Şimdi Ara

2015 SKODA SUPERB ANA KONU (Detaylı Video Geldi) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
369
Cevap
10
Favori
25.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hadi ya..:(
  • yahu 10 bin deger kaybedince zenginmi olacaksiniz hayatinizmi uzayacak hayatiniz daha keyifli halemi gelecek.

milletin imani para olmuş.ihtiyaciniz zevkiniz neyse alin binin .

iyice para temelli yaşamaya başladik.

icime sindikten sonra cok yaksa nolur deger kaybetse nolur.

sportage aldim cok yakiyor.3 yil oldu.
    bankada 40 binim var hadi 50 bin olcakti.ee noldu yani .bu kadar takmayin dunya mali gelir gecer .icinize sineni alın.

iyi isiniyor kombiye az para vereyim diye orta kattami oturayim en guzel manzara en ust katta.

millet hic olmuycem zannediyor sanirim.gidipte elindeki hatta elinde olmayan parayla alanlar tabi az yaksin derdine dusuyor .20 binlik arac alani anlarim zaten imkani kisitlidir .100 bin veripte az yakma derdine dusmek neyin kafasi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INTRUDERTR -- 30 Mart 2015; 11:45:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

yahu 10 bin deger kaybedince zenginmi olacaksiniz hayatinizmi uzayacak hayatiniz daha keyifli halemi gelecek.

bankada 40 binim var hadi 50 bin olcakti.ee noldu yani .bu kadar takmayin dunya mali gelir gecer .icinize sineni alın.

iyi isiniyor kombiye az para vereyim diye orta kattami oturayim en guzel manzara en ust katta.

millet hic olmuycem zannediyor sanirim.gidipte elindeki hatta elinde olmayan parayla alanlar tabi az yaksin derdine dusuyor .20 binlik arac alani anlarim zaten imkani kisitlidir .100 bin veripte az yakma derdine dusmek neyin kafasi.

Yazdıklarınızın altına imzamı atarım ki ben de 2 haftadır çok yakan kuga sahibiyim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

yahu 10 bin deger kaybedince zenginmi olacaksiniz hayatinizmi uzayacak hayatiniz daha keyifli halemi gelecek.

yemin ediyorum tam benim kafa 2.el laguna 2 alırken parçası pahalı 2.eli zayıf dedi herkes.Bunu almazsam başka araba almam diyip aradım taradım bi tane buldum şimdi biniyorum.Varsın 2.eli zayıf olsun satmam gerektiğinde baktım müşteri çıkmıyor değerinin altında götürür bi galeriye bırakırım.

İstediğim arabaya binemedikten sonra neyleyim yakıtını,2.el piyasasını.Param olsa herkesin çöp dediği ölü doğdu dediği mondeoyu gider alırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• şu aracın türkiye fiyatları açıklansa da, sipariş versem..:)

çok mu iddialı oldu ne ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: afb

şu aracın türkiye fiyatları açıklansa da, sipariş versem..:)

çok mu iddialı oldu ne ...

Umarım almanya fiyatlarına benzer olmaz pek tuzlu geldi bana. :) bir de şu an ki elegance için bir konfigurasyon yapayım. :)

Edit: 32000 euro yapıyor. 1.4 tsi manuel 150 bg elegance. 90 a denk geliyor. Passatta 150 ile 125 arasında 8 bin fark var. Buradan yola çıkarsak 82 bin şu an için almanya elegane fiyatı. 90 a sunrooflu acc li deri koltuk ve elektrikli bagajlı almam lazım :)

Edit2: passatın 150 bg benzinli highline düz vites modeli almanya fiyatına göre 94500 e geliyor. Biz de ise 104100. Merakla bekliyorum yeni superbin fiyatını :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hipofiz -- 30 Mart 2015; 19:42:12 >

• ee hadi fiyatlar nerde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: afb

ee hadi fiyatlar nerde..

4 gözle bekliyoruz
  • fiyatlar donanıma göre 10-20 bin arası ucuz olmalı passat a göre.
  • DSG Benzinli Elegance doanınımı gelecek mi?

Yoksa Octavia mı alayım kendimi zorlamadan.

