Şimdi Ara

2015 Tatil Fırsatları ve Tavsiyeler (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.687
Cevap
118
Favori
167.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3-4 erkek arkadaş 5 gece Alanya'da gece hayatının canlı olduğu bir otele gitmek istiyoruz. Öneriniz var mı arkadaşlar ? Etstur aracılığı ile Long Beach otelini denedik fakat 4 erkeği kabul edemeyeceklerini belirttiler. Şansımızı başka bir ets tur ile tekrardan deneyeceğiz. Fakat olmazsa Vikingen otel varmış. Bu otel hakkında bilgisi olan bir arkadaşım varsa yardımcı olabilirmi veya Alanya civarında 3-4 erkek gece hayatı renkli olan bir otel önerebilirmisiniz ? 5 gece bir otelde kalmayı 4-5 gecede başka bir evde kalıp gezmeyi düşünüyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fullmudur77

delphin lerin fiyatları açıklansın diye bekliyordum beklemez olaydım

temmuz ayı için 5 gece için 2 yetişkin 1 cocuk (7 yaş ) bir kaç otel bakıyordum bunlarda fiyatları

Delphin İmperial 5025 tl
    Limak Lara Deluxe Hotel & Resort 3184 tl
    Titanic Beach Lara 3080 tl
    Cornelia Diamond Golf Resort&Spa 3150 tl
    Rixos Premium Belek 3360 tl
    Voyage Belek Golf & Spa 3150 tl
    Titanic Deluxe Belek 3500 tl (geçen sene gitmiştim çok güzel bir tatil idi )
    Susesi Luxury Resort 3570 tl ( World Luxury Hotel Awards 2014 ödülü Avrupa’nın En İyi Lüks Her Şey Dahil Aile Oteli )
    Sueno Hotels Deluxe Belek 4050 tl min 6 gece konaklama istiyor nisan ayında açılacak
    Rixos Sungate Hotel 2590 tl
    Güral Premier Tekirova 3185 tl (World Luxury Hotel Awards 2014 ödülü Avrupa’nın En iyi lüks sahil oteli )
    Hilton Dalaman Sarıgerme Resort&Spa 3325 tl

Delphin imperial otelinin fiyatlarını acenteler tarafından açıklanmamış olarak görüyorum.. imperialın sitesinden mi aldınız fiyatı??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dejavu_2001 kullanıcısına yanıt
    Aynen... Otelin kendi sitesinden... Ben 2 Yetişkin 2 çocuk (2-6) olarak baktım 3900 lira fiyat verdi temmuza 4 gece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oft01819 -- 17 Aralık 2014; 22:06:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dejavu_2001

quote:

temmuz ayı için 5 gece için 2 yetişkin 1 cocuk (7 yaş ) bir kaç otel bakıyordum bunlarda fiyatları

Delphin İmperial 5025 tl
    Susesi Luxury Resort 3570 tl ( World Luxury Hotel Awards 2014 ödülü Avrupa’nın En İyi Lüks Her Şey Dahil Aile Oteli )
    Sueno Hotels Deluxe Belek 4050 tl min 6 gece konaklama istiyor nisan ayında açılacak
    Güral Premier Tekirova 3185 tl (World Luxury Hotel Awards 2014 ödülü Avrupa’nın En iyi lüks sahil oteli )

Delphin imperial otelinin fiyatlarını acenteler tarafından açıklanmamış olarak görüyorum.. imperialın sitesinden mi aldınız fiyatı??

jolly tur

• merhaba arkadaşlar,

2015 nisan ayında bellis delux hotel için balayı rezervasyonu yaptırmayı düşünüyorum.

bu oteli önerir misiniz? balayı için ne gibi ayrıcalıklar tanıyorlar bilgisi olan var mıdır?
  • Fiyatlar çok yüksek,Rusyadan dolayı fiyatların düşecegini tahmin ediyorum,Yurtdışı talebi oldukça düşük seyrediyormuş.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dejavu_2001

quote:

Delphin İmperial 5025 tl

jolly tur

Evet jolly tur açıklamış inceledim. Fiyatlar çok yüksek. Bu fiyata gidilmez. Tatil.com açıklasın bakalım birde. Orda ekstra %5 indirimim var. ayrıca rusyada yaşanan ekonomik dalgalanmadan dolayı bir müddet bekleme eğilimindeyim.
    Zira Kuşadası Otelciler Birliği Başkanı'nın açıklaması var bu yönde...

