Şimdi Ara

2015 Tatil Fırsatları ve Tavsiyeler (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.687
Cevap
118
Favori
167.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu Sueno dediğiniz yerin fiyatları açıklandı mı acaba var mı rez. yaptıran ?
  • Arkadaşlar WOW KREMLIN PLACA hakkında değerli yorumlarınızı alabilirmiyim. Balayı için düşünüyorum sıkıntı yaşarmıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jonathanlivinston

Arkadaşlar WOW KREMLIN PLACA hakkında değerli yorumlarınızı alabilirmiyim. Balayı için düşünüyorum sıkıntı yaşarmıyım

Bence başka yerlere bakın...
  • D@rbeli M@tk@p kullanıcısına yanıt
    Bu fiyat aralıklarında nereye gidilebilinir ki öneri varmı beynim sulandı bak maktan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4KiLL!

Bu Sueno dediğiniz yerin fiyatları açıklandı mı acaba var mı rez. yaptıran ?

http://www.setur.com.tr/otel/sueno-hotels-deluxe-belek
  • quote:

Bu fiyat aralıklarında nereye gidilebilinir ki öneri varmı beynim sulandı bak maktan

Haklısın...Baya zor bir iş...
    Yalnız buradaki birçok evli arkadaşın tavsiyesi...
    "Balayı için çok fazla uçuk bir otele gitmeyin,kademe kademe yukarı doğru çıkın,yoksa otel beğendiremezsiniz" diyorlar...

Siz birkaç adede indirin seçenekleri...Buradaki bilen arkadaşlar yardımcı olurlar...

http://www.setur.com.tr/balayi-otelleri

http://www.etstur.com/Balayi-Otelleri

• D@rbeli M@tk@p kullanıcısına yanıt
    Ewet cidden çok zor bir iş bakmaktan kafam bulandı

Kremlin çok lüks degil hemde fiyatı uygun die düşünmüştüm.

Ortalama 2000/2200 tl lik öneri oteller varsa rica ediyorum .

• Temmuz için limAk laraya baktık. 4 gece satış yapmadılar minimum 5 gece dediler ucak biletini aldığımızdan 5 gece yapamadık. Su durumda bile burunlarının ucuyla bakıyorlar bana kalırsa bunlar indirim felam yapmaz.
    Kotayı doldurmak derdinde olan otel böle yapmaz işler sanırım iyi dikkat edin açıkta kalmayın

Lara civarı bana limAk lara gibi bir otel tavsiyenize ihtiyacım var limAk. I alamadım başkası olsun napalım

Setur anlaşmalı otel tavsiyesine ihtiyacım var yardımlarınız için şimdiden saolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoserdar -- 19 Aralık 2014; 14:48:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben ocak 15e kadar bekleyecektim ama uçak biletlerini de aldım o zaman bir de otelde yer bulamazsam açıkta kalırım bonusun her 1OO liraya 1O-25 lira kampanyası var acenteye gidip parça parça çektiricem 9 taksite en az 3OO lira olunca çekebiliyorlarmıs 4 defada bitiricem sansıma artık ya 4O lira ya 1OO lira gelicek
  • Yaptirdim rezervasyonumu crystal water worlde ani turdan 2 kisi 6 yasinda cocuk 23-28 mayis 5 gece 1393 lira

• CeLLaT_1905 kullanıcısına yanıt
    hocam soğuk olmasın o tarihlerde. bende mayıs da gitmeyi düşünüyorum ama 2,5 yaşında oğlum var üşütürmüyüz çocuğu düşüncesinden ya ramazan öncesi, ya da ramazan sonrasına gideceğiz. crystal sunset'e gitmeyi düşünüyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: cCc_Reis_cCc

hocam soğuk olmasın o tarihlerde. bende mayıs da gitmeyi düşünüyorum ama 2,5 yaşında oğlum var üşütürmüyüz çocuğu düşüncesinden ya ramazan öncesi, ya da ramazan sonrasına gideceğiz. crystal sunset'e gitmeyi düşünüyoruz.

hocam 3O mayıs sonrası kafadan 5OO lira yükseliyor ramazana kadar ki soğuk olacağını sanmıyorum istanbul'da bile aqua parklar 15 mayısta açılıyor antalya'nın mayısı istanbul'un temmuzu olur diye düsünüyorum ki mayısın sonu zaten bakalım kısmet artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: psycho81

Ephesia Holiday Beach Club - Kuşadası
    Bilen, giden gören var mı?

Ephesia Holiday Beach club icin ets ile 2015 temmuza rez.yaptırdım-araştırmalarıma göre özellikle çocuklu aileler icin kuşadası'n daki en iyi otellerden birisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: psycho81

Ephesia Holiday Beach Club - Kuşadası
    Bilen, giden gören var mı?

Temmuz 2015 den Ets ile erken rez.olarak Ephesia Holiday Beach Club - Kuşadası --rez.yaptırdim,arastirmalarima gore cocuklu aileler icin Kusadasi'ndaki en iyi bir kaç otelden birisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

quote:

Arkadaşlar WOW KREMLIN PLACA hakkında değerli yorumlarınızı alabilirmiyim. Balayı için düşünüyorum sıkıntı yaşarmıyım

Bence başka yerlere bakın...

Hocam kremlin ve topkapı kampüs gibi yanyana birbirinin imkanlarından yararlanabiliyo iki hotel müşterileride ben çok memnun kaldım topkapıda kalmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuliaN -- 19 Aralık 2014; 22:20:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cCc_Reis_cCc

Geçen sene 20 mayısta alanya pegasos resort da kaldık. Oğlum o zaman 1,5 yaşındaydı. 10 gün boyunca günü deniz kenarında geçirdik. Yani sorun olmaz.
  • YuliaN Y kullanıcısına yanıt
    Hocam ne zaman gittiniz temizlik hijyen bakımından nasıldı otel ayrıca denizi kum mu yoksa taşlıkmı bilgi verirseniz mutlu olurum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardım eden arkadaşlara teşekkür ederim.
    3-4 erkek arkadaşımla birlikte jollytur aracılığı ile vikingen infinitye gitmeyi düşünüyoruz. Bu tur ve otel hakkında bilgisi olan var mı ? Long beachi tekrar denedik ama maalesef sonuç hüsran. Vikingenden beklediğim güzel bir gece hayatı, yenilebilecek yemekler ve hijyen. Çok fazla erkek gruplar yoktur umarım. Tekrar teşekkür ederim cevaplarınızı bekliyorum.
  • Sağolun hocam. Mayıs sonu haziran başı gitmeyi planlıyordum, o dönemde kuşadası nispeten soğuk olur diye ibreyi güneye kaydırdım. "Kemer-Lara-Belek-Side-Manavgat-Alanya" mayıs sonu ya da haziran başı 6 gece 1500 civarı bütçeye çok daha iyi alternatifler mevcut.
  • Sirius deluxe için yorumu olacak arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım.

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.