Şimdi Ara

2015 Tatil Fırsatları ve Tavsiyeler (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.687
Cevap
118
Favori
167.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bu otel benimde dikkatimi çekti ama daha önce giden yok galiba ve otel hakkındaki yorumlar kötü okuduğum kadarıyla denizi cok guzelmis koy oldugu icin siz hangi tarihde gideceksiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar 4 arkadaş marmarise gitmeyi düşünüyoruz bayramda herşey dahil fiyatı uygun otel tavsiyelerinizi bekliyoruz odalar iki kişilikde olabilir dört kişilk de olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: seas79

Hocam bu otel benimde dikkatimi çekti ama daha önce giden yok galiba ve otel hakkındaki yorumlar kötü okuduğum kadarıyla denizi cok guzelmis koy oldugu icin siz hangi tarihde gideceksiniz?

Tripadvisor yorumlarıda gayet iyi olumlu gözüküyor 24Ağustos 29 Ağustos tarihlerinde rezarvasyon yaptırdık ama aklımda soru işaretleri yok değil kafamı rahatlatamadım
  • onderweb kullanıcısına yanıt
    bende temmuz 20 gibi 6-7 gece düşünüyorum ama kesin karar vermedim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: anelka39

Arkadaşlar videodaki hotel hangisi yemek kalitesi Hoşuma gitti fakat Rusça yazıyor ve Konuşuyor hangi hotel bilen gidip Tanıyan var mı ?

https://m.youtube.com/watch?v=8KVyZ9fN3qc

5 yıldızlı Antalya otellerinin % 95'inde bu büfeyi bulabilirsiniz...Sadece büfe görüntüsünden oteli tanımak çok zor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

quote:

Orijinalden alıntı: anelka39

Arkadaşlar videodaki hotel hangisi yemek kalitesi Hoşuma gitti fakat Rusça yazıyor ve Konuşuyor hangi hotel bilen gidip Tanıyan var mı ?

https://m.youtube.com/watch?v=8KVyZ9fN3qc

5 yıldızlı Antalya otellerinin % 95'inde bu büfeyi bulabilirsiniz...Sadece büfe görüntüsünden oteli tanımak çok zor...

Bilmiyorum Antalya ya Daha önce hiç gitmedim benim gittiğim Bodrum resorts wow ile Didim venosa hotelde hiç böyle Çeşitlilik yoktu heleki et ve balık üzerine bu ne be abi şaşırdım işte dedim Aradığım Hotel

• anelka39 kullanıcısına yanıt
    Video daki büfe den anladığım kadarı ile tesiste düzenlenen Türk gecesi ile ilgili haftada bir defa olan bi şey.Yanıltmak istemem ama camlarında Liberty hotels logosu olan kelebekler var .
  • Dartancik D kullanıcısına yanıt
    Alakanıza Teşekkürler
    Haa Gayret bulucaz

• Arkadaşlar Antalya da olanlar varsa özellikle lara taraflarında olan hava durumu hakkında bilgi verebilir mi. Çarşamba günü oradayız. Beş aylık bebeğimiz var. Rüzgarda üşütüp hasta etmek istemiyorum. Biraz bilgi lütfen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 26 ağustosta izne cikcam 4 kişiyiz Fethiye ye ilkbahar gitceGiz 3-4 gün hersey dahil konaklamak istiuoruz sonrasında tekne turları ve jeep safari ve yamaç paraşütü istiyoruz bu tür aktivitelere katılmak ve 4 gece hersey dahil bir otel için önerileriniz nedir arkadaşlar tessekkurler ıyii tatiller

• quote:

Orijinalden alıntı: freedom058

26 ağustosta izne cikcam 4 kişiyiz Fethiye ye ilkbahar gitceGiz 3-4 gün hersey dahil konaklamak istiuoruz sonrasında tekne turları ve jeep safari ve yamaç paraşütü istiyoruz bu tür aktivitelere katılmak ve 4 gece hersey dahil bir otel için önerileriniz nedir arkadaşlar tessekkurler ıyii tatiller

Liberyt lykia

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ILKERATLIILKER I kullanıcısına yanıt
    hocam sagolasın ama bız ıkı kısı ıcın en fazla 200 tl dusunuyoruz :) butce meselesı
  • quote:

Orijinalden alıntı: fofer

Alaçatı taraflarında otel tavsiye edebilecek var mı arkadaslar? 36 yaşındayım ve bu yaşıma kadar tatile çıkma imkanım ve zamanım olmadı. Eşimle birlikte Eylül ayında tatile çıkmayı düşünüyorum. Hiç tatile cikmadigim için biraz cahilim. Kafamı dinlemek ve sokaklarında gezip dolasabilecegim sessiz sakin bir yer arıyorum, deniz dahi olmasa olur. Herşey dahil olsun istiyorum. Ultra herşey dahil otellerde varmış sanırım. Fiyat önemli değil. Teşekkürler...

