Şimdi Ara

2015 Ocak Dönemi MTV Kampanyaları[İlk Mesaj Güncel] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
422
Cevap
38
Favori
39.431
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

Orijinalden alıntı: Radyoaktifmadde

quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

Orijinalden alıntı: reference

World 3 taksit+sonax boya koruma kampanyası için Göztepe Kadıköy (İst) Sonax'a kampanya için uğradım, bu uygulamanın boya koruma olmadığını , boya koruma için 560TL'lik uygulamayı yaptırmam gerektiğini söylediler. Özellikle boya koruma neden yazıyor dedim, değil dediler, pasta cila yapmadıklarını söylediler.

Başka bayiye git hocam. Orası çakallık peşinde.

Yapıkredinin böylesine güzel bir kampanyayı Ziebart ile gerçekleştirmesini çok isterdim.

O biraz yapi krediye pahalıya patlar hocam

Hocam koskoca yapıkredi bankası, bence imkansız değil isterse yapar :) 180 değil fark 250 olsun ama Ziebart olsun (:

• denizbank bonus 6 yapıyor sadece işletme karta değil bireyseldede var. İlk mesaja ekleyin lütfen.
  • vakif world de bir hareket yok sanki, sanırım altın gol atacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi only_younus -- 6 Ocak 2015; 22:22:41 >
  • plutonium35 P kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde ben de 3-4 gün oldu alalı maximumla ama kod gelmedi. Müşteri hizmetlerine yazdım cevap da gelmedi. Arayalım bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsr -- 6 Ocak 2015; 22:33:17 >
  • Şu an müşteri hizmetleri ile görüşüyorum :) yarım saat oldu detayları yazacağım bitince... bekliyorum...

Olay şudur arkadaşlar:

Müşteri hizmetlerine henüz kodun gönderilmediğini söylediğimde aldığım cevaplar;
    1. "Tamam işte hızlı aldan 500 tl üstü alışveriş yapınca kod size gelecek"
    Ama olur mu böyle böyle yazıyor dediğimde
    2."Heeee, İşbanktan 500 TL ve üstü alışveriş yapınca kod size gelecek"
    Gerçekten böyle mi anlıyorsunuz hanım efendi dediğimde
    3. "Ben yetkili ile görüşeyim tekrar istereniz"
    4. "Evet aynen dediğim gibi 500 tl ve üstü hı hı"
    Siz bunu söyleyen yetkilinize verir misiniz telefonu dediğimde 10 dakika sonra bir bey çıkar ve
    5. "Evet beyefendi sorununuz nedir?"
    Sorunumuz sizin kampanyanın ilk maddesinden anladığınızı Türkiye'nin geri kalanı farklı anlıyor, bunu sizinle çözebilir miyiz acaba? dedim. Adam ilkokul seviyesi Türkçe'nin neyse ki üstünde bir bilgiye sahipti ve sıkıntıyı anlar gibi oldu ve kayıt açıp yetkililere gönderdi.

Bayağı bir beklettiniz (4 kere 5-10 dakika arası), foruma yazıyorum birazdan, ne söyledi iseniz aynen yazacağım ve herkes okuyacak vs. gibi biraz çıkıştım, hemen şimdi oluşturuyorum, hatta maddeleri kopyaladım bile yapıştırıyorum deyip en kısa sürede döneceğiz dedi ve görüşme sonlandı... Hatta eğer dediğiniz gibi cevap dönecekseniz lütfen kampanya sayfasına ilgili maddenin altına bir not düşüp özür dileyin dedim, biz bu maddeden bunu anlatmaya çalıştık ama yanlış anlaşılmış deyin dedim. Adamcağız da ciddiye aldı tabi efendim dedi...

Arkadaş bir kampanya yaparsın kendin bilmez anlamazsın bu nasıl bir iştir ya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsr -- 7 Ocak 2015; 0:09:41 >

• Aramazmıyım aslında alışveriş yapmam gerekiyordu acil fakat klasik kayıt açma be bekleme modu 36 saat oldu hala sonuç yok. Bende teknokumbarada 25 tl çek buldum onu kullandım artık.
  • plutonium35 P kullanıcısına yanıt
    Hocam bence olacağı söyleyeyim, gidecekler kampanya şartlarına en alta bir madde ekleyip kodlar şu tarihten sonra gönderilmeye başlayacaktır diye bir şey ekleyecekler olup bitecek. İnsanları uğraştırdıkları ile kalacak yanlarına... İşbank ile çok iyiydik ya hiç yakışmadı bu kadar basit bir mesele :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsr

Şu an müşteri hizmetleri ile görüşüyorum :) yarım saat oldu detayları yazacağım bitince... bekliyorum...

