Şimdi Ara

2015 Tatil Fırsatları ve Tavsiyeler (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.687
Cevap
118
Favori
167.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar 25 mayis - 30 mayis arasi 5 gun antalya bolgesinde 2 yetiskin 1 cocuk 6 yasinda ucak biletleri dahil maksimum 1800 liraya nereyi onerirsiniz benim bulabildigim daima biz ve crystal parasio verde var fiyatlari 1300 ve 1100 seklinde rezervasyonu ocak 15te yaptirmayi dusunuyorum fiyatlar artar mi acaba ucak biletleri de 450 lira tutuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeLLaT_1905 -- 14 Aralık 2014; 14:43:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar eftalia aquayı tavsiye edermisiniz, çocuklu aile için 2000 civarı 5 gece
  • Biraz önce kafamda daha önce belirlediğim iki otele ETS'den rezervasyonu yaptırdım... İptal sigortalarımızıda yaptırdık, olmaz ama olurda başka bir yerde daha ucuzunu bulursak iptal ettirir oradan alırız artık kısmet...

2 Yetişkin 1 Çocuk

Spice Hotel - Belek
    Mayısın Son Haftası / 4 Gece
    Deniz ve Havuz Tarafı Oda
    1152 TL
    http://www.etstur.com/Spice-Hotel

Rubi Platinum - Alanya
    Deluxe Deniz Tarafı Oda
    1344 TL
    http://www.etstur.com/Rubi-Platinum-Spa-Resort-Suites

İki otel arasındaki mesafe 82 km, kendi arabamla gideceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ultracimbom

Biraz önce kafamda daha önce belirlediğim iki otele ETS'den rezervasyonu yaptırdım... İptal sigortalarımızıda yaptırdık, olmaz ama olurda başka bir yerde daha ucuzunu bulursak iptal ettirir oradan alırız artık kısmet...

2 Yetişkin 1 Çocuk

Spice Hotel - Belek
    Deniz ve Havuz Tarafı Oda
    1152 TL
    http://www.etstur.com/Spice-Hotel

Rubi Platinum - Alanya
    Deluxe Deniz Tarafı Oda
    1344 TL
    http://www.etstur.com/Rubi-Platinum-Spa-Resort-Suites

İki otel arasındaki mesafe 82 km, kendi arabamla gideceğim.

Hayırlı olsun hocam... Otel seçimleri güzel... Biz Delphin İmperialı beklemeye devam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dejavu_2001 -- 15 Aralık 2014; 1:27:14 >

• D@rbeli M@tk@p kullanıcısına yanıt
    Kıymetli abim iş gereği anca Haziranda tatile çıkabileceğim malum ramazan da var. Böyle olunca 9 haziran giriş 13 haziran çıkış düşünüyorum.

http://www.etstur.com/Palm-Wings-Beach-Resort

Denizi sığ ve kum, hizmeti vs güzel arısız :) bir bölge arıyorum. Didim altınkum dediler. Bende yukarıdaki oteli buldum. Ne dersiniz? Burası bu fiyata iyimidir alternatif düşüneyim mi?

Not: Geçen sene Marmaristeydim arıdan rahat edemedik :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebaboli -- 15 Aralık 2014; 2:30:19 >
  • Yokmu bir delikanlı bodrumda otel onerecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebaboli

Kıymetli abim iş gereği anca Haziranda tatile çıkabileceğim malum ramazan da var. Böyle olunca 9 haziran giriş 13 haziran çıkış düşünüyorum.

http://www.etstur.com/Palm-Wings-Beach-Resort

Denizi sığ ve kum, hizmeti vs güzel arısız :) bir bölge arıyorum. Didim altınkum dediler. Bende yukarıdaki oteli buldum. Ne dersiniz? Burası bu fiyata iyimidir alternatif düşüneyim mi?

Not: Geçen sene Marmaristeydim arıdan rahat edemedik :)

Günaydın güzel kardeşim...

İstediğin şartlarda burası gayet güzel bir yer gibi duruyor...Geçen yıllarda gidenlerden şikayetçi olan fazla yoktu diye hatırlıyorum...Otelpuan'dan 85 puan almış...Zaten burası Didim olduğu için öyle 95-98 gibi puanlar imkansıza yakındır...Sahili denizi de güzeldir Didim bölgesinin...Bir tek sorun o tarihlerde deniz suyu ısınmış olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

Merhabalar 25 mayis - 30 mayis arasi 5 gun antalya bolgesinde 2 yetiskin 1 cocuk 6 yasinda ucak biletleri dahil maksimum 1800 liraya nereyi onerirsiniz benim bulabildigim daima biz ve crystal parasio verde var fiyatlari 1300 ve 1100 seklinde rezervasyonu ocak 15te yaptirmayi dusunuyorum fiyatlar artar mi acaba ucak biletleri de 450 lira tutuyor

selamlar daima biz hotel i kesinlikle listeden çıkar neden diyede sorma
  • quote:

Orijinalden alıntı: aprit

quote:

Merhabalar 25 mayis - 30 mayis arasi 5 gun antalya bolgesinde 2 yetiskin 1 cocuk 6 yasinda ucak biletleri dahil maksimum 1800 liraya nereyi onerirsiniz benim bulabildigim daima biz ve crystal parasio verde var fiyatlari 1300 ve 1100 seklinde rezervasyonu ocak 15te yaptirmayi dusunuyorum fiyatlar artar mi acaba ucak biletleri de 450 lira tutuyor

Peki hocam
    Crystal parasio verde icin ne dersiniz?

