Şimdi Ara

2015 Tatil Fırsatları ve Tavsiyeler (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.687
Cevap
118
Favori
167.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Temmuz ayında Deniz'i güzel kumlu hava alanına yakın setur yada bookingturkemdrn anlaşması olan çocuk dostu iyi bi otel arıyorum
    Bellis oteli tavsiye edenler olmuş ben bazı yorumları kafamı kurcaladı

Bu hafta Rez yaptıracağım bi kaç otel tavsiyesi olursa inanın çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoserdar -- 18 Aralık 2014; 11:36:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ETSde Belek otellerin fiyatlarıda artmış.
  • 4 gece için 20 -23 Temmuz
    LimAk lara 2700
    Delphin imperial 3200
    Bellisima 2800 fiyat var hangisini yada başka tavsiye edebileceğiniz bir otel varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: ottoserdar

4 gece için 20 -23 Temmuz
    LimAk lara 2700
    Delphin imperial 3200
    Bellisima 2800 fiyat var hangisini yada başka tavsiye edebileceğiniz bir otel varmı

Bütçenize uyuyorsa geçen sene bizzat kaldığım ve bu sene de düşündüğüm Delphin Imperial'i tek geçerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 GUNDE NE OLDUDA BAZI FİYATLAR ARTI BÖYLE

temmuz ayı için 5 gece için 2 yetişkin 1 cocuk (7 yaş ) bir kaç otel bakıyordum bunlarda fiyatları

Delphin İmperial 5025 TL -- 5025 TL
    Limak Lara Deluxe Hotel 3184 TL -- 3184 TL
    Titanic Beach Lara 3080 TL -- 3080 TL
    Cornelia Diamond Golf Resort 3150 TL -- 3240 TL
    Rixos Premium Belek 3360 TL -- 3504 TL
    Voyage Belek Golf & Spa 3150 TL -- 3285 TL
    Titanic Deluxe Belek 3500 TL -- 3500 TL (geçen sene gitmiştim çok güzel bir tatil idi BUGUN AYNI DAHA FİYAT ARTMAMIŞ
    Susesi Luxury Resort 3570 TL ( World Luxury Hotel Awards 2014 ödülü Avrupa’nın En İyi Lüks Her Şey Dahil Aile Oteli ) BUNUN FİYATI DÜŞMÜŞ ETS 3315 TL JOLLY DE AYNI
    Sueno Hotels Deluxe Belek 4050 TL min 6 gece konaklama istiyor nisan ayında açılacak AYNI
    Rixos Sungate Hotel 2590 TL 2701 TL OLMUŞ
    Güral Premier Tekirova 3185 tl (World Luxury Hotel Awards 2014 ödülü Avrupa’nın En iyi lüks sahil oteli ) 3332 TL OLMUŞ
    Hilton Dalaman Sarıgerme Resort&Spa 3325 TL AYNI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fullmudur77 -- 18 Aralık 2014; 15:20:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fullmudur77

1 GUNDE NE OLDUDA BAZI FİYATLAR ARTI BÖYLE

temmuz ayı için 5 gece için 2 yetişkin 1 cocuk (7 yaş ) bir kaç otel bakıyordum bunlarda fiyatları

Delphin İmperial 5025 tl
    Limak Lara Deluxe Hotel & Resort 3184 tl
    Titanic Beach Lara 3080 tl AYNI
    Cornelia Diamond Golf Resort&Spa 3150 tl 3240 TL OLMUŞ
    Rixos Premium Belek 3360 tl 3504 TL OLMUŞ
    Voyage Belek Golf & Spa 3150 tl 3285 TL OLMUŞ
    Titanic Deluxe Belek 3500 tl (geçen sene gitmiştim çok güzel bir tatil idi BUGUN AYNI DAHA FİYAT ARTMAMIŞ
    Susesi Luxury Resort 3570 tl ( World Luxury Hotel Awards 2014 ödülü Avrupa’nın En İyi Lüks Her Şey Dahil Aile Oteli ) BUNUN FİYATI DÜŞMÜŞ ETS 3315 TL JOLLY DE AYNI
    Sueno Hotels Deluxe Belek 4050 tl min 6 gece konaklama istiyor nisan ayında açılacak AYNI
    Rixos Sungate Hotel 2590 tl 2701 TL OLMUŞ
    Güral Premier Tekirova 3185 tl (World Luxury Hotel Awards 2014 ödülü Avrupa’nın En iyi lüks sahil oteli ) 3332 TL OLMUŞ
    Hilton Dalaman Sarıgerme Resort&Spa 3325 tl AYNI

Delphin imperial için 20 -23 Temmuz'a 4 gün hafta içi 3200 aldım sizin aldığınşz fiyat çok yüksek neden bukadar fark var

Lara dan 3-4 otel arasında kaldım delphin çok pahalı limAk tan. Fazlası be bu paraya benim bilgilendirirseniz sevinirim yarına hasar alacağım oteli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoserdar -- 18 Aralık 2014; 15:10:25 >

