Bildirim
2015 mercedes c coupe ana konu
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
''Autocar dergisine konuşan Mercedes dizayn şefi Gorden Wagener söz veriyormuş ki yeni c coupe'nin sürüşü görüntüsünden daha güzel olacakmış.hatta yeni c coupe s coupeden bile daha şık ve daha güzel olacakmış.''quote:
Orijinalden alıntı: djstardust
Arkadaşlar sizlerle internetten okuduğum c coupe ile ilgili bilgileri paylaşıyorum;
yeni c ,s serisinin 7/8 oranında küçültülmüşü imiş.C coupe de s
coupenin küçültülmüşü olacakmış.
aynalar c coupede s coupedeki gibi kapı üstünden çıkıyor
imşallah arkası da yatay lambalar ve tamponda plakalık formunda olur.
2016 da c serisine s serisindeki gibi çift ekranlı uzun bir gösterge paneli konacakmış.
i pad benzeri ekran iptal edilecekmiş.
ama bu yeni ön göğüs once c coupeye takılacakmış c serisine 2016 da takılacakmış
şanzıman ise yeni 9 vitesli şanzıman olacakmış.
güncel c coupeyi genelde kadınlar satın alıyormuş ama Mercedes yeni c coupeyi erkeklere de cazip gelmesini istiyormuş.
Alıntıları Göster
böyle söyleyip beklentimizi yükseltiyorlar.merakla arkasının görüntüsünü bekliyorum.
-
az once bu resmi buldum.avustralyada bu aya kadar 1665 tane Mercedes c sınıf 4 kapıya karşılık 526 tane bmw 3 serisi satılmışquote:
''Autocar dergisine konuşan Mercedes dizayn şefi Gorden Wagener söz veriyormuş ki yeni c coupe'nin sürüşü görüntüsünden daha güzel olacakmış.hatta yeni c coupe s coupeden bile daha şık ve daha güzel olacakmış.''
böyle söyleyip beklentimizi yükseltiyorlar.merakla arkasının görüntüsünü bekliyorum.
Alıntıları Göster
coupelerde ise 287 bmw 4 serisi ne karşılık 172 Mercedes c coupe satılmış.bu yeni c coupe ile mercedesin bmw 4 serisini geçip geçemeyeceği merak ediliyomuş.
-
quote:
az once bu resmi buldum.avustralyada bu aya kadar 1665 tane Mercedes c sınıf 4 kapıya karşılık 526 tane bmw 3 serisi satılmış
coupelerde ise 287 bmw 4 serisi ne karşılık 172 Mercedes c coupe satılmış.bu yeni c coupe ile mercedesin bmw 4 serisini geçip geçemeyeceği merak ediliyomuş.
Arka far grubu fena değil ama Mercedes görüntüsü vermedi bana. Laguna Coupe'yi hatırlattı biraz. Ona da Aston Martin'i hatırlatıyor diyorlardı. B direğinden arkaya uzanan tavan çizgisi ve arka camın formunu hiç beğenmedim. İnşallah bu sadece tahmini bir çizimdir.
Yeni motorlar ve 9g tronic artık olmalı. İc mekanda ekranın değişmesi olumlu.
Mevcut C Coupe'yi kadınların daha çok tercih etmesi herhalde spesifik bir pazar için istatistik bilgidir. Çünkü resimlerini verdiğiniz yeni C Coupe yuvarlak hatları ile çok daha feminen bir model. W204 ve C204 daha sert ve spor çizgilere sahipti. Bunu teyid eden bir şekilde de bugüne kadar hiç bayan C Coupe sürücüsü görmedim.
Bir çıksın da metal olarak canlı canlı görelim. O zaman daha gerçekçi yorumlar yapabiliriz. W205 C sınıfı hoşuma gitmediği için biraz ön yargı ile bakıyor olabilirim. Ama 4.18 Coupe ile ciddi rekabet içinde olurlar her halukarda.
