Şimdi Ara

2015 SKODA SUPERB ANA KONU (Detaylı Video Geldi) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
369
Cevap
10
Favori
25.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gidip passat veya jettaya para vereceğime şunu alırım harika olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mükemmel olmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://youtu.be/R3yqcp4qqLg

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://youtu.be/lQEd4J0ezwo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu hala Mondeo demeyin. Evet adı anılan 3 araçtan da güzel,güçlü görünümlü ama gerisi... fıs. 2 tane motor getirmiş, dizel de otomatik yok, benzinli de kamyon gibi yakıyor, ama güzel değil mi, yav şimdi bir şey diyecem neyse

Bu araç çok satar, hem de elegance satar bizim ülkemizde. Geniş aile sahibi, kocaman bagaj ve harika yükleme eşiği isteyen Superb alır, şeklim olsun diyen Passat alır, geri kalan markalar da alır işte, anladınız siz onu

Vosvosçu olmadığımı zaten çoğunuz biliyorsunuz ama Passat, Superb,Octavia,Golf varken başka arabada kimsenin aklı kalmaz
  • Kesinlikle alınası bir araç.Fiyat politikası bu aracı baltamaz ise tasarıma performansa konfora diyecek yok
  • Arka farlari cok begendim.

1.6 dizel otomatik kombi 4x4 alirim 100 bine.

On izgarasi dandik bmw gibi yapsa cok yakisir bu arabaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INTRUDERTR -- 18 Şubat 2015; 3:58:09 >
  • Hafiften bi Rolls Royce havası yok değil, çok oturaklı ve zarif olmuş

• Sw modelininki çıkmadımı

• araba güzel olsa bile doğuş grubu ne yapar eder bu arabanın önünü keser.
  • skodayı harfi seviyorum yaa.
  • Nerde cizimler nerde bu cikan
    Ici on numara disi bence kotu
    Resimdeki gibi ciksaydi cok iyi olurdu arkasi a3 sedan mi desem jetta mi desem kotu
    Passati gecmemek icin baya ugrasmislar

• Aracı ben de çok beğendim ve hem dış tasarım hem de iç tasarımı çok hoş olmuş. Motor gamını ve fiyatlandırma politikasını çok merak ediyorum. Umarım Doğuş, iyi bir fiyat politikası izler de araç hakettiği değeri görür.
  • Bir önceki iyi tasarımdan sonra Audi ve WV çizgilerini taşıyan bu makyajlı haline hayran kaldım. İlginç bir şekilde Ford Mondeo ile birlikte bana göre en iyi tasarıma sahip araç bu.
  • Çok beğendim bu sefer olmuş

• Harbi yakışıklı olmuş beğendim.
  • superb çok iyi olmuş. hatta çok çok iyi. bu ön ızgara ve kaput tarzını sevdim skoda'da. gelsin de gidip binip inceleyelim bu bebişi...

mondeo tasarımına gelince ben hiç mi hiç beğenmedim! botokslu pejo sedanlara benzemiş ki kimse de ön taraf çakma aston martin olmuş dememiş hayret...
  • Sizdirilan fotolarla ayni gelmesi iyi.

• arka kısmı a3 sedana benzettim

Dış görünüş harika, Testleri merakla bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bat-Man -- 18 Şubat 2015; 10:51:10 >
  • Yahu şu skoda'nın rapid,yeti,oktavia son kasa araçlarının tamamı tasarım işlevsellik herşeyi ile hoşuma gidiyor ama bi inat şu iğrenç panjurdan vazgeçmediler gitti.Neymiş markanın yüzüymüş.Arkadaş her arabada aynı o iğrenç arabaya ben 60 yaş üstü içinim dedirten panjur.Logo'ya falan el attılar dedim şundanda kurtulurlar artık ama yok.

Olurda bir sonraki tercihim skoda modeli bir araç olursa aldığım gibi aksesuarcıya gidip o panjurun sağını solunu krom mırom ne bulursam kaplatırım kesin
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.