Şimdi Ara

2015 Tatil Fırsatları ve Tavsiyeler (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.687
Cevap
118
Favori
167.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR HOTELS.COM GÜVENİLİR MİDİR DAHA ÖNCE BU SİTEDEN HİÇ TATİL ALAN OLDU MU ???
  • fullmudur77 F kullanıcısına yanıt
    3 u de cok iyi otel. Belek sevmiyorsaniz delphin olur . Fiyatlar nasil ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandostigre

Silence Beach' e en son 2013 yazı olmak üzere iki kere gittim. Lunapark için girişte yanlış hatırlamıyorsam kişi başı 3'er jetonu ücretsiz veriyorlar. Her şey 1 jeton. Temmuz Ağustos döneminde gitmemize rağmen hiç bir oyuncakta sıra olmuyordu, hatta koca gondola 3-4 kişi bindiğimizi hatırlıyorum. Çocuklara yönelik aletler de var ufaklık eğlenir.
    Biz göl evleri denen arka bölümde kalıyorduk. Odanızın önünden direk havuza giriyorsunuz. Çocuklu aile için büyük nimet, o yatağında uyurken siz havuzda takılabilirsiniz. Yalnız giriş katı olanlardan almanızı tavsiye ederim zira 2. 3. kat da var. Göl evlerinin olduğu bölümde Anatolia restaurant var. Türk mutfağı ağırlıklı çıktığı için biz orayı tercih ediyorduk. Ana restaurant daha çok Ruslara yönelik gibiydi. Ben memnun kaldım, genel olarak 10 üzerinden 8,5 diyebilirim.

Silence beach e TripAdvisor dan baktığımızda temizliğinin ve hizmetinin kötü oldugundan bahsediliyor. Nasıldı siz gittiğinizde?

• SEHZADE5816 kullanıcısına yanıt
    güvenilir hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: SEHZADE5816

ARKADAŞLAR HOTELS.COM GÜVENİLİR MİDİR DAHA ÖNCE BU SİTEDEN HİÇ TATİL ALAN OLDU MU ???

Hakkımızda
    Hotels.com’a hoş geldiniz

Dünyanın lider otel rezervasyonu kuruluşu olan Hotels.com kendi yerelleştirilmiş internet sitelerinden ve çağrı merkezlerinden oluşan ağıyla rezervasyon hizmetleri sunuyor.

Hotels.com, dünya genelinde 240. 000’den çok bağımsız otel ve büyük otel zincirinin yanı sıra self-catering oteller de dâhil olmak üzere, müşterilerine internet üzerindeki en geniş konaklama seçeneklerini sunmaktadır. Hotels.com, otel fiyatları, özellikleri ve müsaitlik bilgileri için tek noktadan alışveriş kaynağı sunmanın yanı sıra seyahat edenlere yoğun sezonlarda konaklama yeri sağlama konusunda da uzmandır.

Hotels.com LP bir Expedia Inc. (NASDAQ: EXPE) iştirakidir. CST: 2083949-50. Hotels.com L.P. genel merkezleri – 10440 North Central Expressway, Suite 400, Dallas, Teksas 75231 adresinde bulunmaktadır. Expedia Group’un Avrupa genelinde şubeleri bulunmaktadır.

http://tr.hotels.com/customer_care/about_us.html

Burayı okuyup kararı kendiniz verin...Ülkemizdeki adı bilindik birçok acentadan daha güvenilirdir...

• koko69 K kullanıcısına yanıt
    delphin fiyatı acıklanmadı daha bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fullmudur77 -- 10 Aralık 2014; 10:30:04 >
  • Şu an ne yaparlarsa yapsınlar sıcak fırsat olamaz... Geçen sene gitmedim. Bu fiyatlarla bu sene de gitmem.

Atlarım arabaya 3-5 gün otel pansiyon sahil turu atarım.

Ramazan'ın yaz ortasına gelmesi de diğer ayların fiyatlarının yükselmesindeki önemli bir neden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: civcivx

Balayı için Belek'te önereceğiniz nereler var acaba? Ağustos sonu için.

