Şimdi Ara

2015 Tatil Fırsatları ve Tavsiyeler (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2.687
Cevap
118
Favori
167.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • La Grande Resort & Spa / Side bu otel bu sene açılacakmış hiç araştıran oldu mu acaba ben ağustosta 2 kişi birde 4 yaşında çocuğumla gideceğim hiç bir fikrim yok bu tatil otel vb hakkında fiyat aralığım 1700 2500 arası bana bilen forumdaşlar otel tavsiye edebilir mi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: metmax

Arkadaşlar. Otelpuan sitesine göre…

Limak Arcadia Golf & Sport Resort
    Belek 96 Puan.

Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort
    Belek 94 Puan.

Limak Limra Resort
    Kemer 95 Puan.

Bu 3 tesis de yüksek puan alarak 2013 yılında Otelpuan ödülünü kazanan tesisler arasında görüluyor.
    Limak tesislerinde konaklayan arkadaşlar varsa, bu tesisler ile ilgili bilgi ve tecrubelerini paylaşabilirlerse, memnun olurum.

Geçen sene 18 aylık bebeğimiz nedeniyle 19-24 Temmuz'da Arcadia'da kaldık.

Otelin artıları
    -Çok geniş bir alanda, yer sıkıntısı yok , havuz sayısı yeterli
    -%80 yabancı olmasına rağmen yerli turiste ilgili alakada kusur yok, personel gerçekten müşteri memnuniyeti odaklı
    -Deniz yakın, kumsal iyi , ancak deniz rengi deniz tabanındaki kum nedeniyle kahverengi
    -Ana restoran büyük ve her çeşit yemek bol bol mevcut, havuz ve kumsal başında snack restoran var aç kalmam mümkün değil, her saat her daim hazır
    -Sabah kalk, kahvaltı, havuz, deniz , kapalı havuz, sauna, öğleden sonra aktivitesi/havuz oyunları , akşam yemeği, akşam aktivitesi, canlı performanslar, bar,disco derken vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz, tabiri caizse nefes nefese sırayla gidiyorsunuz.
    -A la carte restoranlar çok başarılı, İtalyan, Paşa, Barbekü ve Çin a la cartelerine gittik. 10 numara yemek ve servis. İtalyan ve Çin için çocuk haric ekstra 8 Euro/kişi ücreti var, diğerleri ücretsiz. Çin restoranında yediğimiz Pekin ördeğinin tadı hala damağımda. Barbekü ve Paşa'da da çok tatmin olmuştum.
    - Alkolde sınır yok, yerli yabancı içkiler orjinal, ancak ne kadar içerseniz için sarhoş olunmuyor, işin bu kısmını çözebilmiş değilim.
    - Yemek sonrası aktiviteler için ekip çok iyiydi, hergün farklı bir aktivite, fiziksel performans şahane, çok fit bir ekip vardı.
    - Temmuz dönemi için gayet makul bir ücrete gitmiştik, (2 kişi +1 bebek 5 gece 1950 TL)

Otelin eksileri
    -Öğleden sonra aktivitesi biraz yetersiz geldi, belki bebek nedeniyle biz de pek katılamadık.
    -Aquapark çok küçük, bir iki kaydırak var , yetişkinler için yetersiz
    -Odalara pek hizmet yoktu, gerçi odada pek de kalmadık uyku dışında
    -Denizini renginden ve biraz da dalgalı oluşu nedeniyle pek beğenmedim. Deniz aktiviteleri azdı.
    -Deniz mahsülleri menüleri genelde iyiydi ama 5 günde kalamar yiyemeden çıktık. Kalamar neden yok anlamadım.
    -Asansörler biraz yetersiz.
    -Bir de havuz/deniz kenarı dışında dinlenme alanları az.
    -Açık alan discosu iyi ama kapalı disco/bar zayıf.
    -Portakal suyunu kendiniz sıkmak zorundasınız ve kahvaltı esnasına içmek isterseniz portakal suyu sırası çok bekliyorsunuz.

Tekrar gitmek istermisiniz diye sorsanız evet derim, fiyat performansa göre 10 üzerinden 8.5 veririm, ancak bir tık daha üstte farklı bir otele de gitmek isterim.

• Sportivo S kullanıcısına yanıt
    Güzel değerlendirme teşekkürler.
    otel fiyatı bir yılda %50 artmıs (1000 TL)
  • Acemi85 A kullanıcısına yanıt
    Antalya için yukarıdaki otelleri içinde en iyi olanı Spice Hotel.

