Şimdi Ara

2015 Tatil Fırsatları ve Tavsiyeler (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.687
Cevap
118
Favori
167.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tatilsepeti ve Tatilbudur'da dün (aslında olmayan) %50 indirimde son gündü...

Bugün ne mi oldu?

Tahmin ettiğiniz gibi (aslında olmayan) %50 indirim bugünde aynen devam ediyor...

Yani birileri bizlerle kafa bulmaya devam ediyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dammak -- 9 Aralık 2014; 9:33:02 >
  • Balayı için Belek'te önereceğiniz nereler var acaba? Ağustos sonu için.
  • civcivx C kullanıcısına yanıt
    Cornelia Diamond Golf Resort&Spa
    Voyage Belek Golf & Spa
    rixos belek
    bütçenizi bilmiyorum ama bende balayı için araştırma yaparken bu üç otel arasında kaldım.rixos belek'i seçtım aqua parkı falan güzel al benisi oydu benim için.
  • Bankalardan beklediğimiz hareketlerin ilki 100 TL Maxipuan ile İş Bankasından geldi...

http://forum.donanimhaber.com/m_100312678/tm.htm

Darısı Worldcard ve Bonuscard'ın başına...
  • dammak kullanıcısına yanıt
    hocam bu yıl ki otel fiyatları yanında 100 tl deve de kulak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanıt için teşekkürler. Ayırdığım bütçeyi biraz aşıyorlar ama bir inceleyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 9 Aralık 2014; 11:40:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: civcivx

Balayı için Belek'te önereceğiniz nereler var acaba? Ağustos sonu için.

Kesinlikle en iyisi Titanic Deluxe Belek...
  • http://www.etstur.com/Kaya-Belek

bende bu otelde kaldım 2 sene önce ve çok memnun kaldım denizi öğleden sonra dalgalı oluyordu ama sabahları harika bir denizi var denizi ve sahili kum fiyatları uygun olsa tekrar gitmek isterim araştırmanızı öneririm.
  • Arkadaşlar balayı için 31.08.2015 - 04.09.2015 tarihleri arasında UHD sistemde Antalya bölgesinde kaliteli bir otel arıyorum.
    Bütçem 3000-4000 Tl ye kadar çıkabilir. Fakat istediğim bazı özel koşullar var bunlara uygun bir otel arıyorum.
    * Öncelikle 24 saat yerli yabancı içki olması
    * Kalacağımız odada jakuzi olması ( Bazı otellerin odalarının balkon kısmında yada banyoda değilde odanın içinde jakuzi bulunuyor böyle olması tercih sebebi)
    * Yiyecek kalitesinin ve temizlik önemli

Bu kriterlere uyan Otel önerilerinizi paylaşırsanız memnun olurum.

Ayrıca çeşitli sebeplerden dolayı düğünü bu sene yaptık. Balayına seneye gideceğiz. Oteller evlilik tarihinin üstünden yaklaşık 1 yıl geçmesine rağmen bizi balayı pakedine dahil ederler mi? Bu konuda bir sıkıntı yaşar mıyız ?
  • Ben tatilimi geçen yıl gittigim cornelia diamond otelden yaptırdım. antalya bölgesindeki bir çok oteli iyi bilirim burdan fırsat buldukça sizlere yardımcı olmak isterim. Öncelikle bu tatil konusunda bütçe çok önemli antalyadan otel önerisi yazanlar var böyle bişey yok 5 gece 500 tl ye de tatil yaparsın 50.000 tl ye de gece ve toplam bütçe önemli birde müşterinin beklentisi. gecelik 100 tl lik otele gidip 1000 liralık hizmet beklersen mutsuz olursun. Benim tatil anlayısım gece sayısını az tutarak kaliteli otellerde tatil yapmak. Voyage sorgun ve belekte de tatil yaptım. sormak istediğiniz bişey varsa sorun bildigim kadar yardımcı olmaya çalısayıM. Turizmci değilim akademisyenim sadece cok araştırırım cok yorum okurum bi otele gitmeden yabancı türk ne kadar yorum foto varsa incelerim bilgi paylaştıkca artar fırsat buldukça yazmaya çalısırım.
  • emrahh41 kullanıcısına yanıt
    ben geçen yıl corneliada kaldım bu yıl içinde rezeryasonumu yaptırdım. maxx royali cıkartırsak belekten ilk sırada bence açık ara cornelia gelir. Diğrleride premium oteller ama ben voyage belektede tatil yaptım cornelia kıyas kabul etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dfb19007

Ben tatilimi geçen yıl gittigim cornelia diamond otelden yaptırdım. antalya bölgesindeki bir çok oteli iyi bilirim burdan fırsat buldukça sizlere yardımcı olmak isterim. Öncelikle bu tatil konusunda bütçe çok önemli antalyadan otel önerisi yazanlar var böyle bişey yok 5 gece 500 tl ye de tatil yaparsın 50.000 tl ye de gece ve toplam bütçe önemli birde müşterinin beklentisi. gecelik 100 tl lik otele gidip 1000 liralık hizmet beklersen mutsuz olursun. Benim tatil anlayısım gece sayısını az tutarak kaliteli otellerde tatil yapmak. Voyage sorgun ve belekte de tatil yaptım. sormak istediğiniz bişey varsa sorun bildigim kadar yardımcı olmaya çalısayıM. Turizmci değilim akademisyenim sadece cok araştırırım cok yorum okurum bi otele gitmeden yabancı türk ne kadar yorum foto varsa incelerim bilgi paylaştıkca artar fırsat buldukça yazmaya çalısırım.