Olay şudur arkadaşlar:

Müşteri hizmetlerine henüz kodun gönderilmediğini söylediğimde aldığım cevaplar;
    1. "Tamam işte hızlı aldan 500 tl üstü alışveriş yapınca kod size gelecek"
    Ama olur mu böyle böyle yazıyor dediğimde
    2."Heeee, İşbanktan 500 TL ve üstü alışveriş yapınca kod size gelecek"
    Gerçekten böyle mi anlıyorsunuz hanım efendi dediğimde
    3. "Ben yetkili ile görüşeyim tekrar istereniz"
    4. "Evet aynen dediğim gibi 500 tl ve üstü hı hı"
    Siz bunu söyleyen yetkilinize verir misiniz telefonu dediğimde 10 dakika sonra bir bey çıkar ve
    5. "Evet beyefendi sorununuz nedir?"
    Sorunumuz sizin kampanyanın ilk maddesinden anladığınızı Türkiye'nin geri kalanı farklı anlıyor, bunu sizinle çözebilir miyiz acaba? dedim. Adam ilkokul seviyesi Türkçe'nin neyse ki üstünde bir bilgiye sahipti ve sıkıntıyı anlar gibi oldu ve kayıt açıp yetkililere gönderdi.

Bayağı bir beklettiniz (4 kere 5-10 dakika arası), foruma yazıyorum birazdan, ne söyledi iseniz aynen yazacağım ve herkes okuyacak vs. gibi biraz çıkıştım, hemen şimdi oluşturuyorum, hatta maddeleri kopyaladım bile yapıştırıyorum deyip en kısa sürede döneceğiz dedi ve görüşme sonlandı... Hatta eğer dediğiniz gibi cevap dönecekseniz lütfen kampanya sayfasına ilgili maddenin altına bir not düşüp özür dileyin dedim, biz bu maddeden bunu anlatmaya çalıştık ama yanlış anlaşılmış deyin dedim. Adamcağız da ciddiye aldı tabi efendim dedi...

Arkadaş bir kampanya yaparsın kendin bilmez anlamazsın bu nasıl bir iştir ya...

hızlıal kodunun geçerlilik tarihi 28 şubat 2015

ne zaman smsle bildirilecek, sorusuna net yanıt alamadınız sanırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• puan musluğunu kısan maximum karttan, artık puan kazanılmaz oldu. mayıs ayında taksitler bitince iptal ettirmeyi düşünüyorum artık.

• Parafly 5 taksitle ödedim.
  • ben 99 artı kargo parasına piranha aldım..pek bir beklentim yok ama nasıldır bu piranha kullanan var mı?(muhtemelen yeğenime verecem.)
  • TEB Taksit yok mu yoksa teb bonus bonusun kampanyalarını alıyor
  • Az önce MTV ödemesi yaptım, 5 dk sonra Hızlıal kodu geldi.
  • 2011 Model Isuzu D-Max aracın 6 aylık vergisi 700 küsür lira olur mu ya günahtır.Hangi kampanyadan yararlanırsam yararlanayım haram zıkkım olsun o para.

• Benim bu sene toplam vergi 132 lira, kampanya mampanya lazım değil, araç 15 yaşına girdi herhalde..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alvarez

TEB Taksit yok mu yoksa teb bonus bonusun kampanyalarını alıyor

Güncel teb bonus un aktif kampanyasi var mi garantinin sitesinde şeker bonus var teb yok
  • MTV ödeme miktarynyz neydi acaba?

Ödeme ?ekliniz Ynternet bankacyly?y üzerinden ise kredi kartymy idi, mevduat myydy? Ya da gib.gov.tr den mi ödediniz?

@samich

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsr -- 7 Ocak 2015; 21:45:33 >
  • shadowsprince kullanıcısına yanıt
    Trafige cikis zamanindan oturu degil.

2009 modellerin hepsi su an 7 inci yilinda sayiliyor zaten. Cunku sayarken 2009 u da sayarak ilerliyorsun
  • jujuuu kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkür ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevo_61

2011 Model Isuzu D-Max aracın 6 aylık vergisi 700 küsür lira olur mu ya günahtır.Hangi kampanyadan yararlanırsam yararlanayım haram zıkkım olsun o para.

Allah sonumuzu hayir etsin...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.