Şimdi Ara

2015`İN EN İYİ VİRÜS PROGRAMI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
4
Favori
245.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yıllardır norton'da bulut tabanlı çalışıyor zaten. Artık bilgisayardan telefona ve tablete kadar tek ürünle antivirüs ihtiyacını çözüyor. Kafa karıştırma, omu bumu diye düşünmeye gerek yok bence. 7 yıldır norton kullanıyorum hiç sorun yaşamadım; çok memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genellikle en iyi antivirüs programları merak edilen konular arasındadır. Bize göre aslında en iyiden ziyade, en popüler olanlar vardır. Çünkü antivirüs programları aşağı yukarı aynı işlevsel özelliklere sahip olmakla beraber, aynı ortak amaca hizmet etmektedirler. Aralarındaki tercih sebepleri, kullanım kolaylığı, ücret, çalışma hızı, bilgisayarın çalışma hızına etkisi gibi kriterlerdir. Buradan http://www.yazilimara.com/en-iyi-antivirus-programlari/ detaylı olarak görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metindemirr -- 26 Nisan 2015; 14:51:05 >
  • Arkadaslar güncellik ve yeni çıkan virüslere karşı çabuk çözüm üretmesi önemli. Bu sebepten Kaspersky ve BitDefender öneriyorum ben. Bu cryptolocker virüslerine karşı yine yine en çok guvenilebilecek antivirusler bunlar diye düşünüyorum. Biri aşı çıkarttı ilk 2 versiyonu için digeri en azindan tespit edebiliyor duydugum kadariyla Norton falan tespit bile edemiyormuş. Her ne kadar en iyi güvenlik internette bilinçli surf yapmak olsa bile yine de güvenlik yazılımı kullanmak şart. Sektörün liderleri ise saniyorum simdilik bunlar...

• avira kullanıyorum. şu ana kadar gördüğüm en iyi virüs programı
    edit:fakirmiyim neyim acaba :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: xuye

Yıllardır norton'da bulut tabanlı çalışıyor zaten. Artık bilgisayardan telefona ve tablete kadar tek ürünle antivirüs ihtiyacını çözüyor. Kafa karıştırma, omu bumu diye düşünmeye gerek yok bence. 7 yıldır norton kullanıyorum hiç sorun yaşamadım; çok memnunum.

Güldürmeyin halinize lütfen eğer bulut tabanlı ise norton olan ve olabilecek herhangi bir tehdit durumunda anında savunmasını geliştirip sorunu çözmesi lazımdır bulut bir anti virüsün ve şuanda piyasada bulut tabanlı çalışıp bu işi yapabilen tek firma kaspersky firmasıdır. Panda software , trend micro firmalarıda bulut tabanlıdır ama melezlerdir gerçek bulut tabanlı değil 2 side. nortonun bulut ile uzaktan yakından alakası yok formaliteden bulut tabanlı imza güncellemesi ve imza doğrulaması yapıyor gibi davranıyor o kadar. şuanda bu yazıyı yazdığım anda tespit edilen tehdit yeni çıkmış 20 adet ve norotonda var kurulu ama tık yok. kaspersky' ın bunları algılayıp temizleyebilir hale gelmesi 2 dakka sürdü hizmet budur ne yazışma derdi nede dil sorunu var.

• ESET NOD32 Antivirus'ü tek geçerim. Gerisi yalan. Norton'dan tut, Kaspersky', Avast'tan tut Avira'ya kadar. 15 yıllık PC kullanıcısıyım. ESET varsa sorun yok. :)
  • Bu arada başlık değiştirilirse iyi olur.

"En iyi Antivirus Programı" daha uygun olur.

