Şimdi Ara

2015 Tatil Fırsatları ve Tavsiyeler (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.687
Cevap
118
Favori
167.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sudkaldo

Merhabalar,

ETS Tur'dan Ağustos sonu 5 günlük 2 kişilik bazı fiyatlar çıkardım.
    Bunların içerisinden tavsiyeniz olursa sevinirim.
    Belki başka arkadaşlara da yardımı dokunur.

2015 Tatil Fırsatları ve Tavsiyeler

Güzel çalışma...Eline sağlık...

1 ve 9 diyorum...
  • sudkaldo kullanıcısına yanıt
    Adamsın hocam tam da 22 ağustosda düğünüm tarihler harika olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Crystal Paraiso Verde Resort & Spa hakkında bilgisi olan tatil yapan varmı?temmuz ayında 5 gece için 1300 Tl gibi bir fiyat çıkıyor 2 yaşında çocuklu bi aile için nasıldır.
  • Arkadaslar balayi paketinde ne var ? Bende 15 Agustosta evleniyorum ona gore bakayim
  • Arkadaşlar 2 yaşında ki bebeğimizle bodrumda 5 yıldızlı otel tavsiyesi verebilecek olan varmı.cocugumuz olduğu için oyun alanı olan yerleri tavsiye edermisiniz

• mialoglu M kullanıcısına yanıt
    Hadi ya uygunmus uhd bir otelmi

• quote:

Orijinalden alıntı: mialoglu

Arkadaşlar Crystal Paraiso Verde Resort & Spa hakkında bilgisi olan tatil yapan varmı?temmuz ayında 5 gece için 1300 Tl gibi bir fiyat çıkıyor 2 yaşında çocuklu bi aile için nasıldır.

iki yıl ust uste gittim tam bi fiyat performans oteli.. ilk yıl daha cok eglendik cunku guzel bi gruba denk geldik sansımıza bizim donemde guzel gece activiteleride oldu turkce canlı muzik filan .. 2nci yılda guzeldi ama bi onceki ambiansı yakalayamadık tabiki bunda otelin sucu yok :)) yalnız ikinci sene gittigimde bariz sekilde bi personel memnuniyetsizligi mevcuttu.. adamlar cok calısmaktan sıkayetciydi hatta bi kacı gozumun onunde bıraktı gitti.. hatta ve hatta mesela personel bi yeri siliyor biz havuzdan cıkmısız cocuklara aman dikkat temizlik yapıyorlar kirletmeyin diyorum mesela personel bana bırak abi bosver kirlesinde biri bisey desin zaten birakmak icin bahane arıyorum diyor :)) bu kadar yanii. ama basta dedigim gibi tam bi f/p oteli yiyecek yonunden fazlasıyla memnun eder cocuk activiteleri yeterli yalnız gidersen cocuklar icin bu sene yeni oyunlu havuz yaptılar. orada aman dikkat hatta cocuklara mutlaka deniz ayakkabısı alın.. felaket kayıyor.. bizim kız kaydırakta sıra beklerken kaydı fibere alnını vurdu kası acıldı. sonra bircok cocuk dusmeden dolayı benzer olaylar yasamıslar.. bu arada hangi tarih icin nereden aldınız fiyatı..

• quote:

Orijinalden alıntı: koko69

quote:

Orijinalden alıntı: PyRRhiC

quote:

Orijinalden alıntı: PyRRhiC

Arkadaşlar balayı için 31.08.2015 - 04.09.2015 tarihleri arasında UHD sistemde Antalya bölgesinde kaliteli bir otel arıyorum.
    Bütçem 3000-4000 Tl ye kadar çıkabilir. Fakat istediğim bazı özel koşullar var bunlara uygun bir otel arıyorum.
    * Öncelikle 24 saat yerli yabancı içki olması
    * Kalacağımız odada jakuzi olması ( Bazı otellerin odalarının balkon kısmında yada banyoda değilde odanın içinde jakuzi bulunuyor böyle olması tercih sebebi)
    * Yiyecek kalitesinin ve temizlik önemli

Bu kriterlere uyan Otel önerilerinizi paylaşırsanız memnun olurum.

Ayrıca çeşitli sebeplerden dolayı düğünü bu sene yaptık. Balayına seneye gideceğiz. Oteller evlilik tarihinin üstünden yaklaşık 1 yıl geçmesine rağmen bizi balayı pakedine dahil ederler mi? Bu konuda bir sıkıntı yaşar mıyız ?

Arkadaşlar yukarıdaki kriterlere göre erken rezervasyon bitmeden öneri bekliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam o butceyle isin zor. Bu istedigin oda tipi suit , king suit ya da junior suit diye gecer. O tip odalarda ise fiyatlar katlamali. Bu sene zaten fiyatlar ucuk. Ustune boyle ozel oda tipini de isteyince 3 gece ancak konaklarsin butceyle.

