Şimdi Ara

2015 ODTÜ'ye Merkezi Yerleştirme Puanıyla Başvuranlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birleşin!! Size sorularım var. Ben de başvuruyu yaptım; İTÜ'de okumuş olduğum hazırlık geçti belgesini de vermiştim başvuru dosyaları arasında. Geçtiğimiz pazartesi aramışlar ama telefon çekmemiş(köydeydim) Zaten bir haftadır arıyordum, hala da arıyorum her gün ama ulaşamıyorum odtü öğrenci işlerine.
    SORU: Bizim hazırlık ODTÜ'de sayılacak mı, yoksa sınava girecek miyiz? Bir bilgilendirme yapılmıyor, duyuru menüsü hep boş. 17'sinde UOLP öğrencileri ve mazeretli öğrenciler için sınav olabilirmiş diye bir duyum aldım odtü'deki bir arkadaşımdan; gelgelilm odtü akademik takvimde bu tarih 21'inde ve sadece uluslararası öğrenciler için. Böyle başka duyum alan var mı?
    SORU 2: 12 Ekim'de mazeretli geç kayıt olanlar için ayrıca ingilizce sınavı var gösteriyor(*Ek1) ama lisans dersleri 5 Ekim'de zaten başlamış oluyor. Biz bu durumda ne yapıyoruz??
    SORU 3: Yurt olayını nasıl çözümleyeceğimiz hakkında bilgisi olan var mıdır?
    DH profilinde Facebook, twitter var; buradan geç cevap durumu olursa(olmaz da) oradan da yazabilirsiniz(facebook genelde açıktır benim.)

*Ek1:http://oidb.metu.edu.tr/orta-dogu-teknik-universitesi-ankara-ve-erdemli-kampusu-2015-2016-akademik-yili-takvimi

• Hazırlık atlama sınavı geçen hafta 7sinde oldu dün de kur belirleme sınavı oldu. Mazaretli sınavlar hakkımda bilgim yok fakat odtü'de hazırlığı geçmek için toefl ielts ve odtü hazırlık sınavı hariç denklik almıyor sanırım.
  • Bunları okumuştum ama İTÜ'de (bizim dönemimizde) İTÜ'nün hazırlığı CEA sertifikasıyla geçerliliğini sağladı, akreditasyonu tamamlandı" muhabbetini yaptılar.. Gözlüklü bazı proflarımız da onaylamıştı. Bakalım ODTÜ bunlara rağmen sıkıntı çıkaracak mı ki ben ODTÜ öğrenci işlerini aradığımda İTÜ'nün hazırlığını kabul ediyoruz demişlerdi(yıl içinde arayıp sormuştum-zaten bu geçiş daha önceden aldığım bir karardı); ama en son teyit etmek için aradığımda benim kayıtlı olduğum bölüm %30 ing. geçmek istediğim yer ise %100 ing. bu yüzden hazırlık okumam icap ediyormuş prosedüre göre; gel gelelim bu işte 2 tane tutarsızlık var;
    1-İTÜ'de %30 da olsa %100 de olsa aynı hazırlık eğitimini alıyorsun;
    2-Ben zaten sadece Hazırlık okudum, lisansa hiç başlamadım ki? Bu neyin kafası??
    Hadi onları da geçtim; ya bi kere odtü de, boğaziçi de, itü de ayın 7'sinde aynı sınavı yapıyorlar. Neyin havasıdır bu? Derdiniz ne abi sizin? Niye uğraştırıyorsunuz bizi..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.