Şimdi Ara

2015 mercedes c coupe ana konu (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
14
Favori
26.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     2015 mercedes c coupe ana konu 2015 mercedes c coupe ana konu 2015 mercedes c coupe ana konu 2015 mercedes c coupe ana konu 2015 mercedes c coupe ana konu 2015 mercedes c coupe ana konu 2015 mercedes c coupe ana konu 2015 mercedes c coupe ana konu 2015 mercedes c coupe ana konu 2015 mercedes c coupe ana konu 2015 mercedes c coupe ana konu 2015 mercedes c coupe ana konu 2015 mercedes c coupe ana konu 2015 mercedes c coupe ana konu 2015 mercedes c coupe ana konu 2015 mercedes c coupe ana konu

• furkan1zek kullanıcısına yanıt
    bu küçük s serisi algısını Mercedes kendisi yaratmaya çalışıyor.benim yazdıklarım yabancı sitelerde yayınlananlardı
    (tabi kendi yorumlarım hariç).
    haklısınız,40,000 euroluk bir coupe araba 110,000 euroluk s coupe ile karşılaştırılamaz ama dediğim gibi bu algıyı
    Mercedes kendisi yaratmaya çalışıyor
    yani 2 kapılı bir c değilde s coupenin küçük versiyonu gibi algılansın istiyor.
    bence bundan dolayı c sedandan farklı bir arka lamba gurubu kullanıldı.
    s serisi coupe resmini ben yanlışlıkla paylaşmıştım(internette c coupe diye görünce
    incelemeden paylaşmıştım) . zaten sonra bunu belirttim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djstardust -- 15 Ağustos 2015; 17:40:34 >
  • Arka farlar nedense hoş durmuyor bence. Benzer şekilde S coupenin de farlarını sevmiyorum.
  • işte ayni açılardan çekilmiş c ve s coupe resimleri.yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
    benim fikrim 2,5 3 kat fiat farkı düşünüldüğünde (sürüş dinamikleri motor gücü 0-100 hızlanmayı gözardı edersek)
    Mercedes dizayn olarak iyi iş çıkarmış.
    s coupenin yanında pek ezik durmuyor.
    hatta s'in burnu ön tekerlekten sonra daha uzun gibi(tabi arabanın genel boyutlarına gore kötü durmuyor)
    c'nin ön ızgarasını daha sportif buldum. s'in ızgara etrafındaki ince krom çıtaları beğenmedim.
    c'de de s'deki gibi arka far gurubundaki krom çıta olsaydı daha şık olurdu.
     2015 mercedes c coupe ana konu 2015 mercedes c coupe ana konu 2015 mercedes c coupe ana konu 2015 mercedes c coupe ana konu 2015 mercedes c coupe ana konu 2015 mercedes c coupe ana konu

• bu da c63 amg versiyonu.sadece 3 parçası normal coupe ile ayni imiş, tavan kapılar ve bagaj kapağı.diğer tüm parçalar farklıymış.
    beyaz renk çok yakışmış.bagaj kapağındaki siyah spoiler çok güzel olmuş.
    yan marşpiyedeki çıkıntıda siyah, artı aynalar siyah, ben çok beğendim.bu model alınamayacak fiatlarda olacak herhalde ama
    normal modele bunları bir türlü ekleyebilirsek bence çok güzel olur.ben normal modelin burnunu ,özellikle o noktalı ızgarayı çok beğeniyorum
     2015 mercedes c coupe ana konu 2015 mercedes c coupe ana konu 2015 mercedes c coupe ana konu 2015 mercedes c coupe ana konu 2015 mercedes c coupe ana konu 2015 mercedes c coupe ana konu 2015 mercedes c coupe ana konu

• bu da normal versiyon ile amg birlikte.
    amg'nin dodikleri bayağı farklı
     2015 mercedes c coupe ana konu
  • almanyadaki sitede c coupe için konfigüratör açıldı.driving assistance package plus(sürüş destek paketi plus) seçildiği zamam amg paket alınamıyor.
    niye 4 kapıda oluyor da coupede olmuyor anlamdadım
  • c coupe nin 4 kapılısı olcakmı.varmı bir bilgi.
  • bu haftaki autoshow dergisinde Mercedes c 300 coupe ile mustang karşılaştırması vardı.
    kullandıkları resimlerler bir bakın lütfen.araba fuarda tanıtıldı hala rendering resim kullanıyorlar
     2015 mercedes c coupe ana konu 2015 mercedes c coupe ana konu

• c coupe dizel motorlarda 9 ileri şanzıman konmuş.sadece c220d vec250d motorda var.benzinler hala 7 g tronic plus.
  • 1.6 motor kaç yıldır 156hp umarim geliştirirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  2015 mercedes c coupe ana konu

c180 otomatik şanzıman görünmüyor almanya'da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oberyn -- 14 Ekim 2015; 13:26:49 >
  • "Konfigure et' ile devam edince seçenek olarak çıkıyor,2499 euro, dizel c220 de 9, c180 ve c200 de 7 vites.

• c 180 ,c200 ve dizel(c220d, c250d) sedanda iki egsoz çıkışı sahte imiş.herhalde coupede de öyledir.pek çok arabada öyle imiş artık ,ne kötü.
    o kadar para veriyorsun eski civicler gibi boş egsoz çıkışı.bir anda c180 ve c200 den soğudum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djstardust

c 180 ,c200 ve dizel(c220d, c250d) sedanda iki egsoz çıkışı sahte imiş.herhalde coupede de öyledir.pek çok arabada öyle imiş artık ,ne kötü.
    o kadar para veriyorsun eski civicler gibi boş egsoz çıkışı.bir anda c180 ve c200 den soğudum.

Maserati,mustang,m4lerin sahte,hoparlorden motor sesleri cikardigi dünyada bunlar normal geliyor artık

• quote:

Orijinalden alıntı: djstardust

c 180 ,c200 ve dizel(c220d, c250d) sedanda iki egsoz çıkışı sahte imiş.herhalde coupede de öyledir.pek çok arabada öyle imiş artık ,ne kötü.

benzinli motorlarda egzos çıkışı sahte değil, yani c180'da çift egzos çıkışı var.
  • evet haklısınız bende dün bayide gördüm
    c sedan amg paketlerin egsoz çıkışları olması gereken yerde yani krom kaplı çıkışların içine idi
  • c-coupe'nin Türkiye'ye geliş tarihi belli oldu mu acaba? Bu aralar instagram da mercedes sayfaları c-coupe paylaşımlarını arttırdı çünkü
  • aslanforever kullanıcısına yanıt
    aralık ayında ekranları açılcakmış sipariş için Türkiyeye girişi mart olacakmış
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.