2008'de Paloma Grida da yaptık balayını. Tadı damağımızda kaldı.

Otel sakin ve ağırlıklı turist bu yüzden rahat ediyorsunuz. Tatil köyü tarzında olduğu için altlı üstlü 2 odalı ve balayı için ideal.
    Havuzlar boş. Öğlen bile gidip çok rahat yer bulabiliyorduk.

En önemlisi ise çeşit az olsa da gittiğim oteller içinde en lezzetli yemek ve tatlılara sahip otel idi.

Kötü tarafı balayına özel hizmetleri yok. Ama balayı için sakinlik, rahatlık adına biçilmiş kaftan.

Ama bu söylediklerim 2008 için. Son halini bilmiyorum.
  • sudkaldo kullanıcısına yanıt
    Göl evleri bölümünde sıkıntı yoktu, ana binada kalmadım ama genel kullanım alanları olarak orda da sıkıntı görmedim.
  • arkadaşlar Delphin İmperial Lara hakkındaki düşünceleriniz nelerdir
  • quote:

Sueno Golf, herşeyiyle memnun kalırsınız.

• Delphin İmperial Lara önümüzdeki hafta fiyatlarını resmi olarak açıklıyor. Acentelerde önümüzdeki hafta sonu satışa çıkacaktır. Otel tarafından bana verilen fiyattan sonra, acentelerin fiyatlarını bekliyorum. Ona göre rezervasyonumu sonlandıracağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dejavu_2001

Delphin İmperial Lara önümüzdeki hafta fiyatlarını resmi olarak açıklıyor. Acentelerde önümüzdeki hafta sonu satışa çıkacaktır. Otel tarafından bana verilen fiyattan sonra, acentelerin fiyatlarını bekliyorum. Ona göre rezervasyonumu sonlandıracağım.

1 hafta daha bekleyecegiz diyorsun. otele bende fiyat sordum ama daha cevap vermediler :(
  • ölüdeniz için ciddi tavsiyelere ihtiyacım var arkadaşlar. 4-9 ağustos arası 5 gece için herşey dahil bi otel arıyorum ama güzel bi yer bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyWar

quote:

Denize kıyısı yok bilginiz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyWar

quote:

Güzel ancak denize kıyısı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fullmudur77

quote:

Orijinalden alıntı: dejavu_2001

Delphin İmperial Lara önümüzdeki hafta fiyatlarını resmi olarak açıklıyor. Acentelerde önümüzdeki hafta sonu satışa çıkacaktır. Otel tarafından bana verilen fiyattan sonra, acentelerin fiyatlarını bekliyorum. Ona göre rezervasyonumu sonlandıracağım.

1 hafta daha bekleyecegiz diyorsun. otele bende fiyat sordum ama daha cevap vermediler :(

1 hafta daha bekleyip acentelerin fiyatlarını görmüş olacağız. Sonuç olarak 1. dönem erken rezervasyon son günü 15 Aralık olarak belirlendi. O tarihe kadar herhalde açıklanır diye tahmin ediyorum.

• Geçen sene 2.rezervasyon dönemine geçildiğinde fiyatı artan yer olmamıştı. Bu fiyatlarla bu sene de aynı olacaktır diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: connectpeople

Geçen sene 2.rezervasyon dönemine geçildiğinde fiyatı artan yer olmamıştı. Bu fiyatlarla bu sene de aynı olacaktır diye düşünüyorum.

oran değişmesede bazı otellerde talebe göre fiyatlarda artış yapıyolar oran aynı kalsada fiyat yükseliyor. tatil zamanı belliyse riske atmaya gerek yok bence.
  • Bence acele etmemek lazım. 250 TL altı düzgün otel bulmak zor. Fiyatların daha fazla artması mümkün gelmiyor bana.

Satış yapılamayınca fiyat kırma imkanları yok ancak geçen seneki gibi fırsat sitelerinden kampanyalı satış yapma ihtimali çok yüksek.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.