Şimdi Ara

2015 SONY ANDROİD TV (265. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.818
Cevap
83
Favori
299.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 263264265266267
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

6.0 güncellemesini sony nin sitesinden indirerek yüklemiştim, şimdi gene eski sürümü indirip geri dönme şansım var mı ? yani 5.1.1 geri dönebilir miyim ?
  • muratcen kullanıcısına yanıt
    Maalesef geri dönüş yok..
  • tv kumandasının üzerinde hafleri nasıl kullanıyoruz. hep akıllı kumanda kullanmıştım.

ve chromedaki reklmaları engelleyebiliyor musunuz. ad block filan kuramadım ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pathology_ -- 19 Mart 2017; 19:24:26 >
  • Kumanda üzerinde orta(okey)tuşa basarsanız alfabetik klavye çıkar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncellemeyi yükler yüklemezmi çöktü acaba yoksa kullanırken bisüre sonramı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 55w805c sony tv ile aranızdayım. Şimdi benim bi kaç problemim var tv yi kapatıyoruz ancak biraz sonra kendiliğinden açılıyor ve açılırken Android yazısı çıkarak başlıyor, bunu her zaman yapmıyor yani kafasına göre takılıyor. Can sıkıcı bi durum akşam yattığımızda ya da evden çıkıp geri geldiğimizde tv yi açık bulabiliyoruz. Diğer sorun ise uydu yayınında kanal filan değişmiyor kilitlenip kalıyor ancak reset atınca normale dönüyor bunu da kafasına göre yapıyor. Bu 2 problemi yaşayan oldu mu acaba. Servisi aradım ilk defa sizden duyduk dediler.

• Emekkk kullanıcısına yanıt
    güncelledikten sonra bir program yükledim ondan sonra oldu. ama düzelttim şu anda sorun yok yazılımda
  • dj_yuxexes D kullanıcısına yanıt
    şu anda hatırlamıyorum fakat kendiliğinden açılma sorunu bende de vardı. tvnin bir yerinde uzaktan baslatma var onu kapatmayı deneyin
  • Sağolun o tür özelliklerin hepsini kapattım. Android i resetledim fabrika ayarlarına döndüm. Tekrar kurulum yaptım yaklaşık 10 gündür yeniden başlatma yapmadı ancak 2 kere uydu donma yaptı. Sistemi yeniden başlamadan da düzelmiyor. Biraz can sıkıcı bir durum oluyor. Hani 10 gündür yeniden başlamıyor ancak ya yine olursa şüphesi insanı kemiriyor.

• uygulamalardan > sistem uygulmalarından devre dışı bırakılabilen tüm uygulamaları devre dışı bıraktım . sistem su anda cok daha akıcı çalışıyor
  • Merhaba, yaklaşık bir hafta önce aldığım KD55XD7005 modeli TV'de dahili uydu alıcıyla ilgili görüntü sorunları yaşıyorum. İlk seferinde emin olduğum ayarlarda Türksat araması yaptığımda kanal listesini görüntüleyebiliyor, ses duyuyor ama görüntü yok uyarısı alıyordum. Sonrasında hazır kanal listesini USB bellekle yükleyerek sıkıntısız görüntü aldım. İki gün sonra tekrar uyduya geçtiğimde yine aynı şekilde görüntü yok uyarısıyla birlikte görüntünün kaybolduğunu, sesin sorunsuz geldiğini gördüm. Kanal listesi ve frekanslarda herhangi bir değişme olmamış. Konuyla ilgili bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Bu arada kablolama konusunda kısa devre gibi bir sıkıntım olmadığını belirteyim. Teşekkür ederim...
  • Görüntü yok uyarısını Android 5 yüklü iken ben de 2 sefer karşılaştım. Herhangi bir uygulamadan kapatmadan direk Home tuşu ya da tv tuşuna basarak uyduya geçiş yaptığım zamanlarda oldu. Onun haricinde yaşamadım o sıkıntıyı. Çözümü kapatma tuşuna uzun basınca sistem yeniden başlıyor düzeliyor. Ancak şuan marshmellow 6.0 yüklü o sorunla karşılaşmadım.

