Şimdi Ara

2015 otomatik lpgli beyaz elite(en full paket) elantra satılık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-full-plusfull-lpg-li-oto.vites-garantili-2015-hyundai-elantra-elit-409119528/detay

Aracım 2015 model ve 2015aralik ayı trafige cikisli 1.6 D-Cvvt 6ileri tam otomatik vites beyaz renk elite yani en full donanim paketine sahip kusursuz bir araçtır. Sifir aldigim aracımı alirken 5yil garanti kapsaminda 3500tl ye landirenzo sivi sistemli lpg takilip alindi. Ayni sekilde 1400tl ye koruma paketi yapildi. 900tl ye 4 adet petlas kislik lastik alindi henuz 3 ay kullanildi. 500 liraya 15bin bakimi yetkili serviste yapildi. Kaza boya degisen dosemelerde yanik sokuk deformasyon yok.en cok tutulan beyaz renk. On kaputta seffaf folyo camlarda cam filmi var. Lpg ankara sehir ici 25-26 kurus sehirdisi 20kurus yakio. Performansi gayet iyi harika bir arac. Agzina kadar dolu d segmenti kadar genis bir aile arabasi.
    Ozellikleri bir dunya var baslicalari;
    -anahtarsiz giris ve calistirma
    -elektrikli sunroof
    -elektrikli ve bel destekli surucu koltugu
    - 3 farkli surus modlu direksiyon
    - hiz sabitletici
    - genis mirror link(telefon ekranini aktarma) ozellikli bluetoot usb aux wireless sdcard hdmi dvd multimedia ekrani ve turkce navigasyon ekrani.
    - cift bolgeli digital klima.
    -lastik ariza gostergesi
    -8 diye hatirliyom airbag
    - sogutmali torpido
    - geri gorus kamerasi ve park sensoru
    - follow me home ozelligi
    - emniyet kemeri ikaz
    - yagmur ve far sensoru
    - genis bagaj 485lt Ve iç mekan hacmi
    - 6 ileri tam otomatik en iyilerden kusursuz bir şanziman.
    - direksiyondan muzik ve multimedia telefon gorusmesi yonetme.Eller Serbest Görüşme Türkçe Sesli Komut Desteği
    - karartmali dikiz aynasi
    - elektrikli isitmali ve katlanabilir sinyalli yan aynalar.
    - eko modu
    - esp iptal tusu
    - landirenzo sivi puskurtmeli son teknoloji motor koruyucu lpg kiti.
    - TCS (Elektronik Çekiş Kontrol Sistemi)
    - katlanabilir arka koltuklar.
    - hiç kullanılmamış stepne.
    - RDS Özellikli Radyo (Şarkı & Kanal Bilgisi)
    - 4 Hoparlör & 2 Tweeter
    - Arka Kol Dayama ve Ön Kol Dayama
    - Alüminyum Görünümlü Pedallar, Deri Kaplamalı Vites, Kapı İçi Eşya Cepleri
    - elektrikli on arka camlar otomatik cam kilidi ve otomatik kapi guvenlik kilidi.
    - yol bilgisayarı
    - ESP (Elektronik Denge Kontrolü)
    VSM (Araç Stabilite Yönetim Programı)
    - EBD (Elektronik Fren Dağıtımı)
    - Çarpisma testi 5 Yıldız.
    - Krom Kapı Eşikleri-Krom Kaplı Kapı Kolları-Krom Ön Izgara Çerçevesi- Krom Pencere Çıtaları
    - 5 Yıl / 100 Bin Km Mekanik garanti
    - ABs ,BAS, VSM
    - deri direksiyon, aydınlatmalı bagaj
    - yokus kalkis destegi
    Aklıma gelenler bunlar.
    Özellikle motor lpg ve motor sanzuman uyumu harika vites gecisleri super hissettirmez.en dik yokuslarda bile gram kaydirmaz.
    Arac suan 24bin km de.
    Servisler 15binden 15bine cagiriyorlar.
    Tarafsiz forum sitelerine bakin en sorunsuz araclardan birtanesi hyundai elantra.
    Bu ozelliklerde bu fiyata alinabilecek en dolu arac.

Iyide hemserim hep ovdun hicmi eksisi yok diyeceksiniz. Tabiki var.
    Ic plastik malzeme kalitesi cok iyi degil ama bi honda civic den iyi.
    Benzinde turkiye sartlari icin cok yakan bir arac.
    Ruzgar sesi belli bir hizdan sonra azda olsa geliyor.
    Hyundainin eski imaji nedeniyle potansiyeli kesfedilmemis bir arac ve o yuzden insanlara anlatmak icin denemeleri ve gormeleri gerek. Goren ve deneyen asik oluyor. Ki benim eski aracim 2012polo ve seat vardi alirken ayni supheler bendede vardi fakat araci taniyinca hata yapmisim dedim.
    Kesinlikle en iyi fiyat performans araci.

Sebebini bilmedigim park halinde olan cocuklarin isi veya otoparkta duran yan arabanin kapisi yapmis olabilecegini dusundum 15 cm genislikte 2 cm eninde cok hafif bir gocuk var sag arka kapida. Boyasiz gocuk onarimcilar yapiyor ve ekspertizdede cikmiyor. Istesem yapip her turlu gizlerim fakat helal kazanc benim icin dunyadaki herseyden onemli. durustlukten dolayi bilerek bekletiyom alan gorsun ici rahat etsin diye.sorun teskil eden birsey degil isterse yaptirir veririm.
    Araci ekonomik sorunlarimdan dolayi satiyorum.