Bu normalde balayi ciftlerine tesislerdeki musaitlige gore standart oda fiyatina suit oda konaklama imkani taninabiliyor. Siz bu isi ancak bu sekilde cozersiniz .

Ets nin iyi bir acentasina gidin derdinizi guzelce anlatin. Onlar da size yardimci olsunlar.

Ben ise su sekilde oneride bulunayim.
    Titanic de luxe belek otel olarak size tavsiyemdir. Oda tipini standart alip upgrade yapiyorlarsa bu isi bu otelle cozun derim.( balayi konsepti vs.)
    Baktiniz yardimci olmadilar tekrar gelin goruselim b planini.

Ki yapıyorlar, biz geçen sene balayı için standart oda almıştık, otel müsait olduğu için deluxe odaya yükseltmişler, oda çok büyüktü ve güzeldi, 140 ekran smart tv, giyinme odası, dev bir banyo, banyoda güzel ayrıntılar vs. iyi bir kıyak yapmışlardı. İyi ki de orayı seçmişiz geçen sene çünkü artık Titanic Deluxe'e gitmek zor olacak gibi :) 3'e katlanmış fiyatı geçen seneye göre.

Bu arada düşünenler varsa Crystal Paraiso Verde çok eski görünüyor, o fiyatlara kalınacak gibi değil bence.

• bcaksk kullanıcısına yanıt
    Bizimkini de deluxe suit e upgrade etmişlerdi. Bu sene kısmet olur da yine oraya gidersek aynısını isteyeceğim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: blackeagle067

quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

Bu yıl misafirmiz nedeniyle yasli olan anne ve babamı göndereyim dedim babamı bedava gideceksiniz dediğim halde zorla kabul ettirdim. 20 nisan giriş 5 gece 6 gün herşey dahil ÇEŞME PIRIL BEAUTY OTEL sen Setur aracılığı ile vakıfworld avans puanla aldım 942,5 TL indirimsiz haliydi %50 puanla halledecegiz şükür

Yasli kumrulara tatillerinde yardimlarindan dolayi basta @Koko69 abimiz olmak üzere hepinize teşekkürler

Antakya Hatay Ottomoan Termal oteli secmeyin bir tanidik gitmiş iki defa farklı yollarda araplardan sac kıllarından havuza girilmiyordu içler acısıydı bir daha gidersen 3 olsün dedi iki kez hataya düşmüş aman dikkat hem daha pahalı Ottoman

hocam biz de ailemizi göndercez. setur dan dediğiniz tarihlere baktım.3 kişi için 1600 tl fiyat veriyor. en uygun fiyat bu mudur?

Aynen iki kişi fiyat 942.5 TL 3 kişi fiyat 1608 TL sacmalik bence seturu arayip direk gorusmen gerek.
    Bana vakifvank mil plus hatti araciligi ile baglandilar Setur 1042.50 cikti fiyat dedi neden internet sitesinde ben 942 kusur cikiyor dedim bekletti ve evet kirim var dedi 942.5 TL dedi aldım

• arkadaşlar selamlar konuyu ilk açıldığı yıldan beri takip ediyorum hiç yazmamıştım öncelikle son 4 sene gittiğim oteller
    2014
    bellis deluxe hotel
    karmir resort
    kum hotel
    majesty clup le mar art
    2013
    crystal sunset
    crystal waterworld
    limak atlantis
    2012
    daima biz resort
    crystal parasido verde
    2011
    crystal family
    granada luxury

bu otellerle ilgili olarak açık ara en iyisi bellis deluxe diyebilirim balayında gittigim vayage sorgunda dahil kensinlikle fiyat performans olarak süper yukarda yazdığım otellerle ilgili sorusu olan varsa cevaplayabilirim
  • Otel seçerken edindiğim tecrübe mevki çok önemli bence antalya için ilk seçenek belek olmalı mümkünse kadriye en iyi seçim 2.olarak side 3 kemer 4 alanya belekteki tüm oteller diğer bölgedeki otellerden iyidir ayrıca bir otel tüm türk acentalarında satışa açıksa oradan uzak durun aşırı türk aile demek ki bu pek menmun kalınası bişey değil insanlarımızın tatil anlayışı tam oturmamış olmasından kaynaklı ve arap turistin çok tercih ettiği otellerden uzak durmak lazım 2013 senesinde gittimiz crystal watervold ta tam 1000 kişilik arap kafilesi ile tatil yapmış biri olarak yazıyorum otel ne kadar iyi olursa olsun tatilinizden pişman olursunuz

