Şimdi Ara

2015 Tatil Fırsatları ve Tavsiyeler (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.687
Cevap
118
Favori
167.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aprit

quote:

Orijinalden alıntı: cursedman33

Katılmıyorum.
    Deniz severlere beleği tavsiye etmiyorum.
    Çoğunlukla dalgalı ve kimi zamanlar kahverengine dönen bir denizi var.
    Benimkişisel görüşüm deniz için gidiyorsanız tekirova ya da kemer tercihiniz olsun.

selamlar ben otel bölgelerinden bahsetmiştim deniz olarak bişey yazmadım
    belek te bölge bölge değişir deniz boğazkentle kadriye arasında çok fark vardır
    sabah erken inersen denize herzaman temiz sakin olur o kadar insana deniz ne yapsın
    deniz ne kadar güzel olsada plaj önemli sadece deniz derseniz akdenize gidilmez zaten
    1 side
    2 kemer
    3 belek
    4 alanya

tekirova da tesis açısından çok zayıfdır denizi iyidir

Hocam ne yaptım? Aman diyim...

Amara Dolce Vita,Rixos Tekirova Premium,Martı Myra,Güral Premier Tekirova.....Bunlar Belek'teki otellerle kafa kafaya gelebilecek oteller...

• quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cursedman33

Katılmıyorum.
    Deniz severlere beleği tavsiye etmiyorum.
    Çoğunlukla dalgalı ve kimi zamanlar kahverengine dönen bir denizi var.
    Benimkişisel görüşüm deniz için gidiyorsanız tekirova ya da kemer tercihiniz olsun.

selamlar ben otel bölgelerinden bahsetmiştim deniz olarak bişey yazmadım
    belek te bölge bölge değişir deniz boğazkentle kadriye arasında çok fark vardır
    sabah erken inersen denize herzaman temiz sakin olur o kadar insana deniz ne yapsın
    deniz ne kadar güzel olsada plaj önemli sadece deniz derseniz akdenize gidilmez zaten
    1 side
    2 kemer
    3 belek
    4 alanya

tekirova da tesis açısından çok zayıfdır denizi iyidir

Hocam ne yaptım? Aman diyim...

Amara Dolce Vita,Rixos Tekirova Premium,Martı Myra,Güral Premier Tekirova.....Bunlar Belek'teki otellerle kafa kafaya gelebilecek oteller...

selamlar tekirovadaki en iyi 3 oteli saymışsın zaten 4 çıkmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

quote:

Orijinalden alıntı: sudkaldo

Merhabalar,

ETS Tur'dan Ağustos sonu 5 günlük 2 kişilik bazı fiyatlar çıkardım.
    Bunların içerisinden tavsiyeniz olursa sevinirim.
    Belki başka arkadaşlara da yardımı dokunur.

2015 Tatil Fırsatları ve Tavsiyeler

Güzel çalışma...Eline sağlık...

1 ve 9 diyorum...

Silence Beach' e en son 2013' de gitmiş memnun kalmıştım ama geçen sene kalanların yorumlarını okuyunca çok şaşırdım. Ya el değiştirdi ya da kaliteden ödün vermişler.

• quote:

Orijinalden alıntı: metmax

quote:

arkadaşlar selamlar konuyu ilk açıldığı yıldan beri takip ediyorum hiç yazmamıştım öncelikle son 4 sene gittiğim oteller
    2014
    bellis deluxe hotel
    karmir resort
    kum hotel
    majesty clup le mar art
    2013
    crystal sunset
    crystal waterworld
    limak atlantis
    2012
    daima biz resort
    crystal parasido verde
    2011
    crystal family
    granada luxury

bu otellerle ilgili olarak açık ara en iyisi bellis deluxe diyebilirim balayında gittigim vayage sorgunda dahil kensinlikle fiyat performans olarak süper yukarda yazdığım otellerle ilgili sorusu olan varsa cevaplayabilirim

Limak atlantis' hakkında ayrıntılı bilgi paylaşırsanız, memnun olurum. Özellikle, yemek, temizlik, tesisin büyüklüğü, havuz ve aquapark konumunda tatmin edici mi?

Selamlar limak atlantis site tarafından en çok tercih edilen otel takip ediyosanız öncelikle otelin türk müşterilerine karşı çok ilgili otel dışardan çok eski görüküyo ama odalar yenilenmiş bana deniz manzaralı güzel bir oda vermişlerdi otel konum olarak iyi yerde yemekler çeşitli içecekle kaliteli 5 yıldızlı otel standartlarında iyi bir otel eksileri otelde çocuk çok fazla aqua sı yok konferans oteli olarak çok tercih ediliyo ve etrafta hertürlü insan bulunabilyo aile için uygun görmüyorum biz gittimizde bir inşaat firması bayi taplantısına 250 nalbur tarzı bayi gelmiş hoş durum değil di