• ottoserdar O kullanıcısına yanıt
    5 gece için 2 yetişkin 1 cocuk (7 yaş )
  • Agustos ortasında balayı için yer bakıyorum bütçem 3500/4500 arası tavsiye edeceğin,iz balayı konseptine uygun bir otel var mı?. Teşekkürler
  • 8 Aralıkta rezervasyon yaptırmıştım.
    Bugün baktım otelin fiyatı düşmüş aradım jolly turu durumu anlattım iade istedim;kabul edildi.
    300 tl ye yakın indirim oldu.
    Demek ki çok rağbet yok bu yıl benim anladığım bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fullmudur77

5 gece için 2 yetişkin 1 cocuk (7 yaş )

Bende Temmuz'a 2
    2 yetişkin 1 cocuk 3 yas
    3200 rakam aldım 4 gece içinarada 1800 tl fark var 1 gece neden bukadar fark var anlamadım benim fiyattamı bir yanlış lık var acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoserdar -- 18 Aralık 2014; 15:46:41 >
  • Titanic Deluxe Belek ile açılacak olan Sueno Hotels Deluxe Belek arasında kaldım.
    Sueno'da tek sıkıntı 2.çocuk ücretli olması...

cocuk 6 yaşa kadar ücretsiz 7 yaş olunca adam sayıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: connectpeople

Titanic Deluxe Belek ile açılacak olan Sueno Hotels Deluxe Belek arasında kaldım.
    Sueno'da tek sıkıntı 2.çocuk ücretli olması...

Titanic Deluxe Belek geçen sene gittim süper bir yer
  • fullmudur77 F kullanıcısına yanıt
    Ben de Ağustos ayında gitmiştim. Çok memnun kaldık, tekrar tercihlerim arasında ama Sueno'yu da değerlendirmek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi connectpeople -- 18 Aralık 2014; 16:02:21 >
  • Batman007 B kullanıcısına yanıt
    Vikingen icin iyi seyler soyleyemem hic.erkek erkege rahat gdersin ama ne yemeklerde is var ne denizinde ne animasyonunda ne elemanlarinda habire tavuk kakaliyolar musterilere

• temmuz ayı için 5 gece için 2 yetişkin 1 cocuk( 7 yaş diye hesaplıyor nisan 2008 dogumlu)

Delphin İmperial 5025 TL cıkıyor acabA diyorum cocuk için 6 yaş dersem yerlermi fiyat 4020 TL iniyor o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fullmudur77 -- 18 Aralık 2014; 16:08:20 >
  • Otel nasıl bu limaklA arasındaki fiyat farkına değermi yanyan'a oteller zaten arada 4 gecede 500 tl oyunuyu karar veremedim
    Birde bellisima var

Hocam ben geçen sene Limakta kaldım.Çok memnun ayrıldım.Bence aradaki farkı benzin,tatil alış verişi için harcayın.Zaten limakların amirali.Zaten laradaki birkaç otel dışında geneli güzel hizmet veriyor.
  • Biraz önce haberlerde izledim turizmde büyük bir krizden bahsediyorlar.turizm patronları çok tedirgindi.Rusyanın son günlerdeki durumu ortada.Ruslar Tarafından daha önceki yıllarda yılbaşında Türkiye'ye büyük bir talep olurken busene hiç talep yokmuş.yaza kadar böyle devam ederlerse bu fiyatlar mecbur düşecek.adamlar bizi resmen enayi yerine koyuyor erken rezervasyon adı Altında güya indirim yapıyorlar.once fiyatları bındırıp sonradan indirmiş gibi yapıyorlar.ben her sene Haziran bası birde Eylül tatil rezervasyonu yaptırıyordum.bu sene birazdaha beklemeye karar verdim.fiyatları makul düzeye getirilirse alırım yok düşürmezlerse Yurtdışına giderim bukadar basit.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halbay

quote:

Orijinalden alıntı: fenerliyizbizler

quote:

Orijinalden alıntı: halbay

arkadaşlar bu yaz bayram sonrasında (temmuz sonu) iki çocukla beraber tatile gitmeyi planlıyoruz, çocuklar 7 ve 2 yaşında olduğu için ikinci çocuğun ücretsiz olduğu ve kaydıraklı otellere yoğunlaşıyoruz. aklımızdaki oteller:

ömer holiday resort kuşadası:http://www.sharkhotels.com/#/hakkimizda/

palm wings beach resort didim:http://didim.palmwings.com.tr/

pine bay holiday kuşadası:http://www.pinebay.com/

queen elizabeth elite suite kemer:http://www.queenelizabeth.com.tr/

sizlerden istediğim arkadaşlar bu otellerde daha önce konaklamış olanlar varsa lütfen yorum yapsın, iyice kararsız kaldık.

Aynı durumdayız hocam bütçeniz nedir fiyatlara baktınız mı

evdekilerin sabredememesi üzerine palm wings didimden 2 yetişkin 2 çocukla 5 gece 2072.50 TL ye rezervasyon yaptırdık. içinde 25 TL lik sigorta da var ilerde fiyatlarda düşüş olursa iptal ettirebiliriz veya tekrar değerlendiririz.

tatilbudur.dan mı yaptırdınız hocam. bu bungalow oda nedir acaba? siz de o odayı rezerv ettiniz galiba

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.