Edit: illa ki alaçatı olmak zorunda değil, sessiz sakin ama herşeyin dahil olduğu düzgün bir yer olabilir.

Fiyat önemli değil diyorsunuz oooo ozaman onlarca seçenek sayılabilir size uygun olan..Ama sessizlik sakinlik kriterim deyip Alaçatıyı ilk seçenek olarak sınmakda biraz çelişki açıkcası.Öncelikle İzmir ve çevresimi olmalı yoksa herhangi bir yer Antalya Alanya Fethiye Bodrum vs vs olabilirmi bunu belirtmelisiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: aybasan

quote:

Orijinalden alıntı: fofer

Alaçatı taraflarında otel tavsiye edebilecek var mı arkadaslar? 36 yaşındayım ve bu yaşıma kadar tatile çıkma imkanım ve zamanım olmadı. Eşimle birlikte Eylül ayında tatile çıkmayı düşünüyorum. Hiç tatile cikmadigim için biraz cahilim. Kafamı dinlemek ve sokaklarında gezip dolasabilecegim sessiz sakin bir yer arıyorum, deniz dahi olmasa olur. Herşey dahil olsun istiyorum. Ultra herşey dahil otellerde varmış sanırım. Fiyat önemli değil. Teşekkürler...

Edit: illa ki alaçatı olmak zorunda değil, sessiz sakin ama herşeyin dahil olduğu düzgün bir yer olabilir.

Fiyat önemli değil diyorsunuz oooo ozaman onlarca seçenek sayılabilir size uygun olan..Ama sessizlik sakinlik kriterim deyip Alaçatıyı ilk seçenek olarak sınmakda biraz çelişki açıkcası.Öncelikle İzmir ve çevresimi olmalı yoksa herhangi bir yer Antalya Alanya Fethiye Bodrum vs vs olabilirmi bunu belirtmelisiniz.

Cevabınız için teşekkürler hocam.
    Balikesirde ikamet ediyorum yakın çevremde herhangibir yer olabilir. Kafamızı dinleyebileceğimiz, sessiz sakin ama iyi bir yer olsa kafidir.

• fofer kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım çeşme alaçatı tarafında herşey dahil beş yıldızlı iyi bir otel yok. Bence bodrum tarafına yönel gezecek dolaşacak yer çok eğlencesi de kafa dinlyecek yeri de var. Geçen sene kaş kalkan tarafına gitmiştim 5 yıldızlı otele vereceğin parayla istediğin gibi yer içer gezer dolaşırsın kafa dinlemek için çok güzel bir yer özelden istiyorsan kalacak yer de tavsiye edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GKHN1905 -- 30 Haziran 2015; 11:53:25 >
  • Arkadaşlar balayi için Balıkesir lokasyonuna yakın tavsiye edeceğiniz kaliteli güzel otel ve mekan tavsiyesi alabilir miyim... Yakın civarda olmazsa Güney deki oteller de olur son çare olarak...

• quote:

Orijinalden alıntı: ender1146

quote:

Orijinalden alıntı: LionKing1905

1.5 yaşındaki çocuk ile gidilecek şekilde hangi oteli önerirsiniz veya başka öneriniz var mıdır?

Venezia Palace Deluxe Resort Hotel
    Crystal Flora Beach Resort, Kemer
    Limak Limra Hotel & Resort, Kemer

sueno beach side oteli öneririm 2 adet büyük havuz 3 -4 tane küçüklü büyüklü havuzu var otelin içinde villa evleride var kendi havuzu var evlerin büyük havuzlar hariç diğer havuzların kenarı sakin oluyor

Villa tamam ancak normal havuzlarda şezlong kapmak için sabah 6 da kalkmanız gerekecek.
  • arkadaşlar pegasos world e giden varmı acaba aranızda. Ağustos'un ilk haftası rezervasyon yaptırdım. Oda ipucu ya da bilmemiz gereken birşey var mı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TDB

quote:

quote:

1.5 yaşındaki çocuk ile gidilecek şekilde hangi oteli önerirsiniz veya başka öneriniz var mıdır?

sueno beach side oteli öneririm 2 adet büyük havuz 3 -4 tane küçüklü büyüklü havuzu var otelin içinde villa evleride var kendi havuzu var evlerin büyük havuzlar hariç diğer havuzların kenarı sakin oluyor

Villa tamam ancak normal havuzlarda şezlong kapmak için sabah 6 da kalkmanız gerekecek.

saat 9 da havuzlarda yer buluyorduk yer sorunu yaşamadık

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TDB

quote:

quote:

saat 9 da havuzlarda yer buluyorduk yer sorunu yaşamadık

Hangi tarihte gittiniz?

• 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.