Şimdi Ara

2015 Sezon Sonuna Kadar - Formula 1 Yayin Haklari Digi Turk'de (Başlık Güncel) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
406
Cevap
4
Favori
37.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tuvubu dsmarta göre camur gibi. Ama rtl hd can...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • By criminial arkadaş yazın için sağol ama bir abu diabi ile Belçika pistinin değer farkı olduğu gibi istanbul park pistinde güzel ama hepsi o eccelstone veya başkalarının suçu

• Az önce tivibuya üye olmak için müşteri hizmetleriyle görüştüm, sadece bu yarış için mi alacaksınız dedi, çünkü bu yarıştan sonra f1 i yayınlamama kararı alınmış,bilginize.
  • Donanım.Uzmanı kullanıcısına yanıt
    Kötü oldu bu iş ama bu yarıştan sonra 3 haftalık ara var 3 hafta içerinde umarım bir hareket olurda alan bir kanal yada platform çıkar keşke Acun haftada 5 gün Survivor yayınlayacağını alsa şu yarışları 10 numara olacak ama.
  • Tivibu da bu gün donma yasiyorum. Sizun verceginuz yayina...

• Hala bir gelişme yok herhalde arkadaşlar. hafta sonu yine yarış var ve yine cuma günü belki cumartesi günü ''ispanya gp tivibu da'' diye utanmadan reklam yapacaklar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haacar -- 6 Mayıs 2015; 9:12:49 >
  • Serhan acar pazartesi durumu yokladim cumaya cok var demis. Yani net bir durum yok ama zannetmiyorum kesin yayinlanir takipte kalalim.

• kalan yarışları digiturk almış diyorlar.
  • İlkem22 kullanıcısına yanıt
    Evet Sporx'de öyle yazıyor her nekadar yarışların alındığına sevinsemde yinede DT kötü oldu bu D-smart yada Tivibu iyiydi.
  • Yahu ne guzel 5tl den izliyoduk mindar ettiler pehhhhh

• Daha berbat oldu ya.

• Arkadaşlar bu digitürk play ile ilgili bilgisi olan var mı ? sinema paketi ayda 4.99 tl görünüyor ve lig tv, lig tv2 ve lig tv 3 kanallarını izleyebiliyoruz galiba ??
  • digitürk almayı pek düşünmüyorum bugun next poin cihazı almak için karaköye e gittim adam ilk basta skysports f1 var dedi bende bi acarmısın göreyim dedim
    ama maalesef açmadı adam daha önce HD veriyordu sonra SD ye döndü simdide serverden kaldırmışlar dedi sonuç olarak ben skysport f1 kanalını izlemek için
    ne yapmalıyım yardım edin lütfen
  • Sadece F1 yayınlarını izlemek mümkün olacak mı ? Bu konuda bir karara varmışlar mı yoksa daha varacaklar mı arayıp öğrenmek lazım. Hali hazırda lig tv 45 liradan başlıyor galiba.

Ama her halükarda D smarttan iyi bana göre. Aydı 34 lira ödüyoruz yaklaşık ve pek bir cazibesi yok. Sadece discovery in bir kaç kanalı var izleyebildiğimiz.

10 lira daha verip Dijitürk e geçmek daha mantıklı. Eğer bir fiyat artışı olmayacaksa.
  • os_lnx kullanıcısına yanıt
    45 lira değil hocam
    http://f1turkish.net/f1-digiturkte-hangi-pakette-ne-kadar/
    3 Eylül'e kadar 15 TL ondan sonra 33 TL Giriş+Spor Extra paketiymiş
    Tek sıkıntı Diguturk Play yayını olmaması olsaymış iyiymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByCRiMiNaL.

45 lira değil hocam
    http://f1turkish.net/f1-digiturkte-hangi-pakette-ne-kadar/
    3 Eylül'e kadar 15 TL ondan sonra 33 TL Giriş+Spor Extra paketiymiş
    Tek sıkıntı Diguturk Play yayını olmaması olsaymış iyiymiş.

Şimdi baktım.

Giriş Paketi + Spor Extra = 33 Lira.

1 yıl kullanım sözüne.

Bence ideal.

Benim düşündüğüm paket =

Giriş + Spor Exta + Belgesel+ Avantaj paket( Ayda 24 yeni film). 45 TL

• Zaten digiturk abonesi olduğum için başka platforma ücret ödemeden izleyeceğim benim için iyi oldu ama sürekli el değiştirmesi izlemek isteyenler hele birde taahhüt verenler için çok kötü. Güzel diyebileceğim tek şey digiturk adam gibi yayın yapar öyle dsmart gibi ne olduğu belirsiz adamları çıkarıpta konuşturmaz. Bir kere Okay Karacan var ligtv bünyesinde mutlaka işin içinde olacaktır gerek yorumcu gerekse anlatan olarak. Bence güzel bir dönem başladı inşalla umduğum gibi olur.
  • Digiturkplay ayda 5tl taahütsüz sinema paketinin içinde ligTV'ler gözüküyor. Bununla izlenebiliyor mu?
    http://www.digiturkplay.com.tr/uyelikdetaylari/Premium/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funnel -- 7 Mayıs 2015; 10:43:26 >
  • - İlk yarış tüm Digiturk uyelerine açık olacak.
    - Yarışları Serhan Acar anlatacak.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.