Şimdi Ara

2015 Tatil Fırsatları ve Tavsiyeler (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.687
Cevap
118
Favori
167.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu bilgi çok iyi oldu hocam valla kara kara düşünüyoruz, kendi eğlencemizden ve tatilin tadını çıkartmaktan çok, çocuk eğlensin iyi vakit geçirsin diye düşünüyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞLAR BODRUMDA TURİHAN BEACH OTELİ DUYAN BİLEN VAR MI YAZ İÇİN ORAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA NASILDIR ÇOK AYRINTI YOK SİTELERDE
    http://tr.hotels.com/ho438925/turihan-beach-hotel-bodrum-turkiye/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE5816 -- 20 Aralık 2014; 10:17:16 >
  • arkadaşlar otellere devamlı zam geliyor daha 2 gün önce rixos premium 3500 idi bugun 3700 tl olmuş.ben ilk çıktığı zaman almıştım 3270 tl ye arada 430 tl fark var.indirim falan yapacakları yok bunların benden söylemesi
  • 15 aralıkta %30 indirimle rez yaptırmıştım ben de rixos premium tekirovadan. Tarihi 5 ocağa uzattılar fiyatlar 1-2 gün aynı gitmişti ama şuan indirimi %27e düşürmüşler. Fırsat kollamaya devam ediyorum sigorta var iptal edilebilir sonuçta ama fiyatlar pek düşecek gibi de değil bu sene...
  • iki otel arasıda kaldım belek te

Susesi Luxury Resort
    Titanic Deluxe

ikisininde fiyatı aşağı yukarı aynı yorumları iyi

cristallere baktım yorumar vs çok kötü ..

Crystal Waterworld Resort bu nasıldır

hangisini tavsiye edersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoserdar -- 20 Aralık 2014; 16:07:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahh41

arkadaşlar otellere devamlı zam geliyor daha 2 gün önce rixos premium 3500 idi bugun 3700 tl olmuş.ben ilk çıktığı zaman almıştım 3270 tl ye arada 430 tl fark var.indirim falan yapacakları yok bunların benden söylemesi

yapmazlarsa başka yolları deneriz yurtdışı olur, köye gidip dinlenmek olur ormanda kamp kurmak olur... ama bu fiyatlara ben gitmem hocam istedikleri kadar arttırsınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottoserdar

iki otel arasıda kaldım belek te

Susesi Luxury Resort
    Titanic Deluxe

ikisininde fiyatı aşağı yukarı aynı yorumları iyi

cristallere baktım yorumar vs çok kötü ..

Crystal Waterworld Resort bu nasıldır

hangisini tavsiye edersiniz

hocam baktığınız oteller water worldden daha lüks oteller tabi fiyatları da buna göre ama ben baktığım kadarıyla çocuklu bir aile için fiyat performans oranı olarak en iyi water worldü mantıklı buldum ve oradan rezervasyonumu yaptırdım yorumlar genelde iyi ama görmeden bir sey diyemeyiz tabi
  • Delphin grup otelleri fiyatlarını çok yüksek açıklamasından sonra, 2. tercihlerim olan Limak Atlantis veya Barut Lara otellerine yönelmek durumunda kalıyorum. Delphin İmperial Temmuz dönemi 6 gece 4580TL Kara Manzaralı Oda, bana göre yüksek bir rakam... Limak Atlantis aynı dönemde 3447TL , Barut Lara ise 3340TL... Muhtemelen Limak Atlantis rezervasyonu yaptıracağım.. herhangi bir kampanya yakalarsakta iptal sigorta ise iptal ettiririz artık...
  • Bu yaz limak lardan birini tercih etmek durumundayiz.
    Acaba hangisi?
    Yardimci olacak arkadaslara simdiden tesekkurlar...

• Martı La Perla Hotel i tavsiye edermisiniz arkadaşlar, marmariste iyi bir otel arıyoruz 5 gece için ama en uygun fiyat bu 2000 tl
    http://www.etstur.com/Marti-La-Perla-Hotel#self
  • merhaba arkadaşlar

Fiyatın düşmesini bekleyen arkadaşlar çok ümitlenmesin.her erken rezervasyonu dönemi sonunda fiyatlar artacaktır ets turda.yapılan indirim oranlarından %5 %3 %2 gibi düşüşler olacaktır ets de.aradıgınız otel ets turda ise bence fiyat düşmesini beklemeyin asla.fiyatlar aynıda kalmaz ets de çogu otel için.geçtiğimiz sene bu indirimleri cok sıkı takip ettim bazı oteller için notlar almıstım fiyat için ama asla otellerde indirim görmedim erken rezervasyon döneminde.

