Şimdi Ara

2015 Tatil Fırsatları ve Tavsiyeler (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.687
Cevap
118
Favori
167.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bcaksk

quote:

Orijinalden alıntı: civcivx

Balayı ile ilgili bir şey sormak istiyorum.

Otel diyor ki, balayı rezervasyonunu müsait olursa suit oda ile değiştiririm. Biz de örneğin kara tarafı yani en ucuz odayı aldık.
    Otel bunu -eğer müsait ise- deniz tarafı suit yapar mı? Yoksa, olmaz kara tarafı suit veririm mi der?
    Tecrübeli olanlara danışmak isterim. Ayrıca bu upgrade ne zaman yapılıyor. Önceden acenteye veya otele bilgi veriliyor mu? Yoksa otele gidince mi belli oluyor?

Muhtemelen deniz tarafı suit müsaitse onu verirler, değilse kara tarafını verirler. Tamamen otel görevlilerin insiyatifine bağlı. O kadar net bir kural olduğunu tahmin etmiyorum çünkü.
    Biz otele gittiğimizde oteli tanıtan görevliler tarafından öğrenmiştik suit odaya yükseltildiğimizi. Dilerseniz otele girişinizden birkaç gün önce veya otel yolundayken sorabilirsiniz, o aralar muhtemelen belli olur odanız.

Hmm anladım, teşekkürler. Ben kara tarafı rez. yaptırayım o halde. Sonuçta deniz tarafı upgrade yaparlarsa eyvallah, yapmazlarsa da dünyanın sonu değil ya

• Mayis ortasi antalya belek taraflari nasil olur arkadaslar baya ucuza geliyor fiyatlar ama gidip de usumeyelim simdi mayis 10-16 arasi 6 gece crystal water world 1250 liraya geliyor ne dersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. Bellis hoteli tercih edicez bi aksilik olmazsa..
  • quote:

quote:

quote:

Balayı ile ilgili bir şey sormak istiyorum.

Otel diyor ki, balayı rezervasyonunu müsait olursa suit oda ile değiştiririm. Biz de örneğin kara tarafı yani en ucuz odayı aldık.
    Otel bunu -eğer müsait ise- deniz tarafı suit yapar mı? Yoksa, olmaz kara tarafı suit veririm mi der?
    Tecrübeli olanlara danışmak isterim. Ayrıca bu upgrade ne zaman yapılıyor. Önceden acenteye veya otele bilgi veriliyor mu? Yoksa otele gidince mi belli oluyor?

Muhtemelen deniz tarafı suit müsaitse onu verirler, değilse kara tarafını verirler. Tamamen otel görevlilerin insiyatifine bağlı. O kadar net bir kural olduğunu tahmin etmiyorum çünkü.
    Biz otele gittiğimizde oteli tanıtan görevliler tarafından öğrenmiştik suit odaya yükseltildiğimizi. Dilerseniz otele girişinizden birkaç gün önce veya otel yolundayken sorabilirsiniz, o aralar muhtemelen belli olur odanız.

Hmm anladım, teşekkürler. Ben kara tarafı rez. yaptırayım o halde. Sonuçta deniz tarafı upgrade yaparlarsa eyvallah, yapmazlarsa da dünyanın sonu değil ya

Tabi canım, en güzeli öyle yapmak. Zaten odada çok çok fazla zaman geçirmiyorsunuz, geçirdiğiniz zaman da odadan dışarı bakmak aklınıza bile gelmiyor genelde, belki birkaç kere balkona çıkarsın ya da dışarı bakarsın, o da pek önemli değil. Hatta genelde odada vakit geçirirken perdeleriniz bile kapalı oluyor :)
    Biraz büyük, profesyonel, kaliteli bir otelse zaten kesin yükseltirler odanızı balayı çifti olduğunuz için. Tabii otelde oda müsaitliği olursa.

• quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

Mayis ortasi antalya belek taraflari nasil olur arkadaslar baya ucuza geliyor fiyatlar ama gidip de usumeyelim simdi mayis 10-16 arasi 6 gece crystal water world 1250 liraya geliyor ne dersiniz?

Bu Mayıs'ta gitmiştik Titanic Deluxe Belek'e. 12-16 Mayıs arası orda kaldık. Hava iyiydi, çok bunaltıcı sıcak yoktu zaten, 26-30 derece arasında gidip geliyordu. Deniz suyu soğuktu giremedik, hatta havuz da girilecek gibi değildi, pek giren de yoktu. Biz de her gün sıcak su havuzuna girmiştik ve Antalya'da gezmiştik. Tabii otel de çok büyük olduğu için olanaklarından yararlanarak da geçirmiştik günleri :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcaksk -- 16 Aralık 2014; 17:03:27 >
  • Wilusa kullanıcısına yanıt
    iyi igibi duruyor hocam maximum puan kampanyasıyla mantıklı. tatilsepeti kullandınız mı daha önce hizmeti nasıl? bu arada ücretsiz iptal yapabiliyormuyuz ileride
  • quote:

quote:

Mayis ortasi antalya belek taraflari nasil olur arkadaslar baya ucuza geliyor fiyatlar ama gidip de usumeyelim simdi mayis 10-16 arasi 6 gece crystal water world 1250 liraya geliyor ne dersiniz?

