Şimdi Ara

2015 polo fren sertleşmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıcak havalarda araç ilk çalıştırmada fren kazık gibi oluyor.En son westinghouse hortumunda kaçak var mı yok mu diye baktırdım sorun yok denildi. Herhangi bir değişim yapmadılar. Sadece 4.yıl bakımında değişmesi gereken fren hidroloğini km düşük diye değiştirmeye gerek yok dediler.

Burdan benim çıkardığım yağın kirlendiği, içinde su kabarcığı vs yaptığı ve bu yüzden sıcak havada genleşerek frene baskı yapması. Sizin tecrübeleriniz nedir?

*1 ay sonra bakıma gideceğim.

• ilginc bir durum hocam. Gelecek yanitlari merak ediyorum.

ECU'da bir ariza var mi? Hidrolige su girmesi zor bir durum kapak acik kalmali vs. Farkli bir yerden su almasi icin kacakda olmasi lazim yok dediniz.

Arcinizda elektronik el freni var mi? Arka diskler kampana mi? Eger elektronik destekli fren sistemi varsa kalibrasyonda problem olabilir. Frenleri değiştirdiniz simdiye kadar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DC01DF2E2

ilginc bir durum hocam. Gelecek yanitlari merak ediyorum.

ECU'da bir ariza var mi? Hidrolige su girmesi zor bir durum kapak acik kalmali vs. Farkli bir yerden su almasi icin kacakda olmasi lazim yok dediniz.

Arcinizda elektronik el freni var mi? Arka diskler kampana mi? Eger elektronik destekli fren sistemi varsa kalibrasyonda problem olabilir. Frenleri değiştirdiniz simdiye kadar?
    İlginç diyince korktum şimdi
    Frenler disk, geçen bakımda balatalar değişti. Ama öncesinde yine yapıyordu. Sürekli servise götürüyorum, bir sorunu yok görünüyor. Adamları inandıramadım. Sen çok takılıyorsun falan dediler.Tamam dedim, bir daha aracı çalıstıramazsam çekiciyle getircem dedim. En azından kayıtlara girdi.

• Sadece ilk çalıştırmada mi yapıyor ? Bir de ABS beyninin soketini çıkarıp bir gün öyle deneyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yılan Serdar -- 30 Nisan 2020; 0:14:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılan Serdar

Sadece ilk çalıştırmada mi yapıyor ? Bir de ABS beyninin soketini çıkarıp bir gün öyle deneyin
    Evet sadece ilk çalıştırmada yapmakta. Ama 1 gün kadar geçince şişme oluyor. Aynı gün içinde olmuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golf 7 fren hidroloği uyarısı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.