Şimdi Ara

2015 mercedes c coupe ana konu (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
14
Favori
26.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sayın mtutun,
    Mevcut aracınız coupe olduğu için düşünceleriniz benim için değerli,
    C coupeyi ciddi ciddi düşünüyorum ancak hiç coupe araç kullanmadım, tek kapının; iniş ve binişler dışında başka ne tür dezavantajları var acaba? gençler ve çocuklar çok zorlanmaz muhtemelen ama anne veya baba binerken cok sıkıntı çekerler mi, sonucta yaşları 70 civarı. Alternatiflerim arasında 418 gc de var, ancak mevcut aracım BMW 1 serisi olduğu için iç tasarımı da pek farklı olmadığından sanki üzerimde yeni algısı hiç oluşturmayacak gibime geliyor.
  • aslanforever kullanıcısına yanıt
    Sayın aslanforever,

Ben gençliğimden beri sportif tasarımları sevdiğim için Coupe, Cabriolet veya en azından sportif bir sedan her zaman daha çok ilgimi çeker. 2 kişilik kullanımlarda çok fark etmiyor ama arka sıraya birileri binecekse fark oluyor tabi. Artı yönlerini sormadığınız için eksilerini belirteyim.

- Arka koltuk sırası 2 kişilik.
    - Arkada mevcut diz ve baş mesafesi 2 kişi için de sedan araçlardan az.
    - Arka sıraya geçiş için biraz atletik olmak gerek. Belli yaş üstü veya kilo fazlası için ideal değil.
    - Genellikle bagaj kapasiteleri sedan versiyonlardan az. Bu benim aracım için çok geçerli sayılmayabilir çünkü bagaj 450 litre. Ancak yeni C Coupe için 400 litre ve bagaj şekli olarak da çok ideal değil.
    - Bir diğer negatif yön ise, dar yerlere park ettiğinizde kapı çok büyük olduğu için açılması sedana göre zor oluyor.

Sonuç; Eğer tek başınıza veya en fazla kız arkadaşınız veya eşiniz ile kullanacaksanız, bence Coupe çok şık bir alternatif. (veya cabriolet) 2 kişinin seyahatine yetecek fleksibiliteyi de sunuyorlar, çok şık, daha ayrıcalıklı, nadir görünüyorlar. Az bulundukları için yüzleri de daha zor eskiyor. Ancak iş veya özel maksatlı arka koltuk sırası sıklıkla kullanılacaksa, çok önermiyorum. Bu tip kasalar genellikle ikinci araç olmaya daha uygun oluyorlar veya küçük aileler için.

• quote:

Orijinalden alıntı: orhansen

Evet, istiyorsanız siz siparişinize ekleyin diye o kodu verdim. Konfigüratör genel bilgi amaçlıdır. W213 Pre order guide ı 67 sayfa. Tamamı konfigüratörde nasıl olacak?
    Olmaması normal değil mi, ilk mercedesini alacak biri sayfalar dolusu bilgi de kaybolmaz mı?
    Zaten satış temsilcileri bunun için var :-), siz sorun onlar herşeye olmaz desinler :-)
    Genel anlamda önemli olan opsiyonun alınan ülke kodlu araca tanımlı olması, konfigüratöre değil. Elbette magic body yi hiçbir c coupe de alamazsınız ama almanya da acil serviste görevli doktor iseniz Mb den iç aynayı flaşörlü alabilirsiniz. Gerektiğinde cam tarafında mavi-kırmızı flaşörler yanıp söner. Bunu da alman konfigüratörde bulamazssınız.

İkinci sorunuza gelince, sorumluluk sizin olmak üzere tabiki geçersiniz. Biliyorsunuzdur ama yine de hatırlatayım, Trefit kit almayı unutmayın.
    Sizin aracınızda sanırım sürüş destek paketi vardı, aynı ebat lastik değişiminde gerek yok ama ileride jantın ve lastiğin ebadını değiştirirseniz lütfen servise uğrayın, yeni ebatları araca tanıtsınlar.

Birde almaya niyetim olmadığı için c coupe opsiyonları incelemedim ama W205 de trefit ve gece paketi ile araç rf lastiksiz geliyor. Belki de bunda da vardır, sizin için konfor konusu kaygı ise baktınız mı yada st ye sordunuz mu?

