Şimdi Ara

2015 Sezon Sonuna Kadar - Formula 1 Yayin Haklari Digi Turk'de (Başlık Güncel) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
4
Favori
37.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben f1 dsmarta geçtiğinden beri rtl alman kanalından takip ediyorum.tamam ne dediklerini anlamıyorum ama yine de izliyorum.büyük ihtimal seneye de izlersem rtl den devam ederim.
  • 2014 Formula 1 Sezonunun En İyilerini Seçiyoruz. Anketi kaçırmayın derim!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renard.vulpes -- 25 Aralık 2014; 20:06:20 >
  • Bu ayi haklari hala ta olarak netlesmedi mi ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • F1 i Türkiye'de bitirdiler. F1 i ulusal kanal döneminde millet biliyordu. Şu an bilen yok. Hele yeni nesil varlığından bile haberdar değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyaze80

F1 i Türkiye'de bitirdiler. F1 i ulusal kanal döneminde millet biliyordu. Şu an bilen yok. Hele yeni nesil varlığından bile haberdar değil.

Kesinlikle katılıyorum Hamilton Abu Dabi GP de şambiyonluğunu ilan ettiğinde hiçbir haber kanalı ajans gazete bilgi geçmedi önceden olsa tüm haber kanalları bilgi verirdi sanki F1 yokmuş gibi davranıyolar çünkü ilgi sıfır.
  • Ben istanbul gp sine gittiğimde otobüs şoförlerinin ve hareket amirlerinin bile o gün yarış olduğundan haberi yoktu. Sağı solu aradılar Evet otobüs çıkacakmış dediler. Reklam sıfırdı. Ondan sonra tabiki seyirci gelmez. Bir tenis organizasyonu oluyor hergün 50 kez reklamı yapılıyor. F1 maalesef Türkiyede iyi organize edilmedi. Gitti güzelim organizasyon.
  • D smartin baska birseyi kalmadi zaten ayrica f1 bilmiyorumda uzleyen var mi son 2 yildir takip etmedigim bir spor dali oldu icine ettiler ilerleyen zamanlardada takip etmeyi dusunmuyorum acikcasi arac seslerinin azina ettiler vs.
    Nascar su aralar hosuma gidiyor ve formula e ama pek yakalayaniyorum tavsiyem le mans :)

• quote:

Orijinalden alıntı: MarrusiaF1

D smartin baska birseyi kalmadi zaten ayrica f1 bilmiyorumda uzleyen var mi son 2 yildir takip etmedigim bir spor dali oldu icine ettiler ilerleyen zamanlardada takip etmeyi dusunmuyorum acikcasi arac seslerinin azina ettiler vs.
    Nascar su aralar hosuma gidiyor ve formula e ama pek yakalayaniyorum tavsiyem le mans :)

Hocam formula 1 cok farkli bi spor dali sadece spor olarak bakmamak lazim kimine gore hobi kimine gore ustun teknoloji kimine gore fiyaka kimine gore full adrenalin. Hepsini bi arada gorup karmasik sıtratejileri aklinizda tutabiliyosaniz cok keyif alarak izlerseniz .

• en büyük hobilerimden F1 i ve tenisi şifreli kanala geçtiğinden beri izlemiyorum.
  • Serhan Acar 16.01.2015 tarihinde şuan için netleşen bir durum yok demiş bir an önce acıklığa kavustursalarda ona göre tedbir alsak iyi olacak D-Smart ı sırf F1in Hatrına tutuyorum.

• Bence d-smartta kalacak, zaten uefa şampiyonlar ligi ve avrupa kupası gitti oradaki bütçeyi d-smart f1 e kaydırıp elinde tutacak gibi geliyor. Ayrıca f1 popülaritesinin azalmasında kurallardaki değişikliklerde etkili oldu. Çünkü türkiyede yapılmadan önce bu spor daha da popülerdi. Türkiyede yapılmasının sebebini de öyle düşünüldüğü gibi fanların olmasından değil tamamen rant alanlarının açılmasıyla alakalı olduğunu düşünüyorum. İstanbul parkın olduğu bölgede ciddi yatırımlar yapıldı hal böyle olunca da hükümet yandaşları ceplerini doldurdu, atı alan üsküdarı geçince de tekrar ülkede yarışlar organize edilmedi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nitroglycerin N kullanıcısına yanıt
    hocam formula 1 ultra zengin işi bizim sömürücülerin parası f1 elde tutmaya yetmedi :) parayla dönüyor bu işler
  • Şu anda belli olmaz bu iş, yarışların başlamasına neredeyse 2 ay var. Yarışlar başlamadan bi' 10 gün öncesine kadar yayın hakları ile ilgili somut bir şey beklemeyin. Hemen hemen her zaman böyle oldu, bu sefer de öyle olur.
  • Toto Wolff : "Televizyon haklarını ücretsiz televizyonlardan alıp ücretli kanallara satıyorsunuz, sonra da izleyici sayısı neden artmıyor diyorsunuz. Bence bu gayet normal."

http://www.turkiyef1.com/haberler/36629/wolff-tan-ecclestone-a-buyuk-elestiri.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: derincan

Toto Wolff : "Televizyon haklarını ücretsiz televizyonlardan alıp ücretli kanallara satıyorsunuz, sonra da izleyici sayısı neden artmıyor diyorsunuz. Bence bu gayet normal."

http://www.turkiyef1.com/haberler/36629/wolff-tan-ecclestone-a-buyuk-elestiri.html

Hocam ihtiyar hatirlarsin almanlarla anlasip sirf f1 in hisse degeri dussunde ucuza alalim sonra degerini artiririz diye bu hale getirdiler . ancak hesaplari nedense fazla uzun surdu

• aliosman2323 kullanıcısına yanıt
    Concorde anlaşması bunu emrediyor. İsteyen uyacak, isteyen! uyacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derincan -- 24 Ocak 2015; 20:06:39 >
  • 100 yıllık siporu hiç ediyolar keşke ölse :D
  • aliosman2323 kullanıcısına yanıt
    Adam, Schumacher'le milyonları uyuttu. Hala efsane sananlar var.
    Bu arada kimsenin ölmesini (şaka da olsa) istemeyelim. Dilimizi de lütfen doğru kullanmaya gayret edelim.
  • Serhan Acar'ın dediğe göre D-Smart harici 2 kanal daha talip olmuş birisi Digital platform muhtemelen Tivibu eğer digital platform kanalları ilgilendiğe göre ulusal kanallar açısından pek iç açıcı değil durum aslında herkese açık spor kanalında yayınlansa reklam gelirleri ile parasını kurtatır bir Ntvspor bir A-Spor felan alsa 10 numara olur ama zor görünüyor.
  • Digiturk alır bence.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.