Şimdi Ara

2015 SONY ANDROİD TV (266. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.818
Cevap
83
Favori
299.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 264265266267268
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sony sitesinde gördüm ama şimdi nerede bilmiyorum..Şu topicte

bootloop

olarak arattım, siz okuyun, çözülmüşlere bakın

https://sony-paa-pa-en-web--paa.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/115192
    https://us.en.kb.sony.com/app/answers/detail/a_id/75705/
    https://us.en.kb.sony.com/app/answers/detail/a_id/73159/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 26 Mart 2017; 20:49:45 >

• ambiante A kullanıcısına yanıt
    Yapmanız gerekeni söyleyim size. tv nin fişini çekin . tvnin arkasındaki kapatma tuşu ve ses kısma tuşuna aynı anda basılı tutun, basılı tutarkan aynı zamanda tvnin fişini prize takın. bu şekilde 30 saniye kadar bekleyin. tv otomatik açılacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pathology_ -- 26 Mart 2017; 23:11:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: renevation

Yapmanız gerekeni söyleyim size. tv nin fişini çekin . tvnin arkasındaki kapatma tuşu ve ses kısma tuşuna aynı anda basılı tutun, basılı tutarkan aynı zamanda tvnin fişini prize takın. bu şekilde 30 saniye kadar bekleyin. tv otomatik açılacaktır

Bu yöntemi de denedim ama işe yaramadı. Servisi çağırdım. Bakalım ne çıkacak altından.
  • http://sony-eur-eu-en-web--eur.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/137866/~/how-to-troubleshoot-sonys-android-tv-continuous-reboot-issue

Sony kendi sitesinde böyle bir çözümden bahsetmiş ama servis gelecekse en iyisi beklemek. Sonucunu buraya da yazarsanız bizler de öğreniriz, bilgi sahibi oluruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_yuxexes

http://sony-eur-eu-en-web--eur.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/137866/~/how-to-troubleshoot-sonys-android-tv-continuous-reboot-issue

Sony kendi sitesinde böyle bir çözümden bahsetmiş ama servis gelecekse en iyisi beklemek. Sonucunu buraya da yazarsanız bizler de öğreniriz, bilgi sahibi oluruz.

Servis geldi.
    Konuya hiç hakim olmayan 2 genç arkadaş bir usb taktı. Çözüm bulamayınca bir abilerini aradılar. Abileri ana kart yanmış olabilir dedi. Video çektiler ve Sony İstanbul'a göndereceklermiş. Gelen cevaba göre aksiyon alacaklar.
    Güler misin ağlar mısın?

Benim bahsettiğim, Tv arkasındaki Tuşlar ile reset ama işe yaramadı ise yapacak birşey yok..

Sizin Problem Boot loop, son Android güncellemesi iel oluşan Androidin yüklenemeyip devamlı geri-başa sarması LOOP' a girmesi..

Önceki sony community de buna çözüm ve tavsiyeler mevcut az çok ingilizceniz varsa okuyun derim, servis te okusun neticede bu durumu yaşayanların çözüm aradıkalrı yer..

Ana kart mı yanmış :) Ya Tv Boot etmiyor, Hiç açılmasa anlarım-bu arada sizin Tv hiç mi açılmıyor, açılış gelip geri mi dönüyor--
  • dj_yuxexes D kullanıcısına yanıt
    ilk seferde bende de işe yaramadı 3 defa yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdcvn

Benim bahsettiğim, Tv arkasındaki Tuşlar ile reset ama işe yaramadı ise yapacak birşey yok..

Sizin Problem Boot loop, son Android güncellemesi iel oluşan Androidin yüklenemeyip devamlı geri-başa sarması LOOP' a girmesi..

Önceki sony community de buna çözüm ve tavsiyeler mevcut az çok ingilizceniz varsa okuyun derim, servis te okusun neticede bu durumu yaşayanların çözüm aradıkalrı yer..

Ana kart mı yanmış :) Ya Tv Boot etmiyor, Hiç açılmasa anlarım-bu arada sizin Tv hiç mi açılmıyor, açılış gelip geri mi dönüyor--

Bana olan aynen şu: Androidin yüklenemeyip devamlı geri-başa sarması LOOP' a girmesi..

Servise sizin söylediklerinizi aktardım ama dediğim gibi konuya hakim olmayan arkadaşlardı. Ben yine bir seyahate çıktım ve dönüşte servise ciddi yükleneceğim.

Yapmanız gereken Reset ama, kumanda işlemiyor ise, arka paneldeki Tuşlar ile veya Kumandada stanbye 5-10 saniye basarak farklı reset yolları var..