Kısacası sorun bence yazılımsal.. Ufak tefek bug lar var sistemde zaman zaman sorun çıkarıyor. Kısacası tv ve Android güzel düşünülmüş ama geliştirilmesi ve daha sağlıklı çalışır hale getirilmesi lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj_yuxexes -- 22 Mart 2017; 12:13:18 >
  • dj_yuxexes D kullanıcısına yanıt
    Yanıtınız için teşekkür ederim, işletim sistemi de güncel ama benim hesaba katmadığım bir sıkıntı var sanırım...
  • Rica ederim. Güncelleme şuan için durduruldu zaten. O yüzden güncelle dediğinizde en son sürüm yüklü güncel diyebilir. En son sürüm 6.0 marshmellow dur.

• 55w805 c kullanıyorum kendi kanal listemi ayarladım bellekten yüklüyorum. Uydu ayarlarında uydu otomatik servis güncelleme kapalı olduğu halde başka kanallar ekleniyor sebebini bilen bi arkadaş cevaplarsa sevinirim

• Herkese merhaba ,

w805c cihazını alalı 1 sene oldu , şu ana kadar hiç bir sıkıntı çıkarmadı dün de ilk defa uydusunu kullanayım dedim digiturke her ay bayılmaktansa , internetten güzel bir kanal listesi bulup indirdim tv upload edince kanal geçişleri falan kusursuz oluyor ama sanırım içinden ayarlamak delirtiyormuş , isteyen olursa link atabilirim.

Asıl soru tv aldığım ilk zamanlarda sağolsun başta @sdcvn ve diğer ark. sorunlarıma yardımcı olmuştu güncelleme aldığımdan beri yapmadım hala ilk versiyonu direkt kapamıştım sorunlarla birlikte geliyor dendiğinde.

AKtif olarak aranızda bu güncellemeleri takip eden vardır belki aktifte son zamanlarda gelen sorunsuz bir güncelleme mevcut mu ? Yoksa eskisi kalsın hiç kurcalama zaten güncelleme veriyorlar , geri çekiyorlar ne yaptıkları belli değil mi dersiniz :))

Teşekkürler
    Herkese iyi muhabbetler
  • Şuan ki halinden memnunsanız bırakın öyle kalsın. Son sürüm 6.0 marshmellow aslında güzel ancak sorun yaşayabilirsiniz de ben ilk kurduğumda yeniden başlatma reset gibi sorunlar vardı daha sonra fabrika ayarlarına dönüp tekrar kurulum yaptım şimdi iyi maşallah. Usb belleği Android de ek hafıza olarak filan kullanabiliyorsunuz yeni güncelleme ile.

• Barlasbltn kullanıcısına yanıt
    Kanal listeleri icin link paylasirsaniz faydalaniriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: sdcvn

quote:

Orijinalden alıntı: renevation

Son güncellemeden sonra android çöktü tv açılmıyor. tv yi açınca Android yazısından sonra sony yazıyor tv kendini yeniden başlatıyor sürekli böyle devam ediyor açılmıyor . tv açılmadıgı için üzerine herhangi bir güncelleme de yapılamıyor bilginiz olsun

Sony nin buna çözümü vardı GOOGLE aratınız..
    TV yandaki tuşlarla bir işlem yapılıyordu

Hocam internetde arattım ama ben bir çözüm bulamadım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbul37

Kanal listeleri icin link paylasirsaniz faydalaniriz.

link budur kanal listeleri , ne nerede diye buradan görebilirsiniz , modele göre güncellemeye göre indirip usb beleğe atıp yükleyebilirsiniz talimatlar sitede mevcut.

http://www.akifturan.com/sony-tv-hazir-sirali-kanal-listesi/

Ben bunu yükledim kullanıyorumda yükleyen arkadaş gayet başarılı iş yapmış diyebilirim
  • 
Sayfa: önceki 263264265266267
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.