• D@rbeli M@tk@p kullanıcısına yanıt
    Benim de tek sıkıntım o. Geçen senelerdeki yorumlara göre ısınıyormuş ama biraz da kısmet :) Yorumların için teşekkürler.
  • Arkadaşlar 1 Eylül giriş 7 Eylül çıkış Club Calimera ya rezervasyon yaptırıyorum. İki yetişkin iki çocuk bütçe 2000 lira civarı. Bu kriterlerde başka bir alternatif tavsiyeniz varmı.
    http://www.tatilsepeti.com/Otel_Club_Calimera_Serra_Palace.aspx

• quote:

quote:

quote:

Peki hocam

selamlar crystal parasido verde hotelde konakladım öncelikle belek dediklerine bakmayın otel boğazkentin en uc noktası ağaç bulamazsınız otel uzunlamasına arka taraflardaki bloklar ana havuza çok uzak arka tarafta relax havuz mevcut spa olanakları iyi temiz yemek crystal otel standartlarında fena degil aç kalınmaz içki çeşitliliğide aynı havuz o kadar kalabalıga ufak bence otelin yatak kapastesi 2000 felan yanılmıyosam denize yürüme 10 dakika servis mevcut denizi bulanık dalgalı aqau sı güzel animasyon güzel benim düşüncelerim bunlar

fiyatlarına bi göz attımda fiyat performans iyi gibi 1050lira 5 gece vaktiniz varsa bekleyin yeni açılacak granada palace veya sueno delüxe de fırsat yakalayabilirsiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aprit -- 15 Aralık 2014; 16:14:19 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Peki hocam

selamlar crystal parasido verde hotelde konakladım öncelikle belek dediklerine bakmayın otel boğazkentin en uc noktası ağaç bulamazsınız otel uzunlamasına arka taraflardaki bloklar ana havuza çok uzak arka tarafta relax havuz mevcut spa olanakları iyi temiz yemek crystal otel standartlarında fena degil aç kalınmaz içki çeşitliliğide aynı havuz o kadar kalabalıga ufak bence otelin yatak kapastesi 2000 felan yanılmıyosam denize yürüme 10 dakika servis mevcut denizi bulanık dalgalı aqau sı güzel animasyon güzel benim düşüncelerim bunlar

fiyatlarına bi göz attımda fiyat performans iyi gibi 1050lira 5 gece vaktiniz varsa bekleyin yeni açılacak granada palace veya sueno delüxe de fırsat yakalayabilirsiz

anladım hocam tesekkür ederim ben kaydırakları filan bol miktarda bulunan yemek anlamında lezzetli ve temiz ve animasyonları güzel bir yer arıyorum crystal water world de güzelmis su an fiyatı 139 lira mayısın son haftası için ocak 15te rezervasyon yaptırmayı düsünüyorum bu yüzden yorumlarınız çok önemli benim için fiyat/performans olarak en iyi yer neresiyse orayı tercih etmek istiyorum görüsmek üzere

• Bu erken rezervasyon 1.dönem ne zamana kadar dewam ediyor hergün bugüm son gün diye manşet atıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Wilusa

Arkadaşlar 1 Eylül giriş 7 Eylül çıkış Club Calimera ya rezervasyon yaptırıyorum. İki yetişkin iki çocuk bütçe 2000 lira civarı. Bu kriterlerde başka bir alternatif tavsiyeniz varmı.
    http://www.tatilsepeti.com/Otel_Club_Calimera_Serra_Palace.aspx

iyi igibi duruyor hocam maximum puan kampanyasıyla mantıklı. tatilsepeti kullandınız mı daha önce hizmeti nasıl? bu arada ücretsiz iptal yapabiliyormuyuz ileride

• Jonathanlivinston kullanıcısına yanıt
    ets de zam yaptılar hocam.3276 tl olan otel şu anda 3450 oldu
  • http://www.setur.com.tr/otel/sueno-hotels-deluxe-belek

Beklediğim bir oteldi...Bu yıl yeni açılıyor...Ama fiyatları hiç beğenmedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D@rbeli M@tk@p -- 15 Aralık 2014; 19:27:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

http://www.setur.com.tr/otel/sueno-hotels-deluxe-belek

Beklediğim bir oteldi...Bu yıl yeni açılıyor...Ama fiyatları hiç beğenmedim...

en az 6 gece konaklamada istiyor şu delphin lerde açıklasa fiyatları bizde ona gore hareket edelim
  • emrahh41 kullanıcısına yanıt
    bu fiyatlara nasıl satacaklar anlayabilmiş değilim.

• thebaboli kullanıcısına yanıt
    Biz kalmıştık 3 yıl oldu ama şimdi nasıl bilmem yine gitmeyi düşüneceğim bir otel.Yalnı oda çok önemli tatil köyü formatı olduğu için uzak sapa bir yer olursa biraz sıkıntı.Onun dışında deniz havuz 10 numara sınıfında ve fiyatında onu söyleyim.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.