gelelim jolly ve diğer tur şirketlerine.örneğin sadece jolly turun sattıgı bir oteli takip etmiştim gecen sene ilk erken rezervasyon döneminden haziran ayına kadar sadece %5 fiyat artışı olmuştu.böyle bir durumlada karşılasabiliyoruz jolly de.tabi bu söylediğiğim sadece jolly turun sattıgı otellerde geçerli.örneğin bir delphin crystal rixos ta geçerli değil.bu otelleri bir çok tur şirketi satıyor.

ve crystal otellerine rezervasyon düşünen arkadaşlarada bir öneri, örneğin bu erken rezervasyon döneminde son tarih 5 ocak olarak belirlenmiş, crystal otellerini geçen yıl takip ettim ve bu söylenen tarihe gelmeden fiyat değişkliği yapmıstı tüm otellerinde.aynı şey rixos, delphin, limak otellerindede geçerli.fiyat artışlarını bu söyledikleri tarih gelmeden cok sık gördüm geçtiğimiz yıl.

benim düşüncem düşündüğünüz otele rezervasyon yaptırın sigorta ile.bir fırsat yakalarsanız iptal edersiniz.

kasım ayında erken rezervasyon dönemi başlar başlamaz haziran ve eylül ayları için aklımdaki ana otellere rezervasyonlarımı tamamladım.

şuan yine eylül ve mayıs ayı için otel araştırıyorum.büyük ihtimal mayıs ayında granada resort otele gideceğim.(fiyatta bir artış olamayacagını tahmin etmiştim bu yuzden ocak ayını bekliyorum)

• ve ayrıca geçen yıl gittiğim otelleri yazacagım bilgi isteyen olursa yardımcı olurum

16 mayıs-PEGASOS WORLD
    7 haziran-PEGASOS ROYAL
    12 haziran - MUKARNAS RESORT
    15 agustos- İNOVA BEACH
    23 agustos- HYDROS CLUB
    28 agustos- İMPERİAL SUNLAND
    3 ekim- GRANADA RESORT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t3ksas -- 20 Aralık 2014; 20:33:37 >
  • Hersey dahil sisteminde bu fiyatlar dahilinde konaklamayı düşünmüyorum su an. Denize sıfır ya da yürüme mesafesinde oda kahvaltı ya da yarım pansiyon konseptinde bir otel arıyorum. Temizlik en önemli unsur. Var mı önerisi olan ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar herkese merhaba sizden bir konuda yardım isteyeceğim önümüzdeki ay nasipse bir kızım olacak Temmuz başında güzel bir otele gitmek istiyoruz. ancak bebek daha küçük olacağından şöyle havuz kenarında odası olan istiyoruz bir de büyük oğlum için güzel bir aquaparkı olan . Hani kısacası silence göl evleri gibi ama sizde biliyorsunuzki bu sene fiyatlar uçuk bana tavsiye edebileceğiniz bir otel varmı. Fiyatı biraz uygun havuz kenarı odası olan ve güzel bir aquaparkı olan . Bunların hepsi bir arada zor ama.... ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsnyvz

Sirius deluxe için yorumu olacak arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım.

Yokmu yorumu olan..

• Fiyatlar hızla artmakta:( Bana temmuz sonunda side yahut kemerde çocuk aquaparkları güzel max 2000 civarında 5 gün bir otel tavsiyesi lütfenn
  • Arkadaşlar bu arada bir bilgi sunayım size. Otellerin indirim oranlarını genelde oteller sene başında belirler. Yani tur şirketlerinin söylediği tarihler tamamen uydurmaca. Sadece otel tura satmışsa tüm odaları,o zaman tur belirler ancak bunda da fiyatlar o tarihe göre değil,odaların yüzde olarak ne kadar satıldığı belirler fiyatı.Mesela % 50 satıldıktan sonra fiyatı direk artırırlar,satılmamışsa da 15 ocak da gelse aynı kalır.

• Mesela geçen sene gittiğim otelin, yanlış hatırlamıyorsam,3 martta ilk kez fiyat artıracağını ocakta biliyordum.

• radapaz kullanıcısına yanıt
    hocam yazın çok güzel ve zevkli kültür turları var fethiye tarafı özellikle çok güzel.kardeşim falan gitmişti tavsiye ederim bu sene evleneceğim için mecbur otele gidiyoruz.ama seneye falan kültür turuna gidicemm
  • Bir arkadaşımın tavsiyesi ve ısrarıyla 3 -12 haziran tarihleri için cocos the club tan rezervasyon yaptırdım. 2039tl sigortayla birlikte. Otel hakkında extra bilgisi olan var mıdır?
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.