1.2tsi Elegance sunroof + 17 inch jant + Karartılmış camlara 70.000 fiyat aldım.

Ben 90bin civarına benzinli dsg superb alabiliriz diye düşünüyordum.

Ayrıca İstanbul Autoshow'a bu araç gelecek mi.Ben gelmeyecek diye duydum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arizona76 -- 23 Nisan 2015; 18:16:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakia_

DSG Benzinli Elegance doanınımı gelecek mi?

1.2tsi Elegance sunroof + 17 inch jant + Karartılmış camlara 70.000 fiyat aldım.

90 bine benzinli dsg gelir hocam..

valla ben yüce otoya bizzat telefon ettim ,istanbul oto fuarına gelecekmiş,hatta ön siparişler alınacakmış...

umarım bir aksilik olmaz çünkü sipariş vermeyi düşünüyorum...
  • Passat'tan 5-20000TL arası ucuz olacaktır. En alt donanımlar 5000TL gibi, dizel otomatik full olanlar da 20000TL gibi ucuz olur diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: trakia_

DSG Benzinli Elegance doanınımı gelecek mi?

superb i o fiyata olur rahatca bence dostum.auto showa getiriler bence tanıtım amaçlı satışlarda başlar ondan sonra.
  • Detaylı Uzun inceleme Videosu da geldi.

[DHTUBE=
    ]
  • siyahı çok güzel duruyor a6 gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolar karşılaştırması ile değinenler olmuş, hesap doğru ama genel olark insanımız parasnı dolarda tutmuyor en azında son döneme kadar.

Aracı 3 sene önce 70 alıp bugün 75 e sattım kar ettim kafası iyi bir kafadır 75>70 mantığıyla psikolojik olarak kar edersin ancak.!

Halbuki 70 bin tl yi bankaya yatırsan %10 faizle 3 sene sonra kümülatif toplamda 95-96 bin tl yapar. Sen psikolojik olarak 5 bin tl kar ettim kafası yaşarken gerçekte 20 bin tl zarar etmişsindir. Yani aracın reel faiz getirisi karşısında 20 bin tl değer kaybetmiştir.

Sadece bir "demirbaş" olan araba kavramında hiç bir zaman sıfır alıpda 2 elde kar edemezsin, emtia mı alıp satıyonuz sanki.
    Ancak 3-6 ay sırası olan araçlardan önden ayarlayıp sıran geldiğinde aracı hiç kullanmadan sapırsızın birine belki ufak bir karla satarsan kar edebilirsin. Onda da aldın aracı özsermayenle 80 bine diyelim. koydun kenara çektin 84 bin tl fiyat. Paran bankada dursa %10 ile, aylık 650 tl faiz getirir, 3 ay beklesen yaklaşık 1950 tl eder. Aracı pazarlık mazarlık 82 bine satsan 50 tl reel kar etmiş olursun. Malesef böyle kafalar var 80 bin tl lik risk alıp 3 ay sonra aracı 2000 tl farkla satıp 2000 tl kazandığını sanan ama gerçekte sadece 50 tl kazandığından bihaber çok mantar kafa var ülkede.

• Herşey çok iyiydi taaki 16. dk dan sonra gösterilen Gösterge paneline kadar. En dandik Fiat palio da bile daha güzel gösterge paneli vardır.
  • 1.4 tsi elegance dsg tahmini ne kadara gelir?

• quote:

Orijinalden alıntı: obloo

1.4 tsi elegance dsg tahmini ne kadara gelir?

Tahmini fiyatlar şu şekilde olacaktır.

1.4TSI Manuel Ambition 65000TL (Dizel 76000TL)
    1.4TSI DSG Ambition 71000TL (Dizel 82000TL)
    1.4TSI Manuel Elegance 75000TL (Dizel 86000TL)
    1.4TSI DSG Elegance 81000TL (Dizel 92000TL)

Zaten daha pahalı olursa kimse almaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senersongur -- 10 Mayıs 2015; 16:15:14 >
  • 65.000 baz manuel olursa gayet iyi bir fiyatlandirma olur.

Tasarimini begendim guzel olmus

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.