Şimdi Ara

2015 Sezon Sonuna Kadar - Formula 1 Yayin Haklari Digi Turk'de (Başlık Güncel) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
4
Favori
37.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    belli olsa artık bıktık yani ona göre yolumuzu çizelim
  • İlla diyorlar git beleşe RTL kanalından izle...Dsmartıda at çöpe gitsin...
  • serhan acar web sitesindeki yorumlarda 2009 yılını işaret ediyorlar. herhalde TRT alacak yayın haklarını...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakabus_ -- 10 Mart 2015; 10:23:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercann35

Serhan Acar bu konunun cuma günü netleşebişeceğini söyledi, ayrıca yayınları haklarını isteyen sadece D-Smart değilmiş, başka kanallar da istekliymiş. F1 yayın haklarının açıkta kalacağını zannetmiyorum, bu hafta yarışları izleriz merak etmeyin.

"Yarışları izleriz merak etmeyin" yani buna müteşekkir olmak mı gerek millet Cuma antremanlarını izler, biz Cuma günü
    acaba bu sene nerede yayımlanacak, yayımlanacak mı onun kararı çıkar mı diye bekliyoruz.

• quote:

F1 yayını için çok yakından tanıdığınız birileri daha kosturuyor... Bir şeyler olabilir. Beşinci günün şafağında doğuya bakın...

Serhan Acar'ın attığı tweet bu. Buradaki kişi Acun olmasın ? TV8'de seyrederiz artık yarışları.
  • kim alıcaksa alsın artık iyice sinirlerim bozuldu vettel i özledim
  • TV8 olursa şaşırmam, para Acun abi'de ne de olsa. Hey yavrum hey nereden nereye.....
  • Yayın haklarının belirsizliği üzerine herkes sinirlenmiş, sitem etmiş vs. Bunu daha öncede söylemiştim. (İlk sayfada, yaklaşık 1,5 ay önce attığım mesaj) CNN Türk de, TRT de, D-Smart da yayın haklarını son hafta almıştı. Bunları göz önünde bulundurunca zaten bu anlaşmanın daha önce açıklanmasını beklemek hata. Bu işin bu kadar uzamasının doğruluğunu/yanlışlığını tartışabiliriz. Ama sadece tartışırız, yapabileceğimiz herhangi bir şey olmaz. Kim parayı verip yayın haklarını alırsa, yarışları da oradan izleyeceğiz. Bu hafta içi ya da en geç sezon başlamadan belki de saatler kala bu anlaşma duyurulur. Ben F1'in açıkta kalacağına inanmıyorum.

@eozen81

"Yarışları izleriz, merak etmeyin" derken F1 yayınlarının açıkta kalacağını düşünmediğimi vurgulamak istemiştim. Mesela NBA'in yayın hakları da D-Smart'taydı, geçen sezon sonunda anlaşma bitti. Bu sezon başlayalı 3 aydan fazla olmasına rağmen hala Türkiye'de NBA'in yayın haklarını alan bir kanal yok. İşte F1 açısından baktığımızda durumun buraya kadar geleceğini düşünmediğimi belirttim ben o cümlede.

Cuma günkü antrenmanlarını izlemek de o kadar kolay değil açıkçası. Bunun kanallara ekstra maliyeti var.

• Sercann35 kullanıcısına yanıt
    Zaten D-smart'da Cuma günkü yayını yayınlamıyordu sadece Cumartesi olan 3.anteramanı yayınlıyordu izlemesi keyifli olurdu izlerken Serhan Acar'a mesaj atıp takımlar hakkında konusması felan ama bu sene yarışların bile ne olacağı muamma iken Antreman yayını beklemek abes kaçar tabi.
  • Tv8 de olursa hayrina sifresizmi verecek peki acun abimiz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben size bir öneride bulunayım paylaşıma açık bir Dreambox ya da Vu+ alın, Hotbird'den SKY F1 kanalını izleyin misss :) Ben antreman dahil öyle izliyorum, Türkiye'ye 2 beden büyük F1 ne yazık ki.
  • Tv8 alırsa mükemmel olur. Tv8 HD zaten şifresiz oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acun denilen medya maymunun burayada el atmasını istemiyorum..............
  • Hocam yokmu bi gelişme yada alternatif bildiğiniz bisey varmı benim evde tek canak var 2. canak olsa next point modeli var galiba o sky sports f1 kanalını gösteriyormuş
    böyle bi çözüm bulabilirmiyiz veya sizin öneriniz nedir.

simdiden teşekkürler
  • Serhan Acarın üç saat önce attığı tweet şu an için anlaşma olmadığını ve bu durumda Avustralya yarışının yayınlanmama ihtimalinin yüksek olduğunu söylüyor.Zaten dsmart veya tivibu almış olsa reklamlara başlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alberto Ascari

Serhan Acarın üç saat önce attığı tweet şu an için anlaşma olmadığını ve bu durumda Avustralya yarışının yayınlanmama ihtimalinin yüksek olduğunu söylüyor.Zaten dsmart veya tivibu almış olsa reklamlara başlardı.

evet hocam bende okudum Avusturalya yarısı zor diyor alternatif nasıl izleriz varmı bilginiz
  • Alternatif olarak HOTBIRD uydudan paylaşıma açık bir çok kanal var, Polsat Sport, Sky F1, RTL vs.... bence sırf F1 için paylaşım destekli uydu cihazı alınır
    Bunun dışında Google'da aratıp internetten izleme denenebilir ama çözünürlük kötü oluyordu diye hatırlıyorum. Son seçenek çok meşhur ama stabil olmayan IP TV kanalları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S10ERM

quote:

Orijinalden alıntı: Alberto Ascari

Serhan Acarın üç saat önce attığı tweet şu an için anlaşma olmadığını ve bu durumda Avustralya yarışının yayınlanmama ihtimalinin yüksek olduğunu söylüyor.Zaten dsmart veya tivibu almış olsa reklamlara başlardı.

evet hocam bende okudum Avusturalya yarısı zor diyor alternatif nasıl izleriz varmı bilginiz

Hocam hotbird üzerinden yayın yapan kanallar var ama bu sene hangileri izlenebilir o konuda bilgim yok.Bunun dışında internet üzerinden ise tivibu go vasıtasıyla rtl yayını takip edilebilir ya da farklı izleme yollarına başvurulabilir.Eğer bir şeyler bulursam size özelden yazarım.

• peki hocam sizde bisey bulursanız haber bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S10ERM -- 12 Mart 2015; 12:03:44 >
  • bu gidişle sahibi falan olmayacak,1997'den beri Türkiye'de olan F1,yıl olmuş 2015 ve yayınlanmayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 12 Mart 2015; 12:30:38 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.