Öncelikle tüm Türkiye'nin başı sağolsun
    Ben zaten spor süspansiyonla alacaktım, yabancı testlerde 19 inch ve airmatikli olanları test etmişler, spor süspansiyonla bozuk yollarda rahatsız edici olabilir dediler diye bende bütçemi zorlayarak airmatiği ekledim,tercihim konfor değil spordur,su anki arabam C 204 de sport ayarlı süspansiyon var , sport düğmesine basınca süspansiyon sertleşiyor ama vites değiştirme daha yüksek devirde olduğu için daha çok tüketiyor,yenide individual konumunda istediğim sertliği ve yumuşak vites geçişini seçebileceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mtutun M kullanıcısına yanıt
    Bencede 4 coupe güçlü bir rakip, şu an için dezavantajı yaşı.
    Ben a5 ile 4 coupenin rakibini e coupe gibi görüyorum,C coupe sanki daha küçük,ama bmw nin yeni design dilini beğenmiyorum, arkaları güzel, stop grubu büyük, vurgulayıcı ama önden bmw böbreğine bağlı far gurubu bence çirkin, böylece ön görüntü arkanın yanında sönük kalıyor.
    Yeni c coupede önden sanki dar gibi görünüyor,c204 de amg tampon şekli itibarı ile sanki alta doğru genişliyor gibi görünüyordu, yenide bu yok.
    Eskinin ön lambalarındaki ters C ışıklar da zorlama gibi duruyor,sanki bmw nin Angel farlarına rakip olsun diye yapmışlar ama yeni serideki kaş şekli çok daha etkileyici
    Bu arada yeni Audio 20cd de fader arkaya çevrilince wooferin sesi kesiliyor sadece arkadaki 2 küçük hoparlör çalışıyor,inanılır gibi değil

Teşekkürler, maalesef öyle bir durumdayız ülke olarak.
    Türkiye paketine ek olarak premium paket aldım. içeriğinde sunroof, elektrikli-hafızalı koltuklar ve koltuk ısıtma var.
    Ekstra donanımlar ise şunlar;

-elektrokrom iç ve dış aynalar
    -spor ön koltuklar
    -elektrikli bel desteği
    -fren fonksiyonlu cruise control
    -gelişmiş gösterge paneli
    -m deri direksiyon
    -hifi ses sistemi
    -antrasit tavan döşemesi
    -parlak siyah dış kaplama
    -aluminyum iç kaplama

renk metalik siyah, koltuk döşemeleri bej sensatec deri.
    aslında m body kit ve 18 jant hariç m paket gibi oldu araç. 18 jant zaten istemiyordum, body kiti de sıkılırsam ilerde yaptırırım diye düşündüm. m paketteki diğer herşey mevcut oldu şu an.
    bu şekilde araç 173.000 TL civarı. geldiğinde kesinleşecek fiyatı. mesajı 4 forumuna da kopyalıyorum.
  • cgnday kullanıcısına yanıt
    Öncelikle bilgiler için hem teşekkür ederim, hem de hayırlı olsun diyorum tekrardan.

18' jant ve M Paket almadığınıza göre bu konfigürasyonu üzerine biraz ekstra eklenmiş C180 Coupe Sport ile muadil görebiliriz sanırım. Sport'a cam tavan, hafıza paketi ve tam Artico eklenirse tam olarak muadil olabilir.

Bu durumda 4.18 Coupe fiyat olarak eşit düzeylerde gibi görünüyor. Sport'un listesi 162 olduğuna göre, sanırım bu ekstralar 10 civarına eklenebilir ve benzer fiyata gelir. Bu durumda tercihleri tamamen dizayn ve teslimat zamanları belirleyecektir. Bir de marka tutkusu tabi...
    Teşekkür ederim.
    C180 coupe de sport düşünmedim hiç. hem donanımsal olarak biraz boş geldi, hem de dış görünüm amgde çok daha güzel göründü gözüme. sport paketi sağlam doldurunca da zaten amg ile aynı fiyatlara geliyor.
    amg ye metalik renk, airmatic ve hafıza paketi eklediğimde 200.000 TL fiyat vermişti bayi. indirim de %2,5 civarı şu an, yani araç 195.000 TL civarına geliyor. bence bu kadar pahalı olmamalı bu araç.
    ilk partiyi her zamanki gibi en yüksek fiyatlarla satıp, zaman geçtikçe indirim oranlarını arttıracaklar, belki bazı ekstra donanımlar standart olacak, 3-4 yıl sonra da makyaj görecek. ama yine de fiyatı bu seviyede olmamalıydı diye düşünüyorum. hala aynı motoru kullandıklarını ve aynı motoru c180 sedanda kullandıklarını da düşünürsek, fiyat yüksek bana göre.
    şu an E92 kullanıyorum, biraz alışkanlık da yok değil tabi bmw ye.

