Şimdi Ara

2015'İN MERAKLA BEKLENEN OYUNLARI|PS4|DH ANKETİ|1000 KİŞİYİ GEÇTİK!!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
312
Cevap
0
Favori
7.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki

2015'İN MERAKLA BEKLENEN OYUNLARI|PS4|DH ANKETİ|1000 KİŞİYİ GEÇTİK!!!

(En Son Oy Tarihi: 25.9.2016)
Giriş
  • mgs 5 phantom pain

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben witcheri sectim uncharted favori zaten kaçınılmaz ama bu listedeki grafik anlamında en deli oyun Final fantasy
  • batman
  • Uncharted 4

• METAL GEAR SOLID 5: PHANTOM PAIN

Grafikleri yuzunden PC'de oynanmasi gereken bir oyun olsa da; MGS'yi Playstation platformunda oynamak cok daha baska bir seydir benim icin.
  • sene sonunda da GOTY olacak Uncharted 4, grafikleri downgrade yedi diyenlerede KAPAK olacak.
  • Uncharted'ın gönlümdeki yeri ayrı. Ama The Witcher 3 harika olacak. Mayısta "Av" başlıyor
  • Uncharted 4 tabi ki. Bomba gibi geliyor
  • Batman Arkham Knight çok hafife alınıyor gibi
  • Uncharted 4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jnsvmli -- 28 Ocak 2015; 2:19:52 >
  • BATMAN ARKHAM KNİGHT
  • MGS V dördüncü olmuş.
  • MGS 5 ve Arkham Knight. Bir de Life is strange var onun da çıkmasına az bir şey kaldı zaten. Uncharted 1-2-3 sırasıyla bitrdim 4. oyun beni daha etkileyemedi aynı oyun yeni macera sistemi ile gidecek gibi duruyor.Naughty Dog uncharted'ı assasin's creed'e dönüştürmeden bitirir umarım.
  • Quantum Break
  • 1 konuya çok cevap gelince ne oluyor ki? herkes bi popüper konu peşinde
  • Ben de Uncharted 4'ü bekleyenlerdenim.
  • Öncelikle ilk gün oy veren herkese teşekkür ederim,bu kadar ilgi beklemiyordum açıkçası fakat siz değerli dostlar sesimi dinleyerek bana yardımcı oldunuz allah razı olsun.
    İlk gün 00:00'a kadar 397 oy alındı bakalım,2.gün nasıl olacak hedefimiz 1500,3 haftada bu rakama ulaşacağımızı düşünüyorum...
    Herkese tekrardan teşekkürler,iyi oyunlar
  • UNCHARTED 4: A THIEFS END
  • Listedeki oyunlarin çogu hepimizin ciksada oynasak dediği oyunlar.Ps3 de UNCHARTED deneyimim olmasada 15 dk videosu UNCHARTED 4 seçmeme yetti.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.