Bu Mayıs'ta gitmiştik Titanic Deluxe Belek'e. 12-16 Mayıs arası orda kaldık. Hava iyiydi, çok bunaltıcı sıcak yoktu zaten, 26-30 derece arasında gidip geliyordu. Deniz suyu soğuktu giremedik, hatta havuz da girilecek gibi değildi, pek giren de yoktu. Biz de her gün sıcak su havuzuna girmiştik ve Antalya'da gezmiştik. Tabii otel de çok büyük olduğu için olanaklarından yararlanarak da geçirmiştik günleri :)

soğuk olur diyorsunuz yani
    1 gün eksiltip mayısın son haftasına alayım olmazsa daha sıcak olur en azından denize havuza giremedikten sonra ne anlamı kalır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeLLaT_1905 -- 16 Aralık 2014; 18:41:49 >

• Turizm şirketlerinin;1. Dönem Erken Rezervasyon İçin Son Gün 15 Aralık oltasına gelmeyenler şimdilik bir şey kaybetmedi...

Zira Son Gün 5 Ocak denilen 2. Dönemde de fiyatlar değişmedi...

Bomba banka kampanyaları için beklemeye devam...

• Aska lara dan rezervasyon yaptım. Fiyat performans uygun geldi. Bir bakacaz artık

• Bu arada 2015 yaz sezonu bugün itibarıyla Türkiye'de tatile gelen orta halli Ruslar açısından tamamen kapandı diyebiliriz... Zenginler zaten tatillerini başka coğrafyalarda yapıyorlar...

Ukraynalılar sezonu zaten hiç açmamışlardı...

Rusya'daki ekonomik kriz daha nerelere sıçrar ve kimleri vurur bilinmez...

Bu yaşananlar iyi mi oldu yoksa kötü mü yakında öğreniriz...
  • Hala doğru düzgün bir indirim yok. Sanırım bu gidişle de olmayacak. Balayını yapamıcaz doğru düzgün sanırım. Aklımda Gemi ile gidilen turlar var. Var mı aranızda Gemi turlarına katılan. Mesela Yunanistan adalarına gemi turları var, nasıldır bilemiyorum tabi.
  • sudkaldo kullanıcısına yanıt
    Bende aksa lara ile / alva. Donna arasında kaldım 1/5 Haziran deniz suyu nasıl olur acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı arkadaşların da bahsettiği gibi ruble devalue oldu ve bu yaz bence orta halli Ruslar için tatil başlamadan bitti , Antalya'daki otellerin etkilenmesi mujtemeldir , mutlaka iç piyasaya dönmeleri şart , ben ciddi bir kampanya kesin diyorum Ocak sonuna kadar
  • arkadaşlar bu yaz bayram sonrasında (temmuz sonu) iki çocukla beraber tatile gitmeyi planlıyoruz, çocuklar 7 ve 2 yaşında olduğu için ikinci çocuğun ücretsiz olduğu ve kaydıraklı otellere yoğunlaşıyoruz. aklımızdaki oteller:

ömer holiday resort kuşadası:http://www.sharkhotels.com/#/hakkimizda/

palm wings beach resort didim:http://didim.palmwings.com.tr/

pine bay holiday kuşadası:http://www.pinebay.com/

queen elizabeth elite suite kemer:http://www.queenelizabeth.com.tr/

sizlerden istediğim arkadaşlar bu otellerde daha önce konaklamış olanlar varsa lütfen yorum yapsın, iyice kararsız kaldık.

• Fiyatlar okadar pahalı ki, konudaki hiç otel tavsiyelerine fiyat karşılaştırmalarına bakmıyorum artık. Giriyorum bonubon indirimiyle ilgili bir gelişme var mı diye bakıp çıkıyorum. Bonubon bu sene indirim yapmazsa tatil hayal gibi
  • Sizce Rus krizi otelleri etkiler mi? Bize yansıması ne olur?

• KIMYACI08 kullanıcısına yanıt
    Bence küçük tatilciyi etkiler.
    Bize yansıması da 4 ve kalitesiz 5 yıldızlı otellerde rus müşteri azalması şeklinde olur.
    Yani iyi kalite otellerin fiyatları düşmez.
  • Çeşme pırıl otele otogardan nasıl gidilir arkadaslat yardım edebilecek var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: halbay

arkadaşlar bu yaz bayram sonrasında (temmuz sonu) iki çocukla beraber tatile gitmeyi planlıyoruz, çocuklar 7 ve 2 yaşında olduğu için ikinci çocuğun ücretsiz olduğu ve kaydıraklı otellere yoğunlaşıyoruz. aklımızdaki oteller:

ömer holiday resort kuşadası:http://www.sharkhotels.com/#/hakkimizda/

palm wings beach resort didim:http://didim.palmwings.com.tr/

pine bay holiday kuşadası:http://www.pinebay.com/

queen elizabeth elite suite kemer:http://www.queenelizabeth.com.tr/

sizlerden istediğim arkadaşlar bu otellerde daha önce konaklamış olanlar varsa lütfen yorum yapsın, iyice kararsız kaldık.

Queen Elizabeth'te kalmıştık, görüntüsü çok iyi, oteli çok güzel dizayn etmişler ama artık eski ve biraz da bakımsız kalmış. Çok büyük bir alanı da yok zaten, yemekleri üst düzey otellerle karşılaştırdığımızda yetersiz, ama kendi sınıfındaki otellere göre normal. Denize sıfır değil, biraz yürümeniz gerekiyor. Sonuç olarak çok kötü diyemem ama Kemer tarafında çok daha iyi oteller var, tabii o da bütçe meselesi yine.

• quote:

quote:

quote:

soğuk olur diyorsunuz yani
    1 gün eksiltip mayısın son haftasına alayım olmazsa daha sıcak olur en azından denize havuza giremedikten sonra ne anlamı kalır

Evet, soğuk olabilir. O zaman da dediğiniz gibi biraz anlamını yitirir. Biz balayı olduğu için o tarihlerde gitmek zorundaydık, gittik. Pişman da olmadık gerçi çok fazla sıcağı sevmediğimiz için ama o devasa havuzlara giremediğimiz için içimizde kaldı biraz :)

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.