-
quote:
az once bu resmi buldum.avustralyada bu aya kadar 1665 tane Mercedes c sınıf 4 kapıya karşılık 526 tane bmw 3 serisi satılmış
Selamlar,
Bu bildiginiz s coupe fotografi
-
evet ,haklısınız ,resmi büyültünce farkettim s coupe 63 amg modeli .sitede yazıları okuyunca resme çok dikkatli bakmamışım.quote:
Orijinalden alıntı: mecengquote:
Selamlar,
Bu bildiginiz s coupe fotografi
Alıntıları Göster
-
Sevindim doğrusu. Arka tavan ve cam çizgisini gerçekten beğenmemiştim.
Bir de 7/8 oranı bana ilginç geldi. Çünkü bu iki aracın arasına bir de yeni E Coupe girecek unutmayın. -
-
Bunun tavan ve arka cam çizgisi güzel. Ama şu arka tampon + bagaj kapağı + far grubu!!!!! hele ki şu sahte eksoz çıkışları!!!
C204 önü arkası çok sedana benziyor diye eleştiri alıyordu. Bu Mercedes tasarımcılarını baskı altına almış galiba, biraz fazla zorlamışlar konuyu... Ben hala sedandan daha iyi bir ön ve arka için beklentideyim. Bunun üzerine revize edilmiş bir 1.6 benzinli + 9g tronic...
Siz de C Coupe yok muydu? Yanlış mı hatırlıyorum? -
Ben çok büyük ihtimalle bunu 1-2 yıl içinde alırım ama dürüstçe benim şu anki C Coupe bu araçtan daha güzel ve daha sportif. Tek şanssızlığı sedan C180 Türkiye'de sebil gibi satıldı ve ön/arka çok benzer. Eğer şu anki C180 Coupe birebir aynı dizayn olsaydı ama W204 sedan başka bir dizaynda olsaydı, bugünkü C Coupe hayranlığı 10 kat fazla olurdu. Aynen CLK da olduğu gibi...
C204 gerçekten çok güzel, sportif ve eleştirilebilecek yanı olmayan, gariptir halen de güncel bir dizayn. Eleştiren pek yok ama olana da soruyorum, neresini eleştiriyorsun diye? Sedana çok benziyor diyor. Halbuki bu aracın iyiliği/kötülüğü veya güzelliği/çirkinliği ile ilgili bir değerlendirme değil.
Yazın bunu bir tarafa, ben C205 alırım veya almam. Bundan 2-3 yıl sonra en azından büyük kentlerde W204 sedan nadiren görülecek, araçların çoğu taşraya kayacak. Ama aynen CLK'nın bugün değerini koruduğu gibi C204 de koruyacak. Çünkü Coupe formatı her zaman daha zor eskiyen bir yüz olmuştur Mercedes ürün portföyünde...
-
Evet bende c coupe var
Bende çok beğenirsem alırım,dediğin gibi güncel cok coupeyi bende çok beğeniyorum,gerçi ilk gördüğümde arkasının 4 kapının arka tarafı ile ayni olmasını beğenmemiştim çünkü eskimiş bir arka idi,ama aldığıma hiç pişman değilim çok severek kullanıyorum
Yeni c ye dönersek,ön burun tasarımının bmw 3 serisinde olduğu gibi yere doğru eğimli olmasını beğenmemiştim ama şimdi artık alıştım.