Kuşadası Otelciler Derneği (KODER) Başkanı ve 5 yıldızlı Korumar Oteli'nin Genel Müdürü Tacettin Özden, 2015’te sektörün durumuna ilişkin öngörü ve düşüncelerini açıkladı.

2014 yılında iyi bir sezon geçirdiklerini kaydeden Özden, “2015 yılına hala pozitif bakıyorum. Bölgesel olarak 2014 yılına yakın bir iş yapacağımızı düşünüyorum. Bölgemiz Avrupalı ağırlıklı. Rus pazarı ise belirsiz. Rusya'daki durumlardan dolayı Rus pazarında büyük bir sıkıntı olursa, Antalya Avrupa pazarına ciddi bir promosyon yapacaktır. Bu da bizi etkiler” dedi.

Ancak, buna rağmen otelcilerin şu anda panik yapmalarını gerektirecek bir durum olmadığının altını çizen Özden, “Biraz daha istikrarlı davranalım. Paniğe kapılıp indirimlere gitmeyelim. İndirimin geri dönüşü yok. Bu durum, ilerideki kontratlarımızı etkiliyor. Burada kilit Antalya, yani Antalya'nın nasıl duracağı çok önemli” şeklinde konuştu.

• mercilless kullanıcısına yanıt
    Bellix dekux cidden çok güzelde balayı çiftylerine uprage oda değişimi yaparlarmı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: halbay

arkadaşlar bu yaz bayram sonrasında (temmuz sonu) iki çocukla beraber tatile gitmeyi planlıyoruz, çocuklar 7 ve 2 yaşında olduğu için ikinci çocuğun ücretsiz olduğu ve kaydıraklı otellere yoğunlaşıyoruz. aklımızdaki oteller:

ömer holiday resort kuşadası:http://www.sharkhotels.com/#/hakkimizda/

palm wings beach resort didim:http://didim.palmwings.com.tr/

pine bay holiday kuşadası:http://www.pinebay.com/

queen elizabeth elite suite kemer:http://www.queenelizabeth.com.tr/

sizlerden istediğim arkadaşlar bu otellerde daha önce konaklamış olanlar varsa lütfen yorum yapsın, iyice kararsız kaldık.

Aynı durumdayız hocam bütçeniz nedir fiyatlara baktınız mı

• Bence 2 ay daha oda satamaz iseler Subatta bu rakamlarin %20 dusugune oda alinir.

Bu saatten sonra kimse bu rakamlara 8 ay evvelinden para baglamaz.

Herkes beklemede kalsin

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerliyizbizler

quote:

Orijinalden alıntı: halbay

arkadaşlar bu yaz bayram sonrasında (temmuz sonu) iki çocukla beraber tatile gitmeyi planlıyoruz, çocuklar 7 ve 2 yaşında olduğu için ikinci çocuğun ücretsiz olduğu ve kaydıraklı otellere yoğunlaşıyoruz. aklımızdaki oteller:

ömer holiday resort kuşadası:http://www.sharkhotels.com/#/hakkimizda/

palm wings beach resort didim:http://didim.palmwings.com.tr/

pine bay holiday kuşadası:http://www.pinebay.com/

queen elizabeth elite suite kemer:http://www.queenelizabeth.com.tr/

sizlerden istediğim arkadaşlar bu otellerde daha önce konaklamış olanlar varsa lütfen yorum yapsın, iyice kararsız kaldık.

Aynı durumdayız hocam bütçeniz nedir fiyatlara baktınız mı

evdekilerin sabredememesi üzerine palm wings didimden 2 yetişkin 2 çocukla 5 gece 2072.50 TL ye rezervasyon yaptırdık. içinde 25 TL lik sigorta da var ilerde fiyatlarda düşüş olursa iptal ettirebiliriz veya tekrar değerlendiririz.

