Şimdi Ara

2015 otomatik dizel golf alıyorum ekspertiz raporuna yorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
2.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi sizin görüşlerinize ihtiyacım var. Bi araba sahibiyle görüşüyorum. neredeyse anlaşma aşamasındayım.sizden gelecek yorumlar belirleyici olacak. Araç 2015 model 56 bin KM'de otomatik, dizel, Cam tavanlı, GOLF bluemotion Comfortline paket . Aracın toplamda 13 bin hasar kaydı var. Dolu hasarında 12 bin tl kayıt var 27 temmuz 2017 tarihli. Değişenler; Cam tavan ve aksamları, ön cam, yan camlar, kelebek cam, ön kaput, ön çamurluk) 7 bin parça 5 bin işçilik değişimi. diğer bin Tl değerindeki hasar da sadece işçilik. parça değişen yok. araç için istenen bedel 92 bin tl. sizce bu araç alınır mı görüşleriniz nedir?

ekpertiz fotolarını ekliyorum. resmi ekspertiz raporunda kaput değişimi görünmüyor. fakat sigorta 360 ta sorguladığımda eş değer değişen diyor. eş değer ne demek? yani çakması mı takılmış? buna rağmen bu araç bu rakama alınır mı?

ilan linki:https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-cam-tavan-plus-dsg-587358707/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumcuabi -- 17 Temmuz 2018; 18:8:20 >

• Arabanın %50 si değişmiş ve 92.000 TL mi

Alsan 80 e satamazsınız. Bazen böyle ilanlar görüyorum fiyatları da ederinden yüksek, kim alır diyorum bunu kendi kendime, boşuna ilan vermiş diyorum. Sonra foruma giriyorum ki alıcısı bizden, üzülüyorum sonra. Şimdi bi galeriyi aradım mal sahibiymişim gibi fiyat istedim. Hocam o araç zor satılır çok bekler uygun fiyata vermezsek satmayız o yüzden sizden 65 e alırız dedi araç için. Galeri 10 hadi bilemedin 15 kar etse edeceği 75-80 arası. Kazıklanmayın illa alacağım derseniz fiyatı aşağı düşün
  • Niyeyse çok geldi, dsg ye ayrı baktırılmalı bana göre

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat aşırı fazla değil mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gören de memlekette araba kalmadı sanacak

• Bence çok alma.

• 92.000 Tl Fazla ben olsam almazdim..

• Arabanın %50 si değişmiş ve 92.000 TL mi

Alsan 80 e satamazsınız. Bazen böyle ilanlar görüyorum fiyatları da ederinden yüksek, kim alır diyorum bunu kendi kendime, boşuna ilan vermiş diyorum. Sonra foruma giriyorum ki alıcısı bizden, üzülüyorum sonra. Şimdi bi galeriyi aradım mal sahibiymişim gibi fiyat istedim. Hocam o araç zor satılır çok bekler uygun fiyata vermezsek satmayız o yüzden sizden 65 e alırız dedi araç için. Galeri 10 hadi bilemedin 15 kar etse edeceği 75-80 arası. Kazıklanmayın illa alacağım derseniz fiyatı aşağı düşün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2011 Corolla vs 2017 Egea
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aracta anlasilan kaza yok bu iyi. Hasar kayitsiz emsallerinin ederi nedir? Eger arada 1000 2000 fark varsa ben bu araçla ugrasmam 1 2 fazla veririm hasar kaydi olmayan araci alirdim. Ama arada 10bin ve uzeri fark varsa o zaman bu araci alirdim.

• eksper sökme takma yapılan kaputu anlayamıyorsa sen öncelikle eksperi bir değiştir.
  • bulaşma. yazık etme parana. başka araçlara yönel.

• Kaput önemli bir parça olduğu için bu parça boyasız olsa iyi olurdu
    hasar kaydı da yüksek
    2016 model bu aracı sıfır olarak 94.000 TL'ye almıştım. Bence fiyat çok yüksek, araba da temiz değil
  • Hemen oradan uzaklaş bence

• Ucuz desen ucuz değil temiz desen temiz değil neyini beğendin bu arabanın be kardeşim?

• Sifir highline 145bin tdi dsg cok pahali bu arac

• Satarken cam tavan değişmesi ve kaput değişmesi sıkıntı çıkartır. Ayrıca sol direk de işlemli eksper raporunda.
  • Piyasada bolca ön kaputu orjinaliyle değişmiş vw araç var.

Bakiniz orjinali diyorum. Bizzat aynisi ile. Çünkü gördüm bi aracın kaputu boyanmasi gerekiyordu. Boya maliyeti 500 lira tuttu. Ayrica bunun tramere yansıması olacaktı. Başka bir aractan calinma midir yoksa neyse 3000 bin liraya boyasiz orjinali takıldı. Ve araci satti zaten. Ikinci el deger kaybı yok mis gibi.. Allahtan muslumanlar

Araç almada 2 kriterim vardir. Not edin beyler bunlari

1- ilk sahibi olacak

2- servis bakimli olacak

3- tamponlar boyali olmayacak... Kaput kapı tavan vs benim için obemli degil. Tampon fetişiyim ben

• 92 bin lirayı çöpe atın daha iyi.

• adam pazarlıkla 88 bin tl ye kadar indirdi. ekspertizi ben yaptırmadım kendisi yaptırmış fakat ben daha sonradan dyno teste soktum motor gücü %91 çıktı. şuan sahibinden ilanlara girip baktığımda cam tavanlı 2015 oto dizel golfler 100 binden başlıyor. fiyatlar cidden uçmuş arkadaşlar. geçen gün 140 bine alınan sıfır oto dizel Audi a3 şuan 202 bin tl sıfırı bayide. 4 ay arayla gelen kur zammı. fiyatlar cidden uçmuş. ama sizin yorumlarınız da önemli tabi.
  • Ben almam net

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.