arkası ise kamuflajlı resimde arka bagaj kapağında bir düzlük var ama son bulduğum ve photoshop olduğunu sandığım resimde liftback arabalar gibi cam ve bagaj kapağı ayni elimde ve de hiç güzel görünmüyor,umarım camdan sonra daha düz bir bagaj kapağı olur
Yan arka camda şu anki modeldeki gibi ucu yukarı kıvrık olursa daha karakteristik bir özellik olur vede düz olmasından daha iyi olur diye düşünüyorum,eğer B sütunu yoksa vede arka camlar açılıp kapanacak ise inşallah e coupedeki gibi saçma ve çok çirkin bir arka cam yapmazlar,
Arka stop grubunun ful led olması vede 4 kapıdan farklı olması lazım
Ön cam güncel cok coupede 4 kapıya göre daha eğimli gibi görünüyor,ama ön ızgaradakı farkli yatay kanattan mı öyle görünüyor yoksa gerçekten daha mı eğimlidir bilemiyorum,yenide de sedana göre daha eğimli bir ön cam bekliyorum
4 kapıda panoramik cam tavanın arka camla birleşimi beğenmedim,arka cam oval, tavan camı düz geliyor, bir uyumsuzluk var gibi geliyor bana
4 kapının amg versiyonunun on tampon altındaki krom dudak acaip güzel görünmüyor,insallah coupede de olur.
4 kapının içini ortadaki i pod benzeri erkan hariç çok beğendim.bir sitede c serisinde s'deki gibi uzun ekran konacak diye okudum,olursa içi de kusursuz olur,
Burmeister ses sistemi alınınca hoparlör kapakları çok şık oluyor,onu da beğendim
Geçen gün bayide kırmızı deri koltuklu bir yeni c gördüm inanılmaz güzeldi ama malesef çok pahalı,artikoda(sahte deri) kırmızı renk niye yok ki?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djstardust -- 17 Mart 2015; 19:25:22 >
-
Coupe formu için olan fikirlerinize aynen katılıyorum,4 kapılara göre coupeler 30 40 yıl geçse bile hala güzel gorunuyor -
-
-
c coupe amg modelinin resimleri.quote:
Orijinalden alıntı: djstardustquote:
Orijinalden alıntı: ridleyscott
Üstten 2. Resim bana 2009-2011 cl500 ü anımsattı.
Doğrudur benziyor çünkü cl coupenin yenisi s coupedir,o resim c coupe değil s coupedir
Alıntıları Göster
arka kelebek camı çok büyük görünüror.Alt tarafı ile orantısız görünüyor.arka cam da güzel olmamış.insallah gercek resim değildir
-
C204'e ben iyi bakayım. İyi ki navigasyon + geri görüşü taktırmışım diye düşündüm bu resimlerden sonra... Yine de metalde bir görmek lazım. Erken konuşmayalım. Bu araç Avrupa'da Kasım'da satışa başlanacakmış. Sanırım buraya gelmesi Şubat 2016'yı bulur. Aralık 2015'de 2015 model olarak getireceklerini sanmıyorum. -
Bsyi dedi ki Kıbrısa da kasımda gelecekmiş,yazın şipariş almaya başlayacakmış.bayiler yıl başında o yıl ısteyecekleri araç miktarını söylüyorlarmış,araçlar üretildikçe yollanıyormuş.teslim tarihi yaklaştıkça önce rengini, sonra motoru, sonrada diğer özellikleri sırayla söylüyorlarmış.eğer birisi o modelden istiyorsa üretim sırası gelenler arasında uygun varsa konfigure ediyorlar,ama isteyen yoksa kendi satabilecekleri şekilde üretiyorlarmış,
Bir sitede yeni 9 vites olacak diye yazıyordu,ama başka bir sitede şu an kullanılan 7 vites olacak
yazıyor.
Yeni c coupe son resimdeki gibi olursa çok kötü.ama gerçeğini görmek lazım
Siz navigasyonu ve geri görüş kamerasını sonradan mı taktınız? -
http://forum.donanimhaber.com/m_49629705/mpage_57//tm.htm#103739022
Evet sonradan taktırdım. Bu linkte okuyabilirsiniz.
Benzer içerikler
- mercedes c serisi en çok tutulan modeli
- mercedes e 180 edition e yorum
- mercedes vaneo kronik sorunları
- mercedes b serisi neden tutulmuyor
- cla 200 amg yorum
- mercedes-maybach s600 fiyat
- mercedes eqe suv
- glc 220 d 4matic fiyat
- c200 all terrain
- mercedes eqb 250 yorum
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X