Ayrıca bir otele gidiyoruz crystal sunset normal standart oda alıyoruz bidaha aynı otele giderseniz kesinlikle ayrıcalık isteyin vermek zorunda otelcilikte bi terim var aklıma gelmedi şimdi ama herzaman işe yarar ya suit verirler ya ekstra masaj spa türü ama muhakkak ısrar edin vermek zorunda bilginiz olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: aprit

arkadaşlar selamlar konuyu ilk açıldığı yıldan beri takip ediyorum hiç yazmamıştım öncelikle son 4 sene gittiğim oteller
    2014
    bellis deluxe hotel
    karmir resort
    kum hotel
    majesty clup le mar art
    2013
    crystal sunset
    crystal waterworld
    limak atlantis
    2012
    daima biz resort
    crystal parasido verde
    2011
    crystal family
    granada luxury

bu otellerle ilgili olarak açık ara en iyisi bellis deluxe diyebilirim balayında gittigim vayage sorgunda dahil kensinlikle fiyat performans olarak süper yukarda yazdığım otellerle ilgili sorusu olan varsa cevaplayabilirim

Limak atlantis' hakkında ayrıntılı bilgi paylaşırsanız, memnun olurum. Özellikle, yemek, temizlik, tesisin büyüklüğü, havuz ve aquapark konumunda tatmin edici mi?

• quote:

arkadaşlar selamlar konuyu ilk açıldığı yıldan beri takip ediyorum hiç yazmamıştım öncelikle son 4 sene gittiğim oteller
    2014
    bellis deluxe hotel
    karmir resort
    kum hotel
    majesty clup le mar art
    2013
    crystal sunset
    crystal waterworld
    limak atlantis
    2012
    daima biz resort
    crystal parasido verde
    2011
    crystal family
    granada luxury

Çocuklu aile açısından crystallerden hangisini tavsiye edeesiniz.

Family düşünüyorum ama..
  • geçen sene 1450ye gittiğim limak,seneye aynı tarihte 2700 olmuş şaka gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ravenous -- 11 Aralık 2014; 14:23:54 >
  • quote:

2014
    bellis deluxe hotel
    karmir resort
    kum hotel
    majesty clup le mar art
    2013
    crystal sunset
    crystal waterworld
    limak atlantis
    2012
    daima biz resort
    crystal parasido verde
    2011
    crystal family
    granada luxury

Hocam crystal otellerinden en iyisi hangisj sizce

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aprit A kullanıcısına yanıt
    Katılmıyorum.
    Deniz severlere beleği tavsiye etmiyorum.
    Çoğunlukla dalgalı ve kimi zamanlar kahverengine dönen bir denizi var.
    Benimkişisel görüşüm deniz için gidiyorsanız tekirova ya da kemer tercihiniz olsun.
  • benim gittiğim crystaller arasında en iyisi sunset yalnız onunda denize mesafesi yürüme 10dakkika sıkıntılı bir diğer yanı animasyon çok zayıf kalıyor

crystal family kullanım alanı olarak ufak genellikle aile yoğunlukta restorantı basık binanın en alt katı yemekhane tarzında orta seviyede gidilebilir bir otel aqua sı en zayıf crystal oteli bence

bellis deluxe hotele gidin pişman olmayın aquası waterworlden aşağı kalmaz denizi harika temiz iskele büyük çok kullanışlı plaj kum yanında sadece bi tarafta otel var plaj sakinlği süper çocuklar için hayvanat bahçesi var harika bişey
  • "Bellis deluxe" de 7 adet kaydırak vardır..."Crystal Waterworld Resort" ve "Nashira" bu aquapark anlamında gayet tatmin edicidir...Tabii Rixos lar da tartışılmaz. Bellis'de asıl hayvanat bahçesi iddialı sayılır. Kanguru, Zebra, Maymun, Goril, Poni, Deve kuşu, Flamingo ve çeşitli hayvanlar mevcuttur. Oldukça geniş bir alana yayılmış bir hayvanat ve at çifliği mevcuttur. Hotel geçen sene tamemen yenilendiğinden Delux sınıfında hizmet vermektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metmax -- 11 Aralık 2014; 16:40:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cursedman33

Katılmıyorum.
    Deniz severlere beleği tavsiye etmiyorum.
    Çoğunlukla dalgalı ve kimi zamanlar kahverengine dönen bir denizi var.
    Benimkişisel görüşüm deniz için gidiyorsanız tekirova ya da kemer tercihiniz olsun.

selamlar ben otel bölgelerinden bahsetmiştim deniz olarak bişey yazmadım
    belek te bölge bölge değişir deniz boğazkentle kadriye arasında çok fark vardır
    sabah erken inersen denize herzaman temiz sakin olur o kadar insana deniz ne yapsın
    deniz ne kadar güzel olsada plaj önemli sadece deniz derseniz akdenize gidilmez zaten
    1 side
    2 kemer
    3 belek
    4 alanya

tekirova da tesis açısından çok zayıfdır denizi iyidir
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.