Alana hayirli olsun isteyene whatsapdan resim atabilirim.
    Forumdan cevap verebilir ozel mesaj atabilir veya
    dpunalcaci@gmail.com
    mail adresinden ulasabilirsiniz.

Ilani baska yerde henuz vermedim.
    Fiyat teklif ederken ve emsalleri ile kiyaslarken lutfen;
    1- Aracin donanim ozelliklerini
    2- kazasizlik boyasizlik hasarsizligini
    3- garanti suresini (4yil daha var lpg dahil)
    4- 2015model ama (2015 aralik cikisli 2016 sayilir) trafige cikis zamanini
    5- ilk sahibinden yedek anahtari ve stepnesi sifir oldugunu
    6- ekstra olarak 3500tl lik garanti kapsaminda lpg kiti ve 900tl lik kislik lastik petlas ve 1400 tl lik korumapaketi oldugunu ve 500tl lik ilk bakiminin yapildigini toplam (6300 tl)
    Ve
    7- Otv zamlarindan dolayi sifir ve ikinci el araclara gelen zammi dusunerek
    Mantikli teklifler yapmanizi rica ederim..

Alana simdiden hayirli olsun
    Pazarlik sunnettir
    Fiyatim 70000 TL

Saygilarimla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kürşadkutlukhan -- 13 Mart 2017; 22:23:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayirli satislar 2.el eski kasa arac sizce 73 bin eder mi? Hele ki hyundai eder mi? Hyundai kullandim. Eski kasa i30um varda hyundai 2.eli cok cok yavas ve ölü getz era disinda. Sifir i30 alan bir cok kisi oldu fiyatlarina satamiyor hayirli satislar fotograf ekleseniz daha iyi olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: lordseco35

Hayirli satislar 2.el eski kasa arac sizce 73 bin eder mi? Hele ki hyundai eder mi? Hyundai kullandim. Eski kasa i30um varda hyundai 2.eli cok cok yavas ve ölü getz era disinda. Sifir i30 alan bir cok kisi oldu fiyatlarina satamiyor hayirli satislar fotograf ekleseniz daha iyi olurdu.

Tesekkur ederim gorusleriniz icin.
    İ30 icin dediklerinize katiliyorum kesinlikle. Malum yakittan dolayi i30 hakettigi degeri gormuyor. Lakin elantra ve i30 farkli klasman araclari. Ayrica hyundai nin marka imaji dediginiz gibi hep bir soru isareti benim icinde hep oyleydi 1 yil once deselerdi sifir hyundai alacaksin diye hayatta inanmazdim aklima hic gelmezdi.elantrayi arastirip inceledikten ve herseyden once kullanip diger emsalleri ile kiyaslayinca kesinlikle her kurusunu hakeden fiyat performans araci oldugunu anladim.
    Birde her malın emin olun bir alicisi vardir heleki 15-20 bine sahin dogan satilan Türkiyem'de.
    Kendi aracıma gelecek olursam 4 ay once bu fiyattan olmasada yakin bir fiyattan ilana koydugum zaman 10 gun icinde 2 farkli alici ciddi sekilde almaya niyetlendi tam biletlerini alip gelecekken farkli sebeplerden dolayi satmaktan vazgecip ilani kaldirmistim. Nasip kismet isi bu isler. Lakin şuda bir gercek cok uzulerek soyluyorumki bu otv artisi cok fazla zorlayici sartlar ile sifir aracta oldugu gibi ikinci el piyasasindada ayni sekilde etki ediyor. Dolar kuru ve diger etkenlerde cabası.

O yuzden aracin ozellik-performansi ve ekstraları ayrica onumuzdeki aylardaki oto piyasasi ve global ekonomiyi baz alirsak pazarlikli bu fiyattan ilana vermem bence abartili degil ederinde bir durum.

Sonuc olarak Türk insanı olarak Gonul isterdiki daha kaliteli butun araclari gercek degeri olan satin alma fiyatinin yarisina alabilsek ve daha ucuza korkmadan kullanabilsek.

• Fiyat yuksek.

• kürşadkutlukhan K kullanıcısına yanıt
    Guzel aciklamaniz icin bende tesekkur ederim. Benim aracim eski kasa idi lpg vardi cvvt motor. Hyundai bir turlu isinamamistim kanim almadi servisle cok buyuk sorunlar yasadim. Aracim 2 kez komple boyandi. Artik senin oglun oldu bu arada diyorlardi. Satamazsin vs 10 gun icinde satmistim. Her malin alicisi var elbet ama kisisel olarak hyundai benim icin bitmistir. Hyundai tek artisi donanimi suanki aracim fb7 civic var. Donanim olarak i30dan daha dusuk yani gozlukluk kararan dikiz aynasi vs yok. Ama gozum gormuyor donanimi arabaya binince mutluyum. Ben otomatik dizel i30un 13 lt yaktigini gordum :) hayirli satislariniz olsun tekrardan

• İyi satışlar. Bana da fiyat yüksek geldi. 2012 modelini 55000 civarına satılırken 3 yıl üstüne 20000 fazla istemek enteresan geldi. Kaldı ki hyundainin sitesinde sıfır fiyatına da bakmak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: marmelat_06

İyi satışlar. Bana da fiyat yüksek geldi. 2012 modelini 55000 civarına satılırken 3 yıl üstüne 20000 fazla istemek enteresan geldi. Kaldı ki hyundainin sitesinde sıfır fiyatına da bakmak lazım.

Tabiki sifirlara bakabilirsiniz. Yalniz sifir elit paket diye gecen elantralarda 2015 elite paketteki bircok ozelligin olmadiginada bakmak lazim ayrica ;)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlana yeni koydum link yukarıda.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.