfa değişimi o yüzden hiç yüklemeyin eğer benim bilgisayarıma çok virüs bulaşıyor derseniz bi format atın oyun proğram vs herşeyi kurun bitane yedek alın baktınız 2-3 ay sonra kastı yükleyin yedeği işinize bakın
    Comodo Internet Security (ücretsizdir) tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.