Virus programı ben şahsen bilmiyorum.
  • ben avast free antivirüs 7 kullanıyordum ve kafam rahattı ancak sonra avast 8 çıktı ama avast 8 kasmaya başladı avast 9 ve 2015 sürümlerinde de bu sorun düzeltilmedi bende avastı sildim ve araştırmaya başladım bu yüzden bence kullanılacak antivirüsün hafif olması lazım (her ne kadar iyi virüs temizlese de)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi almeidasametlilerciyiz -- 30 Nisan 2015; 10:10:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: almeidasametlilerciyiz

ben avast free antivirüs 7 kullanıyordum ve kafam rahattı ancak sonra avast 8 çıktı ama avast 8 kasmaya başladı avast 9 ve 2015 sürümlerinde de bu sorun düzeltilmedi bende avastı sildim ve araştırmaya başladım bu yüzden bence kullanılacak antivirüsün hafif olması lazım (her ne kadar iyi virüs temizlese de)

Forumumuza hoş geldiniz,sefalar getirdiniz

• excalibur6161 kullanıcısına yanıt
    salla ama bu kadarda sallama bi zahmet. ev kullanıcısı olarak hayata takıldığın bariz. ancak esedin yapabildiği bol miktarda karantina başkada hiç bir halt yapamıyor.daha geçen karadenizde bir firma aradı 80 makine var ve hepsinde aynı virüs bağlandım adam aynı senin gibi anti eset fanı çıktı hiç tınlamadım kökledim eseti kurdum kasperskyı çatır çatır anasını ağlattı virüsün ardından avast browser cleanup ile eklentileri kökledim tertemiz sistem adamın hoşuna gitmedi sanırım diğer makinalara gerek yok hallederim deyip firar oldu. eset sadece basit sınıfı işlere uygun büyük network ve profesyonel işler için çok zayıf. daha bulut bile değilken nasıl iyi oluyorsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_flood

salla ama bu kadarda sallama bi zahmet. ev kullanıcısı olarak hayata takıldığın bariz. ancak esedin yapabildiği bol miktarda karantina başkada hiç bir halt yapamıyor.daha geçen karadenizde bir firma aradı 80 makine var ve hepsinde aynı virüs bağlandım adam aynı senin gibi anti eset fanı çıktı hiç tınlamadım kökledim eseti kurdum kasperskyı çatır çatır anasını ağlattı virüsün ardından avast browser cleanup ile eklentileri kökledim tertemiz sistem adamın hoşuna gitmedi sanırım diğer makinalara gerek yok hallederim deyip firar oldu. eset sadece basit sınıfı işlere uygun büyük network ve profesyonel işler için çok zayıf. daha bulut bile değilken nasıl iyi oluyorsa.

Ne sallaması kardeş, bu benim şahsi fikrim. Senin hoşuna gitmeyebilir. Bir de açıkca bir yazabilsen dediklerini anlayacağım seni. Evet, ev kullanıcısıyım. Profesyonel olmak gibi bir gayretim yok, senin varsa yolun açık olsun. :) Bu arada Anti Eset fanı değilim, Eset fanıyım. :) Kökledim Eseti, yok koydum Kaspersky'i, yok çatır çatır, yok patır patır. Anladık anladık pc de senden üstün adam yok bu dünyada, üstadsın vesselam :P Eset, ev kullanıcıları için çok ideal bir antivirus. Profesyonel işler için tercihim Kaspersky olur. Bu arada fazla kökleme pclere, yazıktır Mr. Black Flooderman. :P Pandacı olduğun da hiç belli değil. Biraz daha entel gözükmek için avatarına bir de Linux ekle ki daha çafçaflı olsun. Biz de WOWWW diyelim sana. :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excalibur6161 -- 1 Mayıs 2015; 20:49:01 >

• eset smart security i tek geçerim.Nedenmi
    1-En az sistem gereksinimi
    2-En iyi koruma
    3-En iyi müşteri desteği

Örneğin antivirüs programnınızda bir sorun olduğunu düşünüyorsunuz yada birşeyler ters gidiyor diyelim hemen masaüstündeki eset help destek simgesine tıkayıp kullanıcı adı ve şifreyi girip anında eset türkiye müşteri destek yetkilileri ile yazışıyorsunuz ve sorun çözülmesse sizden onay aldıktan sonra karşıdan masaüstü bağlantısı kurup sorunu onlar karşıdan bağlanıp çözüyorlar sizin bilgisayarınızda .
    Yani hiçbişey bilmeyen birşey anlamayan biri bile kolayca sorunu çözer.
    Bu yüzden ben iki yıldır lisanslı olarak eset sm kullanıyorum ve kullanmayada devam edeceğim.
  • eğer kasan deseydin kis derdim ama kasmayan dediğin için BitDefender IS
  • quote:

Orijinalden alıntı: bybursa

eset smart security i tek geçerim.Nedenmi
    1-En az sistem gereksinimi
    2-En iyi koruma
    3-En iyi müşteri desteği

Örneğin antivirüs programnınızda bir sorun olduğunu düşünüyorsunuz yada birşeyler ters gidiyor diyelim hemen masaüstündeki eset help destek simgesine tıkayıp kullanıcı adı ve şifreyi girip anında eset türkiye müşteri destek yetkilileri ile yazışıyorsunuz ve sorun çözülmesse sizden onay aldıktan sonra karşıdan masaüstü bağlantısı kurup sorunu onlar karşıdan bağlanıp çözüyorlar sizin bilgisayarınızda .
    Yani hiçbişey bilmeyen birşey anlamayan biri bile kolayca sorunu çözer.
    Bu yüzden ben iki yıldır lisanslı olarak eset sm kullanıyorum ve kullanmayada devam edeceğim.

Hocam 1 ve 3 neyse de "En iyi koruma " yazmayın bari çok gereksiz şekilde iddialı konuşuyorsunuz.

• Nortonda iyidir senelerdir kullandım virüs bulaşmadı.
  • excalibur6161 kullanıcısına yanıt
    Linuxun mantığına aklın eriyorsa ekleriz listeye problem yok nasıl olsa destek yok Linux yazılımında desteği olan Linux yazılımları zaten server 2012 lisanslarından bile pahalıya maal oluyor unutmamak lazım bu noktayı.
  • Arkadaşlar Bu konunun açılması bence çok iyi olmuş. Bende mesajları inceledim ve benimde biraz katkım olsun istedim. Ben sürekli kaspersky ve bitdefender ikilisi kullanan biriyim. Bilgisayarımın konfigürasyonu düşük olduğu için her ikiside bilgisayarı gayet kastırıyor. Burda en son webroot u öneren arkadaşın tavsiyesine uyarak webroot u kuruyorum şu an bilgisayarıma inşallah yavaşlatma konusunda sıkıntı yaşamam.

Bu arada bitdefender ı ücretsiz ve lisanslı kullanmak isteyen arkadaşlar aşağıdaki linkten 6 aylık lisans ücretsiz alabilirler. Süreniz dolduğunda ÖM atın ben tekrar size link bulurum.

http://www.bitdefender.com/media/html/adware-removal-tool/

Webroot için de ücretsiz olarak Garanti Bankasının Hediyesini buldum şimdi onu indirip deneyeceğim. Garanti Bankası ile ilişkisi olanlar için birebir.

http://www.garanti.com.tr/tr/bireysel/subesiz/internet_bankaciligi/guvenlik/webroot.page

McAfee Internet Security kurmak isteyenler için 6 Aylık lisansı aşağıdaki adresten alabilirsiniz.

https://cart.mcafee.com/?&offerid=403203

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seken59 -- 8 Mayıs 2015; 21:23:43 >

• Kimse Avast dememiş sizce kötü mü beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: MegaWindows

Kimse Avast dememiş sizce kötü mü beyler

Avast kötüdür diyemem ama AV-TEST ile AV COMPERATIVES gibi bağımsız test firmalarının düzenli olarak yaptıkları testlerde Avast düşük puanlar aldığı için ben tercih etmiyorum çünkü o test firmalarının sonuçlarına ben güveniyorum forumda güvenmiyorum çünkü kim para verirse o firmanın ismi üst sıralarda yer alıyor gibi eleştirileri de dikkate almıyorum ben şu an Bitdefender kullanıyorum çok memnunum daha önce Kaspersky de kullandım Norton da kullandım ama bana göre en iyisi Bitdefender ve Kaspersky.

http://www.av-test.org/en/antivirus/home-windows/windows-8/

http://www.av-test.org/en/antivirus/home-windows/windows-7/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarik1968 -- 9 Mayıs 2015; 13:08:14 >

• Herkese selam

Peki sizce bir bilgisayarda örneğin Kaspersky ya da Eset Smart Security yüklü iken Microsoft Security Essential veya USB Disk Security yüklemeye gerek var mı? Ya da Windows Defender'in aktive olarak arka planda çalışmasına ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.