• quote:

Orijinalden alıntı: metmax

quote:

Orijinalden alıntı: AnilKral1989

Abim eşi ve çocuğu ile haziranda tatile çıkıcak onun için şu oteller arasında kaldım..
    sizce hangisini seçmeli veya tavsiye edeceğiniz bir otel varmı ?

http://www.etstur.com/Spice-Hotel

http://www.etstur.com/Bellis-Deluxe-Hotel

http://www.etstur.com/Paloma-Grida-Resort-Spa

Aralarında "Bellis" i tercih ederim. Daha bu sene konakladım. 2014 Sezonda baştan sona kadar yenilenmiş hotel.
    Hotel oldukça geniş bir arazıya yayılmış. 4 adet + kapalı havuz alternatifi mevcut. 7 kaydıraklı aqaparkı mevcut!
    Cocuk havuzu gayet iyi. Deniz, kumsal gayet iyi, alakartları+ pastanesi gayet iyi. Kapalı disco, sinema, açık disco, amfi tiyatro eğlence anlamında zengin bir hotel. Ayrıca hamamı, buhar banyosu, saunası gayet güzel...Yemekler gayet iyi ve çeşit bol. Bu seneden itibaren delüks sınıfında hzimet veriyor. Hotelin bir diğer artısı de, kocaman bir at çiftliğine sahip artı hayvanat bahçesi. Hayvanat bahçesinde...Kanguru, Zebra, Maymun, Goril, Glamingo, Pelikan, Poni atları ve çeşitli hayvanlar mevcut. Yeşillikler içerisinde geniş bir hayvanat bahçesine sahip. Açık ve kapalı barları gayet yeterli, gündüz ve gece aktiviteleri oldukça başarılı.

selamlar seçenekler arasında bellis güzel tercih olu raklınıza gelicek her açıdan sıkıntısız bir otel

• quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

Mayis ortasi antalya belek taraflari nasil olur arkadaslar baya ucuza geliyor fiyatlar ama gidip de usumeyelim simdi mayis 10-16 arasi 6 gece crystal water world 1250 liraya geliyor ne dersiniz?

selamlar ben her sene son 5 yıl mayıs ayında tatile çıkarım hatta ilk rezervasyonum 1 mayıs 5 mayıs 2015 için antalyada tatil yapılcak en iyi zaman bana göre 20 mayıs 10 hazıran 20 eylül 10 ekimdir hava bunaltmaz deniz serinletir otelde çok çocuk olmaz rahat edersin havada güzel olur genelde sadece deniz sabahları soğuk oluyo mayıs ayında saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: koko69

Bence 2 ay daha oda satamaz iseler Subatta bu rakamlarin %20 dusugune oda alinir.

Herkes beklemede kalsin

Aman hocam...Kesin ve net ifadelerden sakınmanı tavsiye ederim...
    Zira bizim millete (ben de dahil) iyilik yaparsın teşekkür bile etmez,ama dediğin konuda ufacık bir sapma olsun bak gör o zaman gelecek eleştirileri...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kotukedi

bu tatilbudur mikatur sorunlu biyer degilmiydi benmi yanlış hatırlıyorum.. yanlış isem özür..

crystal otellerin çoğunda konakladım aura eski waterworld de konakladım sırada 1000 kişilik bir arap kafilesi vardı ne kadar güzel olsada bende güzel bi iz bırakmadı otel ama genede seçimlerin arasında watervord bi tık önde
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

quote:

Bence 2 ay daha oda satamaz iseler Subatta bu rakamlarin %20 dusugune oda alinir.

Herkes beklemede kalsin

Zira bizim millete (ben de dahil) iyilik yaparsın teşekkür bile etmez,ama dediğin konuda ufacık bir sapma olsun bak gör o zaman gelecek eleştirileri...

Aynen, iyilik yapayım dersin sonunda kötü sen olursun.