• cgnday kullanıcısına yanıt
    Ben de çok ciddi şekilde E92 baktım, çok hoşuma gidiyordu, halen de gidiyor. Ancak çok kafama yatan temizini bulamayınca C180 Coupe çok mantıklı bir hale geldi. Yaş itibarıyla da biraz da konforlu olsun denilince...

C180 Coupe AMG fiyatlaması ve geleceğine dair yorumlarınıza aynen katılıyorum. Zaten yukarılarda bir yerde aynı görüşleri yazmıştım.
  • djstardust D kullanıcısına yanıt
    Bu satin black olayını c coupe için yaptırma şansımız olabilir mi?
    Bu mesaja eklenen görseller:

2015 mercedes c coupe ana konu

• Designo'nun mat gri bir rengi var, Ben uzaktan görünce mat boyalı arabaları beğenirdim, C coupedeki mat gri rengi yakından görünce fikir değiştirdim, bu mat boya bana rahatsız edici göründü,sanki boya işlemi yarım bırakılmış gibi,sanki temizleyip parlatmam gerekiyormuş gibi😀
    Zannedersem extra para verip designo renklerinden yaptırılabilyor,
    bayiye, amg c63de kırmızı renk nasıl oldu diye sorduğumda böyle cevap vermişti.(çünkü konfigüratörde c63 için kırmızı yoktu)

• djstardust D kullanıcısına yanıt
    Abi ben bu siyah mata bayıldım
    Sırf bu jant ve bu boya için alıcam bu c coupeyi
    Fakat görünen araç s coupe
    Acaba böyle güzel olur mu onu düşünüyorum

• Sadece S coupe mi?
    Ön pancurda sol fara yakın AMG logosu var :-)
  • orhansen O kullanıcısına yanıt
    V8 biturbo yazısını amg mi okudun hocam

• Var mı bu aracı inceleyebileceğimiz bir bayi? İstanbul avrupa'dayım. Mengerler şubat ayında araçlar gelecek demişti bana aylar önce ancak hala ortada araç yok. MBTR iyice kaliteyi düşürmeye başladı.
  • Ön pancurdaki yıldıza bağlı çubuğun sağ ucunda amg yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djstardust -- 18 Mart 2016; 20:38:27 >
  • Bugün istanbulda ki ilk c coupe'yi köprü trafiğinde gördüm maş. araç resimlerde ki gibi çok güzelmiş. Beyaz renkti araç beyazda güzel yakışmış ama bence kırmızı daha iyi bir tercih olurmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi red_blade -- 18 Mart 2016; 23:42:35 >
  • Batu B kullanıcısına yanıt
    Bircok mercedes bayisinde arac siparisi aliyorlar .nisan sonu teslimat yapiliyor su anda fakat fiyatda indirim cok cuzi yapiyorlar

• Merhabalar

2015 mercedes c coupe ana konu

Şu işaretlediğimin sport yazan kısmının altında amg yazıyor ve fiyat yaklaşık 20 bin kadar değişiyor. Şimdi o araç amg mi oluyor yoksa markanın yazdığı kısımda mı amg yazması gerekiyor anlamadım pek

• Zamboni kullanıcısına yanıt
    Amg yazan gerçek amg motor değil, amg donanım seviyesini gösterir,yani sport donanım veya amg donanım diye,zaten motorların ikiside 1.6
    Görsel farklılıkları var, belki süspansiyon daha sert ve 15 mm alçak olabilir,ön arka tampon farklı, 18 inch 5 kollu jant var direksiyonun altı düzleştirilmiş , metal pedal seti aklıma gelenler,siteden donanımlarını incelerseniz daha doğru bilgiye ulaşırsınız

• Zamboni kullanıcısına yanıt
    AMG yazan AMG iç ve dış pakete sahip olan model. Sport yazan ise daha düşük donanımlı Türkiye'deki giriş versiyonu.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.