Bilgi paylaşımı için teşekkürler...

• PyRRhiC P kullanıcısına yanıt
    Sizin tercihiniz ama bence jakuzi tercih sebebi olmamalı kendi önerilerimi sıralayım siz seçin

1. Gloria serenty
    2. Cornelia Diamond
    3. Gloria Golf
    4. Amara Dolce Vita

O kadar para verip macera aramayın bence bu otellerin hepsinde sorun yaşamazsınız bakın en ucuzuna gidin derim tabiki maxx royal regnum carya calista var ama bunlar gereksiz pahalı oteller bir tavside daha bulunayım cornelia tercih ederseniz cornelia call centeri arayın ödeme şekli çok cazip 300-400 lira yolluyosunuz kalanı otele gidince ister peşin ister kredi kartıya ödüyorsunuz. Ben iki yıldır öyle yapıyorum kesinlikle tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cCc_Reis_cCc

hocam bu yıl ki otel fiyatları yanında 100 tl deve de kulak.

Maalesef öyle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuncu

Eylül sonu için Voyage Sorgun veya Güral Tekirova otellerinden hangisini seçmeli?

İlla ikisinden birine gidecekseniz bence güral sanırım 2013 de en iyi aile oteli seçildi aqua parkı keyifli büyük voyagede bu sene yenileniyor ama ben olsam gürala giderdim. herşeyiyle üstündür sorgundan.
  • Dfb19007 D kullanıcısına yanıt
    Önerdiğiniz otelleri inceleyeceğim fakat jakuzi konusundaki fikrinizin nedenini merak ettim.
  • quote:

Sizin tercihiniz ama bence jakuzi tercih sebebi olmamalı kendi önerilerimi sıralayım siz seçin

1. Gloria serenty
    2. Cornelia Diamond
    3. Gloria Golf
    4. Amara Dolce Vita

O kadar para verip macera aramayın bence bu otellerin hepsinde sorun yaşamazsınız bakın en ucuzuna gidin derim tabiki maxx royal regnum carya calista var ama bunlar gereksiz pahalı oteller bir tavside daha bulunayım cornelia tercih ederseniz cornelia call centeri arayın ödeme şekli çok cazip 300-400 lira yolluyosunuz kalanı otele gidince ister peşin ister kredi kartıya ödüyorsunuz. Ben iki yıldır öyle yapıyorum kesinlikle tavsiye ederim.

Cornelia'nın kendisinden satın alınca fiyatları acentelere göre nasıl farkediyor peki?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kuncu

Eylül sonu için Voyage Sorgun veya Güral Tekirova otellerinden hangisini seçmeli?

İlla ikisinden birine gidecekseniz bence güral sanırım 2013 de en iyi aile oteli seçildi aqua parkı keyifli büyük voyagede bu sene yenileniyor ama ben olsam gürala giderdim. herşeyiyle üstündür sorgundan.

Açıkcası bu yıl Rixos Belek'i düşünüyordum ama şikayetler,merkezini taşıma vs.leri görünce başka tesislere yöneldim.Cornelianın içi güzel görünüyor ama çok mu beton acaba?Resimlerde çok bir yeşil alan görünmüyor gibi!Yeşil alan da olsun istiyorum.!Biz de bu yıl Voyage Belekte kaldık.Hizmeti,yeşil alanı vs.memnun kaldık.Cornelia, Voyage Belekten daha mı iyidir sizce ?İkisinide görmüş biri olarak...?havuz kenarında,plajda şezlonglar dipdibe mi?yemeklerde,snacklerde sıra,kuyruk oluyor mu?Ödeme kolaylığı dedğinizde acenta fiyatlarını mı veriyor call center acaba?Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuncu -- 9 Aralık 2014; 14:35:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Dfb19007 D kullanıcısına yanıt
    ets tur acenta sahibi arkadaşımda bana corneliada'yı önerdi.balayı çiftlerinin en çok tercih ettiği otellerden biriymiş hemde yeni bir otel 3-4 senelik falan.fakat aqua parkı olmadığı için sıcak bakmadım.benimde önceliğim aqua parktı.bugüne kadar gittiğim otellerde 4-5 tane göstermelik kaydırak vardı onlarda hiç zevkli değildi.fakat rixostaki aqua park çok büyük ve eglenceli görünüyor.sırf aqua parkı yüzünden bu oteli seçtim gidip eglenmek istiyoruz biraz :)
  • vallaa bak hocam şikayet falan diyorsunuzda giden insanların yorumlarını burdan okuyabilirsin.bu yorumların üstünde tarihleride var yani hep yeni yorumlar gidenlerde gayet memnun.tabi yine karar senin.ben sadece bilgi amaçlı paylaşıyorum seninle.bu sitede gidenlerin yormlarını fotoğraflarını bulabilirsin

http://www.tripadvisor.com.tr/Hotel_Review-g312725-d507974-Reviews-Rixos_Premium_Belek-Belek_Turkish_Mediterranean_Coast.html
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.