Şahsen bu fiyata ben şuan kesinlikle rez. yaptırmayacağım, benim, bizim gibi herkes duyarlı olup, odalar biter stresiyle fiyatları bilmeden 8-9 ay önceden erken rez. ayağına kazıklanıyor!

beklemekte fayda var, otellerin odalar bitmek üzere yalanına kimse kanmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

quote:

Herkes beklemede kalsin

Uyarında haklısın hocam. İyi çıkarsa Allahtan kötü çıkarsa kuldan durumlarını iyi bilirim.

İfademi yumuşatayım.

Benim kişisel fikrime göre bu otel fiyatlarının şubata kadar yükselmesi zor. Hatta satış da zora düşen otellerde indirimler bekliyorum. Lakin bu her tesisde böyle olmayacaktır. Bazı oteller kontejanlarını doldurduğunda fiyat artışına gitmesi doğaldır. Tamamen arz ve talep meselesidir. Benim yukarda ifade etmek istediğimde aynen bu talep kısmında istekli olmayın demek istedim. Hepsi bu. Ben bekleyeceğim açıkcası. Ama herkes kendi kararını kendi vericektir zaten.
    Genelde konuda yazan arkadaşlarda benimle aynı fikirde olduklarını zaten benden evvel paylaşmış. Bekle ve gör taktiğindeyiz. Oteller de aynısını yapıyor merak etmeyin. Talep gelirse yükselticekler. Satamazlarsa da elleri mahkum indirime gidicekler. Olay bu kısaca.

Not: Yatırım Tavsiyesi değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: mercilless

merhaba arkadaşlar,

2015 nisan ayında bellis delux hotel için balayı rezervasyonu yaptırmayı düşünüyorum.

bu oteli önerir misiniz? balayı için ne gibi ayrıcalıklar tanıyorlar bilgisi olan var mıdır?

2014 kurban bayramında konakladım standart kara tarafı oda rezervasyonum vardı resepsiyondaki müdür bey ismini hatırlayamadım bize junior suit deniz manzaralı oda verdi balayı çiftiyiz derseniz benim görüşüm size imkanları varsa kesinlikle suit oda vericeklerdir otelden menmun kalırsınız saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman007

3-4 erkek arkadaş 5 gece Alanya'da gece hayatının canlı olduğu bir otele gitmek istiyoruz. Öneriniz var mı arkadaşlar ? Etstur aracılığı ile Long Beach otelini denedik fakat 4 erkeği kabul edemeyeceklerini belirttiler. Şansımızı başka bir ets tur ile tekrardan deneyeceğiz. Fakat olmazsa Vikingen otel varmış. Bu otel hakkında bilgisi olan bir arkadaşım varsa yardımcı olabilirmi veya Alanya civarında 3-4 erkek gece hayatı renkli olan bir otel önerebilirmisiniz ? 5 gece bir otelde kalmayı 4-5 gecede başka bir evde kalıp gezmeyi düşünüyoruz.

selamlar 3 4 erkek her otel almaz 4 kişiyseniz öncelikle 2 şerli rezervasyon yapmaya çalışın sonuçta aynı otele gidiyorsunuz gece hayatının canlı olduğu oteller genelikle insanların arkadaşlarıyla tercih ettiği oteller vardır bahsettim otelleri aileler tercih etmez yurtdışı acanteler bu işte bizim türk acentelerine göre daha profosyeneldir tophotels.ru sitesine girip turkiye otellerine arkadaşlarla seçeneğini aratıp bakabilirsin hatta gidicen tarihte kimlerin otele gidicenide görebilirsin bahsetim otellerde yer bulması zordur yalnız rezervasyonu booking den yaparsan bay sıkıntısıda olmaz saygılar

• Arkadaşlar fiyatların değişmediğini yada ilerde azalacağını söyleyenler ben ağustos ayında Kemer otellerini ETS'den takip ediyorum Bazı otellerin fiyatları artmış.Bu nasıl kriz arkadaş.En az%5 artmış.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.