Şimdi Ara

2015 SKODA SUPERB ANA KONU (Detaylı Video Geldi) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
369
Cevap
10
Favori
25.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zugasi_berepe

Yahu şu skoda'nın rapid,yeti,oktavia son kasa araçlarının tamamı tasarım işlevsellik herşeyi ile hoşuma gidiyor ama bi inat şu iğrenç panjurdan vazgeçmediler gitti.Neymiş markanın yüzüymüş.Arkadaş her arabada aynı o iğrenç arabaya ben 60 yaş üstü içinim dedirten panjur.Logo'ya falan el attılar dedim şundanda kurtulurlar artık ama yok.

Olurda bir sonraki tercihim skoda modeli bir araç olursa aldığım gibi aksesuarcıya gidip o panjurun sağını solunu krom mırom ne bulursam kaplatırım kesin

+1

Ön panjur tasarımı bence de güzel değil. Arkdan, yandan çok güzel görünüyor ama öne geliyosun Octavia'dan alışık olduğumuz o sıkıcı ön panjur .

• Bence ön panjur gayet güzel. Arabaya ağır bir hava katıyor ve lüks gösteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

quote:

Orijinalden alıntı: zugasi_berepe

Yahu şu skoda'nın rapid,yeti,oktavia son kasa araçlarının tamamı tasarım işlevsellik herşeyi ile hoşuma gidiyor ama bi inat şu iğrenç panjurdan vazgeçmediler gitti.Neymiş markanın yüzüymüş.Arkadaş her arabada aynı o iğrenç arabaya ben 60 yaş üstü içinim dedirten panjur.Logo'ya falan el attılar dedim şundanda kurtulurlar artık ama yok.

Olurda bir sonraki tercihim skoda modeli bir araç olursa aldığım gibi aksesuarcıya gidip o panjurun sağını solunu krom mırom ne bulursam kaplatırım kesin

+1

Ön panjur tasarımı bence de güzel değil. Arkdan, yandan çok güzel görünüyor ama öne geliyosun Octavia'dan alışık olduğumuz o sıkıcı ön panjur .

Bmw vari takılıyorlar markanın yüzü diyorlar yahu dedim bigün satıcı arkadaşa o bmw'de güzel böyle böbrek desen panjurmu olur koy şunu enine 3-4 çizgili krom kapla araba o keskin bakışını bozmasın onun dışında 10 numara araç.Bakıyorum şimdi sağı solu stopları keskin düz enine çizgi panjur dikine böbrek kelebek konmuş misali

• Gün yüzüne çıkmadan "Passat killer" diye çoşagelinen Mondeo'dan daha Passat killer olduğu kesin. Para bana fazla gelmiyorsa bu ülkede Superb'i Passat'a, Octavia'yı Jetta'ya, Yeti'yi Tiguan'a, Leon'u Golf'e terchi ederim. Hepsi 1-2 önemsiz yerinde sert plastik var diye çok daha fazla donanımı olmasına rağmen çok daha ucuza satılıyor aynı motor ve altyapılarla. Ha Almanya'da olsak çok fiyat farkı yok ama o zaman da BMW, Mercedes, Audi bakarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

Farlar Seat'tan, stoplar Jetta'dan, direksiyonu da koy Golf'ten, yamalı bohça misali.

neyin nereden konulduğunun ne önemi var önemli olan sonuç

bence iyi iş çıkarmışlar kendi adıma passattan daha şık ve albenili duruyor.
  • Valla ne diyim arabanın bu yeni tasarımı çok iyi olmuş. Eskisindeki o anormallik yok.
    Özellikle arkasını çok beğendim.
    Bu araç bence en az 18" jant ile alınmalı gibi duruyor. Daha düşüğü resmen aracı ucuz gösterir.
  • Güzel olmuş cidden ama DSG şanzımanı Allah düşmanımın başına vermesin!
  • quote:

Orijinalden alıntı: filozofreyiz

Bir VW kullanıcısı olarak Mondeo hoşuma gitti. Araba önden bakıldığında tank gibi duruyor. Otomatik kullanmayı da sevmem. O yüzden sanırım Mondeo'ya yöneleceğim.

bravo tebrik ediyorum otomatik kullanmayı bende sevemedim
    insanlara bir türlü anlatamadım.

otomatik araç iyidir ama güçlü bir motorla ancak gerçek konfor ve performans sunar
    düşük motorlarla sunulan otomatik şanzuman (genellikle) yeteri kadar tatmin edici olmuyo
    hatta kesinlikle manuel kullanıma göre daha konforsuz oluyo gereken güç iletilemiyo araç sürekli kararsız kalıyor.
    özellikle yokuşlarda inişlerde gene söylüyorum 2.0 motordan küçük motorlarda otomatik şanzuman bence mantıklı değil
  • Önden bakınca bmw Asaleti gözüküyor. d sınıfında beğendiğim en iyi tasarım oldu. Skoda yi 90li yıllardan bilirim o anki hali ile şimdiki haline bakınca ekonomiksel olmasa da işlevsellik olarak çok ilerleDi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz audi havası vermişler.Güzel olmuş araç.
  • Sonunda Skoda adam gibi tasarımlar yapmaya başladı. Umarım devamı Yeti ile gelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resimlerden tasarımını çok beğendim. İçi için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.

Twindoordan vazgeçilmiş ama resimlere ve videolara bakınca araba sedan ama bagajı açınca görülüyor ki liftback . Bence bu üzerinde çok çalışılmış ve
    çok da başarılı bir özellik..
  • super olmuş. D sınıfı yayla gibi araba. gerçi octaviada baya geniş ama bu bir başka olmuş
  • Bagajın twindoor olmaması çok da sorun değil sanki.

• güzel olmuş uygun fiyattan satmaları lazım .güzel sonuçlar elde etmek için .satış adeti olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Bagajın twindoor olmaması çok da sorun değil sanki.

fiyatı ne kadar senersongurlirası acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: labidu

quote:

Skoda her zaman VW araçlardan ucuza satılıyor.

Buradan yola çıkarsak mesela

Octavia 1.2 Baz Paket 50.000TL,
    Golf 1.2 Baz Paket 55.000 TL

VW Passat 1.4 Baz Paket 70.000 TL
    Skoda Octavia 1.4 Baz Paket tahmini 65.000 TL falan olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senersongur -- 18 Şubat 2015; 14:46:35 >
  • Esnaf cama yazar ya.

Geldi !!! Diye. Skoda bayisi de cama yazarsa komik olur, kolinin tersini çevirmiş şekilde "süper b geldi"

Başlıktan esinlendim...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: labidu

quote:

Skoda her zaman VW araçlardan ucuza satılıyor.

Buradan yola çıkarsak mesela

Octavia 1.2 Baz Paket 50.000TL,
    Golf 1.2 Baz Paket 55.000 TL

VW Passat 1.4 Baz Paket 70.000 TL
    Skoda Octavia 1.4 Baz Paket tahmini 65.000 TL falan olur.

superb yi sormuştum. 1.4 tsi manuel gümüş gri/refleks gri en baz yada bir üstü donanımda düşünüyorumda

•  2015 SKODA SUPERB ANA KONU (Detaylı Video Geldi)

2015 SKODA SUPERB ANA KONU (Detaylı Video Geldi)

büyük şehirlerde park yeri ararken ruh hastası olur insan bu arabayla.. maşşallah gemi gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomofil tutkunu -- 18 Şubat 2015; 15:39:01 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.