Şimdi Ara

2015 mercedes c coupe ana konu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
14
Favori
26.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sanki cabrio gibi geldi bana, çünkü arka cam cabrio camlarına benziyor.
    bu resimlerin son 2 tanesi farkı bir araba çünkü jantları değişik,arka lambalar az kamuflajlı.
    arka stop grubu arası krom çıta güzel olmuş.
    çapraz yan resimden de bagaj kapağı güzel görünüyor.en azından liftback gibi olmamış.
    aynalar kapıdan çıkıyor.önceleri bu tasarımı Peugeot kullanırdı,hep yadırgardım, aynaların yeri kapının köşesi gibi gelirdi.
    ama s coupde kapı üzerinde aynalar güzel görünüyor.
    bu aynaların yerinden dolayı coupe, 4 kapılı c den daha farklı algılanacak gibi görünüyor.
    yazılarda ön yüz 4 kapıdan de farklı olacak diyordu
    diğer resimlerde ben pek göremedim ama.
    bu resimlerin de önü kamuflajlı.
     2015 mercedes c coupe ana konu 2015 mercedes c coupe ana konu 2015 mercedes c coupe ana konu 2015 mercedes c coupe ana konu 2015 mercedes c coupe ana konu 2015 mercedes c coupe ana konu

• bu resimlerde üst taraf kamuflajlı değil.
    beyaz olana dikkat ederseniz panaromik camı tavan arka camla birleşmiyor.
    veya belki bu sadece sunroofdur.
    ön tampon şekline gore, amg versiyonu değil gibi görünüyor.
    arka tarafta arka stop grubunun şekli kamuflaj altında bile belli oluyor.
    kızmızı plakalı siyah aradanın arka tamponun her iki kenarlarında yarık benzeri birşeyler var.
    4 kapılı c ve de s coupede amg paketlerinde arka tampon kenarlarında hava çıkışı gibi yarıklar var.
    onlara benziyor.
     2015 mercedes c coupe ana konu 2015 mercedes c coupe ana konu 2015 mercedes c coupe ana konu 2015 mercedes c coupe ana konu 2015 mercedes c coupe ana konu 2015 mercedes c coupe ana konu 2015 mercedes c coupe ana konu 2015 mercedes c coupe ana konu 2015 mercedes c coupe ana konu

• Karda testte,Orantıları bu resimlerde daha güzel görünüyor
     2015 mercedes c coupe ana konu 2015 mercedes c coupe ana konu 2015 mercedes c coupe ana konu 2015 mercedes c coupe ana konu 2015 mercedes c coupe ana konu 2015 mercedes c coupe ana konu 2015 mercedes c coupe ana konu

• Sonunda üst tarafı kamuflajsız resmi çıktı.arka camla tavanın birlesim yeri 4 kapıdan daha güzel olmuş.
    4 kapıda panaromik cam tavan alındığında oval arka camla birleşme yeri pek güzel görünmüyor ama bu çok güzel olmuş.
    görüldüğü gibi b sütunu var ama kapı çerçevesi yok.Herhalde e coupe daha farklı kalsın diye b sütununu iptal etmemişler.
    Arka yan camdaki kıvrımın kalmasına çok sevindim çünkü e coupedeki gibi arka kelebek camı bence tam
    bir fiyasko olurdu.Zaten e coupenin de bence en çirkin yanı o küçük sabit arka yan camlar.
    yan tasarımdaki üst ütü izi arka taker üstüne kadar geliyor.Bakalım bagaj kısmı ile birlesim nasıl görünecek.
    Şimdilik gördüklerimde beni rahatsız eden bir detay yok.
    Ama 4 kapının burnu sanki bmw 3 serisindeki gibi yere doğru kıvrık gibi duruyor.
    Tabi coupenin de önü tampon ve ızgara hariç ayni olacak diye okudum bazı sitelerde.
     2015 mercedes c coupe ana konu 2015 mercedes c coupe ana konu 2015 mercedes c coupe ana konu

