Şimdi Ara

2015 SKODA SUPERB ANA KONU (Detaylı Video Geldi) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
369
Cevap
10
Favori
25.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Viper74

Passat katili resmen,
    http://youtu.be/CmzODDwVqoA

O çeki demiri nasıl çıkıyor öyle, töbe estağfurullah ...
  • afb kullanıcısına yanıt
    1.4 tsi act 150 hp dsg.
    http://m.ototeknikveri.com/arac/skoda/yeni-superb/922/14-tsi-150-hp-act-dsg

bence gayette iyi yapmiş 125 lik yerine 150 lik b3nim icin daha iyi 150 ligi koymasalrdi söverdim.hep 2. sinif ulke muamelesi goruyoruz bunlardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOMBO KRALI -- 19 Mart 2015; 19:38:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Passat katili resmen,

dostum şu videoyu izedikten sonra passat alan adamın aklından şüphe ederim.aynı motor şanzımanlar var en az 5-10 bin arası ucuz olur.o fiyata boşline passat alacağına dolu superb ciddi bir alternatif oluyor.bu sene skodanın satışlarını 2ye katlamasını bekliyorum.yeni superb ve fabia onun dışında satıştaki rapid octavia ve yeti ile senede 20 binler işten bile değil.
  • Bu çek beni kendine çekiyor.Mükemmel

• Adamlar yapmis be! Superb!

• quote:

Orijinalden alıntı: disparity

quote:

Passat katili resmen,

dostum şu videoyu izedikten sonra passat alan adamın aklından şüphe ederim.aynı motor şanzımanlar var en az 5-10 bin arası ucuz olur.o fiyata boşline passat alacağına dolu superb ciddi bir alternatif oluyor.bu sene skodanın satışlarını 2ye katlamasını bekliyorum.yeni superb ve fabia onun dışında satıştaki rapid octavia ve yeti ile senede 20 binler işten bile değil.

D segmentle pek ilgilenmem ama bu araca bayildim.Kusursuz olmus bu sefer iciyle disiyla.

• Dış tasarım güzel. Umarım altyapısı da iyidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: disparity

quote:

Passat katili resmen,

Marka takıntısının olduğu yerlerde işleri zor ama Avrupada çok iş yapacak.
    Burada da satar ama oransal olarak fazla satar adet olarak değil.

• Ben ilk superbimi alırken passatın comfortline ı ile superb elegance aynı fiyattı. Büyük ihtimal aynı durum olacak ağustos ayında.
  • Biraz ucuz girsin de piyasada D segment için bir kıpırdanma olsun.

Hep Passat, hep Passat nereye kadar.

• şu konuyu bırakmayalım, alacağım karar verdim ya...:)
  • bugün yüce otoyla görüştüm,ön sipariş vericektim, mayıs ayında autoshow dan iltibaren siparişlerin alınacağını temmuz ortası veya sonu gibi önce BENZİNLİ modellerin geliceğini,1.6 tdi motorluların ise eylül sonu ekim başı gibi geleceğini söyledi dünyam yıkıldı....
  • Nasıl strateji anlamak mümkün değil. Dizel önce gelmeli bizim buralara.

• Benzinli gelmesi psikolojik algı açısından önemli.

Manuel Benzinli baz model 65000TL gibi gelirse, iyi satış yapar.

• quote:

Orijinalden alıntı: guvenxoca

bugün yüce otoyla görüştüm,ön sipariş vericektim, mayıs ayında autoshow dan iltibaren siparişlerin alınacağını temmuz ortası veya sonu gibi önce BENZİNLİ modellerin geliceğini,1.6 tdi motorluların ise eylül sonu ekim başı gibi geleceğini söyledi dünyam yıkıldı....