• Bu sene açılacak olan sueno delüxe ve granada palace özellikle granada palace açılışta fiyatı düşük tutucaktır tahminimce takip etmekte yarar var
  • limak atlantis için geçen sene bonubon kampanyasından yararlanarak gitmiştim 6 gece 1200 tl gibi bir para ödemiştim 2 kişi için toplam. bu paraya çok çok iyi geldi diyebilirim ama eğer 1+1 olmasaydıda 2400 tl ödemiş olsaydım muhtemelen memnun olmazdım otelden. çok düşük bir meblaa ya gittiğim için sorunlar gözüme batmadı ama dediğim gibi diğer fiyata gitseydim pişman olabilirdim, yemek çeşitleri çok fazla değil sürekli aynı şeyler çıkmaktaydı, içki kalitesi yüksek değil, çok fazla çocuk var, eski bir otel vs.
  • Setur yeni oteller ekler mi sizce? Bu konuda tecrübesi olanlar var mıdır?

Adios'ta 1000 tl civarı puanım var, üzerine 1500-2000 tl ekleyerek 2 kişi-1 hafta Kemer'de otel bakıyorum Ağustos ayı için ama pek uygun fırsatlar yok gibi.. Fiyatlar almış başını gitmiş.
  • Mrb

Ege'yi bilen arkadaslar yardimci olursa sevinirim. Bodrum veya Marmaris'te Denizinin kumlu ve sig oldugu bir belde var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Setur da bu sezon anlaşma yapmayan firma çok gibi. Zaten seçenekler azdı,iyice azaldı.Hic araştıran ölçümü acaba, Yeni açılacak otellerin Setur da olma şansı nedir?
    Bu yıl anlaşılan crystal lerin birini seçmek zorunda kalacağız.

• belekte yeni yapılan ve nisan ayında hizmete gireceği yazan sueno hotel belek takip edilebilir
    http://www.turizmdebusabah.com/haberler/sueno-hotels,-yeni-projesiyle-kongre-turizmine-odaklanacak-69638.html
  • Rixos otelleri ets dışında satılmıyor mu? Ets world kart dışında fark cıkarıyor. World kartımız yok

• gorkemnalbant G kullanıcısına yanıt
    BODRUM DA HANGİ OTEL HOCAM TAVSIYE EDECEĞİN
  • quote:

Orijinalden alıntı: ds4

Rixos otelleri ets dışında satılmıyor mu? Ets world kart dışında fark cıkarıyor. World kartımız yok

tatilsepeti ve jollyturdada satılmaktadır.fakat onlar daha satışa çıkarmadılar
  • PyRRhiC P kullanıcısına yanıt
    bence sizi balayı çifti olarak kabul etmezler. İkincisi ben size bi öneri yapmıştım hiç düşünmeyim derim.
  • http://www.etstur.com/Aurum-Spa-Beach-Resort/Fotograf-Ve-Videolar

Şöyle bir otele denk geldim, Didim'de olmasına rağmen fena bir alternatif gibi durmuyor, en azından Antalya'dan sıkılanlara, Didim'i görmek isteyenlere, el yakmayan kaliteli bir HD otel düşünenlere alternatif olabilir. Ağustos sonu, Eylül başı 5 gece 2 kişi 1900 TL çıkıyor, fena değil gibi rakam. Şimdi tripadvisor'a göz attım biraz, olumlular yanında olumsuz yorumlar da göze çarpıyor.
  • arkadaşlar temmuz ayında 7 aylık kızımla tatile gitmeyin planlıyoruz bebek dostu önerebileceğiniz otel varmıdır. izmirden araba ile gideceğim... kumuş suyu güzel olan önerileriniz bekliyorum
  • blackeagle067 kullanıcısına yanıt
    Limak lara bende araştırıyorum bu gzl gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar akdenizde (kemer side alanya) temmuzda iki çocuklu ailenin tatil yapabileceği aqua park imkânları bol olan 5 gece 2000 civari otel tavsiyeniz varmidir?

• Arkadaslar bende gecen senenin fiyatlarina aldanarak ucak biletini onceden aldimda 6 gun arasi var yani 6 gece 1600-1700 tatil yaparim diyodum ama belek tarafindda yalanmi olucak acaba ne dersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryuji_Yamazaki -- 13 Aralık 2014; 8:00:38 >
  • Tatil herkesin hakkı.. Fakat bazı yorumlar çok uçuk, aynı fiyatlar gibi. All in inclusive, ultra herşey dahil olsun ama 5-6-7 gün 2 kişi 2000 tl olsun isteyenler çoğunlukta. Trade off yapıp, birşeylerden vazgeçmek lazım. Az gün; iyi hizmet. Çok gün; ortalama-vasat hizmet gibi. Herşey dahil sisteminde benim en çok enayi gibi hissettiğim konu; alkol kesinlikle kullanmıyorum. Otelin fiyatının artmasında alkolun etkisinin çok olduğunu düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.