• djstardust D kullanıcısına yanıt
    Arka camın şekli ve arka cam ile birleşen tavan çizgisini gerçekten hiç beğenmedim.
  • bence birde daha alçaktan çekilmiş resimde görelim.farkındaysanız o resim sanki yüksek bir yerden çekilmiş gibi.
    birde teleobjektifle çekilmekten dolayı da resimde bozulma olabilir.
    4 kapı sunrooflu c nin ara camının panaromik camla birleşimi bence çok daha alaksız duruyor
     2015 mercedes c coupe ana konu
  • bazı sitelerde ve araba dergilerinde c coupede tablet gibi ekran değilde s serisindeki gibi yanyana iki ekran olacak diye yazıyor.
    umarım doğrudur (bu bilgiyi yazmıştım önceden ama dergide okuyunca sanki artık daha gerçek gibi oldu).bu çift ekran 2016 da makyajlanacak veya geliştirilecek c sedanda da olacakmış.
    beğenmediğim haber ise şu an kullanılan 7 vitesli otomatik olacakmış ,9 vitesli otomatik daha sonra uygulanacakmış.herhalde 2016 sonunda veya2017 de 9 vitesli şanzımanı koyarak satışları ivmelemek isteyecek.
    zaten coupeler ilk çıktıkları yıl çok satarlarmış sonra satışları düşermiş.zaten genelde sedanların coupeleri hep daha sonra çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djstardust -- 13 Nisan 2015; 22:26:02 >
  • guzel olur mutlaka motor gucu de artarsa ıyı olur cok satarda cabrio da ıyı gıder
  • autoexpress dergisinde çıkan resimler.arka far grubu 2 parça, eksoz 4 çıkışlı olduğuna gore bu c coupe amg versiyonudur diye düşünüyorum.
    dergiye gore ön kaput 4 kapıdan daha uzun görünüyormuş,
    ön farlar daha çekikmiş,ben öyle pek anlayamadım.ön hava girişleri 4 kapıdan farklı gelmedi bana
     2015 mercedes c coupe ana konu 2015 mercedes c coupe ana konu 2015 mercedes c coupe ana konu 2015 mercedes c coupe ana konu 2015 mercedes c coupe ana konu 2015 mercedes c coupe ana konu

• bu da amg olmayan versiyon herhalde.ekran tablet şekline
     2015 mercedes c coupe ana konu 2015 mercedes c coupe ana konu 2015 mercedes c coupe ana konu 2015 mercedes c coupe ana konu 2015 mercedes c coupe ana konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djstardust -- 29 Mayıs 2015; 14:14:15 >

• şu an kulandığım araba c 250 coupe 2012'dir(benzin) .c180 ile c250 otomatik arasında 2000 euro gibi bir fark olduğu için c250 almıştım.
    Hatırlarsanız eski c180 ile c250 1,8 motor du.Yeni c coupenin de motorları c sedan gibi olduğunu varsayarsak 1,6 c180 otomatik ile 2,0 c250 otomatik
    arasında yaklaşık 5000 euro fark var.yeni araba daha hafif olduğu için(coupe de eskiye gore hafif olacaktır)1,6 c180 in performansı sizce su an kullandığım c250 den
    çok farklı olur mu?,5000 euro farka değer mi?
  • önü tamamen açık.kimi sitelerde c sedan ile farklı olduğu(farlar daha yukarı doğru çekikmiş) yazıyor ama ben bir fark göremedim
     2015 mercedes c coupe ana konu 2015 mercedes c coupe ana konu 2015 mercedes c coupe ana konu

• merhabalar arkadaşlar,

son zamanlarda c-edition coupe için fiyat alan oldu mu?

şimdiden teşekkürler,
  • artık yan camdaki kıvrım açıkça görünüyor
     2015 mercedes c coupe ana konu 2015 mercedes c coupe ana konu 2015 mercedes c coupe ana konu 2015 mercedes c coupe ana konu

• bilmiyorum ama şekli itibariyle 4 serisi coupe'yi çoktan yedi bana göre:) dört gözle beklediğim bir araç.. ne zaman çıkacak acaba
  • Eylül fuarında tanıtılacak,gelmesi 2016yı bulur dediler (kıbrıs için)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  2015 mercedes c coupe ana konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ravenK -- 29 Temmuz 2015; 12:42:00 >

• bu resimleri görünce ben biraz hayal kırıklığı yaşadım.jantlar 18 inch ise küçük görünüyor,19 inch jantlarlada görmek lazım.
    yan yüzeydeki kırığın arka lamba ile bağlanması ile araba modernliklen uzklaştı gibi göründü gözüme.
    4 kapıda yan kırık aşağıya doğru gidiyordu.bu da arabaya hareket katıyordu.
    arka bağaj Passat cc yi andırır gibi geldi bana.ön görüntü güzel.internetteki yazılarda ön farlar
    4 kapıya gore farklı diyor ama bana ayni gibi göründü.araba eskiye gore daha alçakmış.arka koltuklarda baş mesafesini artırmak için
    koltuklar daha derine yerleştirilmiş.arabanım yüksekliği de alçaltılmış.
    tamamen açık halini görmek lazım
  • djstardust D kullanıcısına yanıt
    açıkçası ben çok ümitliydim, ancak beklediğim etkiyi nedense yaratmadı bende. yukarıda 4 serisini yedi demiştim ama şimdilik lafımı geri alıyorum..
  • Cidden okudukça bazı yorumları çok gülüyorum. Kimisi S coupe koymuş kimisi öyle bir beklenti içine girmişti okuyan da w205 c serisinin üzerine kasa çıkıyor sanacak. Ekrana zaten serbest atış yeni GLC GLE çıktı aynı ekran onlarda da var ancak C coupe de değişeceğini düşünenler var hala :) . Daha yeni aracın tasarımının değişeceği beklentisinden vazgeçin artık. Aynı aracın coupe versiyonu olacak bu kadar basit.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.