Ben büyük ihtimal benzinli alacağım. Elegance kaçtan gelir acaba? 125 lik yeter bana. 82-83 den gelse donanım eklettirip 90 a tamamlatırım diye düşünüyorum. Sunroof ön arka ısıtma ve deri haliyle 90 a gelirse süper olur. ACC de standart olacak mı acaba? Oda hayati benim için artık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hipofiz -- 25 Mart 2015; 11:30:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hipofiz

quote:

Orijinalden alıntı: guvenxoca

bugün yüce otoyla görüştüm,ön sipariş vericektim, mayıs ayında autoshow dan iltibaren siparişlerin alınacağını temmuz ortası veya sonu gibi önce BENZİNLİ modellerin geliceğini,1.6 tdi motorluların ise eylül sonu ekim başı gibi geleceğini söyledi dünyam yıkıldı....

Ben büyük ihtimal benzinli alacağım. Elegance kaçtan gelir acaba? 125 lik yeter bana. 82-83 den gelse donanım eklettirip 90 a tamamlatırım diye düşünüyorum. Sunroof ön arka ısıtma ve deri haliyle 90 a gelirse süper olur. ACC de standart olacak mı acaba? Oda hayati benim için artık :)

önce benzinli gelecekmiş bahsedildiği üzere bende ön sipariş verecektim fakat mayıs ayı gibi alacaklarmış, ismimi yazdırdım ama..

bir arkadaş bahsetmiş, comfortline passat ile elegance superb aynı fiyattı geçen yıl aldığımda bu yılda aynısı olacak gibi demiş,, bende katılıyorum bu düşünceye, zaten 125 bg tsi ünitelere dsg koymuyorlar passatı kesmesin diye..

Yeni Passat 1.4 TSI BMT 125 PS Comfortline 81.700 TL olduğuna göre pazarlıkla 80.500 yada 81.000 e alınsa, elegance içinde fiyat aynı olur ufak tefek farklılıklar olur belki,, dediğiniz gibi donanım ekleterek 90.000 e ulaşmaz kanımca 125 bg manuel elegance artı Sunroof ön arka ısıtma ve deri haliyle 87 - 88 bandında olur ki tadından yenmez ( pazarlık şansı biliyorsunuz yüksek skoda da) ,, hem görüntü, hem donanım, hem yeterli ve performanslı ünite muhteşem olur...

formu aktif tutmakta fayda var, alınan teklifler hepimizin menfaatine olacaktır...

saygılar...

• valla benim kendi düşüncem bunun fabrikadan 0 alacağıma o fiyata ne BMW'ler ne Audi'ler var be kardeşim ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Merieline

valla benim kendi düşüncem bunun fabrikadan 0 alacağıma o fiyata ne BMW'ler ne Audi'ler var be kardeşim ya

Ne bmwler varmış anlatın da biz de bilelim. 80binlere anca ikinci el 30bin km olmuş 1 serisi alırsınız günümüz piyasasında. Makyajsız eski kasa, 50k km devirmiş araba almakla sıfır d sınıfı araba almayı bir tutuyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

quote:

valla benim kendi düşüncem bunun fabrikadan 0 alacağıma o fiyata ne BMW'ler ne Audi'ler var be kardeşim ya

Ne bmwler varmış anlatın da biz de bilelim. 80binlere anca ikinci el 30bin km olmuş 1 serisi alırsınız günümüz piyasasında. Makyajsız eski kasa, 50k km devirmiş araba almakla sıfır d sınıfı araba almayı bir tutuyorsunuz.

Genç eşşeğe binmektense orta yaşlı ata binerim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

quote:

Genç eşşeğe binmektense orta yaşlı ata binerim

Türkiyedeki vergilendirmeden ötürü ve marka algısından oluşan fiyat farkı maalesef kalitedeki farkla eş değer değil. Almanya'daki Skoda Superb ile C serisinin fiyat farkına bakınca daha net anlaşılıyor. Öyle atlık eşeklik bir mevzu yok ortada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hipofiz -- 25 Mart 2015; 15:59:43 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.