Şimdi Ara

2015 Tatil Fırsatları ve Tavsiyeler (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.687
Cevap
118
Favori
167.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ultracimbom

Biraz önce kafamda daha önce belirlediğim iki otele ETS'den rezervasyonu yaptırdım... İptal sigortalarımızıda yaptırdık, olmaz ama olurda başka bir yerde daha ucuzunu bulursak iptal ettirir oradan alırız artık kısmet...

2 Yetişkin 1 Çocuk

Spice Hotel - Belek
    Mayısın Son Haftası / 4 Gece
    Deniz ve Havuz Tarafı Oda
    1152 TL
    http://www.etstur.com/Spice-Hotel

Rubi Platinum - Alanya
    Mayısın Son Haftası / 4 Gece
    Deluxe Deniz Tarafı Oda
    1344 TL
    http://www.etstur.com/Rubi-Platinum-Spa-Resort-Suites

İki otel arasındaki mesafe 82 km, kendi arabamla gideceğim.

15 Aralıkta Rezervasyon yaptırdığım otellere bugün itibarı ile azda olsa zam gelmiş vaziyette...

Spice Hotel - 1152 TL'den 1209,6 TL'ye
    Rubi Platinum - 1344 TL'den 1388,8 TL'ye yükselmiş.

• bekleyecek olan arkadaşlara bir öneri.bence beğendiğiniz otelden tatilinizi satın alın sigortasınıda yaptırın.bi zararınız olmaz baktınız fiyatlar düşüyor iptal ettirip tatili bir daha satın alırsınız.ben rixostan almıştım.herkes düşecek diyorda adamlar benim aldığım fiyatın üstüne 200 tl eklemişler.siz işinizi sağlama alın zarar etmeyin derim sadece bir tavsiye tabi
  • Bence de fiyatların düşme ihtimali çok düşük. Prensip olarak yapmazlar. Belki çok artmayabilir, hiç artmayabilir ama düşüreceklerini hiç sanmıyorum. Tam tersi bile olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 18 Aralık 2014; 19:10:19 >
  • Akşam üzeri Ramazan Bayramı dönemi için rezervasyon yaptırmak üzere ETS'yi aradım... Telefonda karşıma çıkan operatör resmen tok satıcıyı oynadı ve burnundan kıl aldırmadı... Üstelik bir de beni; "fiyatlar zam görmeden acele edin ve rezervasyonunuzu yaptırın" diye uyardı...

Akşam eve dönerken araçta dinlediğim radyoda da turizmde yaprak kıpırdamadığından söz ettiler...

Şimdi ben bunların hangisine inanayım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dammak -- 18 Aralık 2014; 19:40:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dammak

Akşam üzeri Ramazan Bayramı dönemi için rezervasyon yaptırmak üzere ETS'yi aradım... Telefonda karşıma çıkan operatör resmen tok satıcıyı oynadı ve burnundan kıl aldırmadı... Üstelik bir de beni; "fiyatlar zam görmeden acele edin ve rezervasyonunuzu yaptırın" diye uyardı...

Akşam eve dönerken araçta dinlediğim radyoda da turizmde yaprak kıpırdamadığından söz ettiler...

Yani burnundan kıl aldırmadı tok satıcıyı oynadıdan kastınız siz indirim istedinizde o yapmadımı? Yani pazarlıkmı yapmak istediniz?

Tam olarak anlayamadım. Sitelerinde ayrı fiyat verip telefonla arayanlara farklı fiyat verip ekstra indirim yapacaklarınımı sanıyordunuz?

• quote:

Akşam üzeri Ramazan Bayramı dönemi için rezervasyon yaptırmak üzere ETS'yi aradım... Telefonda karşıma çıkan operatör resmen tok satıcıyı oynadı ve burnundan kıl aldırmadı... Üstelik bir de beni; "fiyatlar zam görmeden acele edin ve rezervasyonunuzu yaptırın" diye uyardı...

Ets turdan sadece kredi kartıyla ilgili yardım alabilirsiniz. World karta olan indirimi başka kartlara isteyebilirsiniz. Fiyatlar konusunda sabittirler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal şartlarda düşme ihtimali yok Haklısınız ama rusyadan istedikleri talepleri alamazlarsa öyle bir düşerki şimdi fazla renk vermemeye çalışıyorlar.benim basıma 2 sene önce söyle bir olay geldi.ocak Ay'ından Haziran Ay'ı için erken rezervasyon yapmıştım.haziran Ay'ı geldi otele gideceğiz bir bakayım dedim kaç para olmuş. ETS nin sitesine bi girdim bizim otel son dakika fırsatlarında,benim aldığım fiyattan toplamda 450 tl daha ucuz.aradım hemen bu nedir diye neyseki farkı iade ettiler.ama 6 ay Önceden parayı benden almış oldular.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultracimbom

quote:

Yani burnundan kıl aldırmadı tok satıcıyı oynadıdan kastınız siz indirim istedinizde o yapmadımı? Yani pazarlıkmı yapmak istediniz?