Restten sonra Factory settinge dönmek gerek--benim anladıklarım bunalr..Ama Sony communitydeki soru cevapları okumak lazım

Bu olay, Kullanım saatine bakmak için Kumandadaki belirli tuşlara belirli aralıkla basmak gibi..tekrar tekrar denemek lazım..

Kabloyu çekip denemek vs çok yöntem tarif ediliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 28 Mart 2017; 15:36:8 >
  • zaten kumanda ile yapılmayacak tvnın arkasındakı tuslar ile yapılacak ilk sefer bende 30 dk filan ugrastım. android logosundan sonra otomatik reset atıyor tekrar aynı yere gelince tekrar reset atıyordu. bu işlemi yaparken tv nin fişini çekeceksiniz kapatma ve ses kısma tusuna basılı tuttuktan sonra fısını takacak ve 30 saniyeye yada 1 dk bekleyeceksınız. 2-3 defa yapın
  • quote:

zaten kumanda ile yapılmayacak tvnın arkasındakı tuslar ile yapılacak ilk sefer bende 30 dk filan ugrastım. android logosundan sonra otomatik reset atıyor tekrar aynı yere gelince tekrar reset atıyordu. bu işlemi yaparken tv nin fişini çekeceksiniz kapatma ve ses kısma tusuna basılı tuttuktan sonra fısını takacak ve 30 saniyeye yada 1 dk bekleyeceksınız. 2-3 defa yapın

Maalesef bir sonuç vermedi.
    Servis getirdiği usbnin amacının zaten resetleme olduğunu söylüyor. O olmadıysa sizin resetlemeniz hiç olmaz dedi.
    Anakart siparişi vermişler ve evde gelip değiştireceklermiş.
  • yazılım yüklemede yüzünden anakartın yanacağını düşünmüyorum. Belki başka elektronik bir sorun yüzünden olmus olabilir.zaten anakartınız yanmış olsa tv açılırken google logosu görünmez çünkü o sırada sistemi boot ediyor.
  • quote:

yazılım yüklemede yüzünden anakartın yanacağını düşünmüyorum. Belki başka elektronik bir sorun yüzünden olmus olabilir.zaten anakartınız yanmış olsa tv açılırken google logosu görünmez çünkü o sırada sistemi boot ediyor.

nedense ben bunu servise anlatamadım
  • Şu yeniden başlama olayı yine başıma geldi acayip canım sıkıldı. Tv kapadım tam evden çıkacakken baktım sony yazısı çıktı ekranda daha sonra Android boot ekranı ile birlikte açıldı. Başka başına gelen yok mu

• Yeni aldığım 50 w 805 c cihazda bulutlanma sorunu var buna benzer sorun yaşayan var mı bu cihazlarda ve çözüm için ne yapılabilir konuyla ilgili yardımınızı bekliyorum arkadaşlar.

• W805C serisi televizyonlara Digiturkplay, Turkcell TV+, Karnaval gibi uygulamaları yüklenebiliyor mu? Apk dosyası olarak bahsetmiyorum, resmi uygulama olarak soruyorum.

Digiturkplay'in apk dosyasını yükledim, hem kullanımı rahat değil hem de güncellemelerde tekrar kurmak gerekiyor.
  • w805c modelinin en güncel sürümü kaç şu an?
    benimki baya gbir zamandır güncelleme yok ddiyor ancak sanırım martta bi güncelleme gelmiş..
  • FormuLAkers F kullanıcısına yanıt
    Şuan tv nin playstore sinde digiturk Play yok malesef. Diğer sorduğunuz uygulamalar da yok. Kendiniz apk olarak yüklersiniz. Onu da zaten denemiş memnun kalmamışsınız belli ki. Tv de Android mağazası geliştirilmesi lazım zamanla olacak inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj_yuxexes -- 1 Nisan 2017; 21:8:0 >
  • ekksl6 E kullanıcısına yanıt
    Evet 2017 Şubat ortasında gelen güncelleme geri çekildi 3.845 marshmellow 6.0 güncellemesi idi. Ondan önceki sürüm 3.533 şuan için en güncel sürüm.

• 1925smyrna 1 kullanıcısına yanıt
    Bulutlanma öyle kendi kendimize çözeceğimiz bi durum değil heralde servis çağırın baksınlar garanti kapsamında yapılacak bişey var mı diye sorun. Nasıl bir Bulutlanma var çok mu resim paylaşırsanız

• 
Sayfa: önceki 264265266267268
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.