Tam olarak anlayamadım. Sitelerinde ayrı fiyat verip telefonla arayanlara farklı fiyat verip ekstra indirim yapacaklarınımı sanıyordunuz?

Hayır amacım kesinlikle pazarlık yapmak veya özel bir indirim istemek değildi...

Geçtiğimiz 2 sezonda da kendilerinden tatil satın aldığım için adımla hitap edecek kadar beni tanıyor olmalarına rağmen rezervasyon yaptırmak istediğim tesiste yer olmadığını söyleyen operatör alternatif tesis önerisinde bulunmak yerine zam gelmeden başka bir tesis bulup webden rezervasyon yapmamı söyledi...

Aslında eleman haklıda çıktı... Sabah %45 indirimde olan tesislerin indirimi an itibarıyla %43 e çekilmiş...

Anlaşılan turizmciler bu sene rezervasyonlarını iptal ettiren Ruslar yerine bizi tokatlayacaklar...

• Tercih edilen otellere talep olunca fiyat artmış.Ayrıca ETS operatörü illa worldcard istiyor.Diğer kartlara sitede yazan oranlardan yardımcı oluyor.Yani oradan da fark yiyoruz....
  • arkadaşlar crystal water world otelini takip ediyorum ets turda listeden bakınca %35 indirimli 23-28 mayıs arası 1293,5 lira gözükürken içeriğine girince %30 indirimli 1393 lira gözüküyor bir de garanti bonusa vade farksız 9 taksit yapmıyorlar mı?
  • Krediler bu hızla devam ettiği sürece turizmciler fiyat indirmez...Diye düşünüyorum...
    Zira önümüzde seçim var...Hükümet ne yapar eder işleri rayından çıkartmaz...
  • Alva Donna Exclusive Hotel&Spa Belek'de konaklayan arkadaşlar var mı ? Hotel hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar görüşlerini paylaşabilirse, memnun olurum.
  • Arkadaşlar tatil.com için düşünceniz nedir? sıkıntı yaşarmıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliyizbizler

Arkadaşlar tatil.com için düşünceniz nedir? sıkıntı yaşarmıyım

yılda en 2 kere tatil.com üzerinden tatile çıkıyorum. herhangi bir sıkıntı yaşamadım..
  • quote:

yılda en az 2 kere tatil.com üzerinden tatile çıkıyorum. herhangi bir sıkıntı yaşamadım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dejavu_2001 -- 19 Aralık 2014; 0:36:09 >
  • Paket program alacaklara bence erken rezervasyonda fıyat ındırımını beklemesın ya da sıgorta işini yapmasın. Şöyleki; evet belki fiyat 300-400 tl düşer ama uçak fiyatları sezona ne kadar yaklaşıldı mı o kadar artar. Bence bu ayrıntı gözardı edilmesin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz önce ETS'den Kurban Bayramı dönemi için İptal Sigortalı erken rezervasyon yaptım... Muhtemelen 1 ay sonra o dönem için tesislerde yer kalmayacaktır...

Sıra Ramazan Bayramı dönemi için yapılacak rezervasyonda... Onun için henüz düşeş sayılacak bir rezervasyon fırsatı yakalayamadım... Aramaya devam
  • quote:

2013 yılında 1 defa tatil.comdan tatil aldım gittimiz oteli beğenmedim başka bi otele transfer istedim ekstra ücret karşılığı yardımcı olmadılar hiç bir şekilde saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: aprit

quote:

2013 yılında 1 defa tatil.comdan tatil aldım gittimiz oteli beğenmedim başka bi otele transfer istedim ekstra ücret karşılığı yardımcı olmadılar hiç bir şekilde saygılar

Aynı durum bende de yaşandı ama biraz bastırınca otelı ucretsız degıstıler, tursab a sıkayet edecegım dıyınce tırsdılar sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: connectpeople

Titanic Deluxe Belek ile açılacak olan Sueno Hotels Deluxe Belek arasında kaldım.
    Sueno'da tek sıkıntı 2.çocuk ücretli olması...

Bence Maxx Royale'ler dışında en iyi 2 otel seçeneği bunlardır şu anda. Titanic'e ben de bu sene gitmiştim, muhteşem bir yer. Bir de Sueno'yu deneyin bence, orası da çok iyi olacak gibi. Yeni açılan yerlerin tecrübesizliği bence eskide kaldı artık, hatta yeni oldukları için misafirlere daha iyi hizmet vermek istiyorlar. Çalışanlar da yeni çalışmaya başladığı için henüz güler yüzlü oluyor, sıkılmıyor, severek yapıyor işlerini. Daha sonraki senelerde gidecek olanlar düşünsün :)
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.