Çocuklu aileler için Voyage Sorgun çok iyi tercih, mutfağı da çoğu otele göre çok öndedir. Ayrıca şuanda restorasyon var otelde.

Crystal Otelleri içinde de Side'deki Sunset aquaparkı ile çok iyi ama kalabalık bir otel, yine Belek'te ki Waterworld'de iyidir ama çok İran'lı turist gelir Crystallere.

Rixos Premium 2014 yılında neredeyse müşteri şikayetleri ile geçirdi, bitmeyen tadilatlar, servis sorunları. Benim arkadaşım çalışıyor ve 5-6 ay çalışan kalifiye elemanları hemen Dubai'ye gönderiyorlar, hükümet ile yaşadıkları problemler nedeniylede Belek'te açacak oldukları Disneyland projesi de otel projesine döndü.

Side'de Voyage Belek, AliBey Side, Side Star Elegance, Crystal Palace, Royal Dragon benim beğendiğim oteller. Royal Dragon ve Voyage çocuklu aileler için ideal.

Belek'te ise üst segment Maxx Royal, Regnum Carya, Susei, Calista Luxury ve Cornelia'lar. Ayrıca Sueno, Papillion Ayscha'de güzel oteller. Papillion Zeugma sezona yeni konseptle girecek yenileme yapıyorlar. Limak'lar içinse yorumum tesisler çok eskidi artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinobili01 -- 8 Aralık 2014; 15:19:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ilk3r

quote:

Orijinalden alıntı: sifirdokuzucuolanvarmi

biz admirale gidiyoruz 15 haziranda, hangi arkadaşa sorsam balayına ordaydım dedi, çok fazla düşünmeden gözünü karartıp gidicen, zincir otel iyidir, zaten ye iç yat zaman her yerde geçip gidiyor.

Size tavsiyem fazla snack bar'lardan yiyecek almamanızdır. Otelin ana restorantını tercih edin. Ben snack bar lar yüzünden midemi bozmuştum. Bir gün bir şey yiyemedim.

peki oda öneriniz ve başka önerileriniz var mıdır? sideye minibüs var mı arada tekne turu düzenleniyor mu? otelden ayrıldığımızda manavgata nasıl ulaşabiliriz.
  • Delphin İmperial Lara yetkilileriyle yaptığım görüşmeler sonucu Temmuz dönemi kişi başı gecelik 360TL olarak belirtildi. Değerlendirmek isteyen kişilerin bilgisine...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dejavu_2001

Delphin İmperial Lara yetkilileriyle yaptığım görüşmeler sonucu Temmuz dönemi kişi başı gecelik 360TL olarak belirtildi. Değerlendirmek isteyen kişilerin bilgisine...

Teşekkürler... Faydalı bir bilgi ancak acentalarda ne zaman satışa açılacak acaba? Acenta fiyatları daha farklı olabiliyor. Bu konuda bilginiz var mı?
  • Eylül sonu için Voyage Sorgun veya Güral Tekirova otellerinden hangisini seçmeli?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba sömestr için antalya bölgesi önerebileceginiz bir otel varmidir. Çünkü açık havuz kullanmayacagiz ve daha çok çocuk ve kapalı havuz icin gideceğiz. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cinobili01 kullanıcısına yanıt
    Guzel bilgiler, tesekkurler.
    2 yasinda cocukla suan listemde crstal palace, barut lara, spice ve limak atlantis var..
    Bizim ufaklik gecen sene alanyada denizden korktu dalgaliydi.. O yuzden eylul birde soguk olmayacak dalgasiz ve denizi kum ve hemen derinlesmeyen yer biliyor musunuz?

• Geçen seneki Belconti Resort faciasından sonra bu sene kaliteyi arttırıp Crystal Palace Luxury Resort & SPA için eylül ayına bugünyaptırdım rezervasyonu.
    İş bankası maximiles 100 tl bonusu da güzel hediyesi oldu.
    Darısı sizlerin başına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oft01819

quote:

Delphin İmperial Lara yetkilileriyle yaptığım görüşmeler sonucu Temmuz dönemi kişi başı gecelik 360TL olarak belirtildi. Değerlendirmek isteyen kişilerin bilgisine...

Teşekkürler... Faydalı bir bilgi ancak acentalarda ne zaman satışa açılacak acaba? Acenta fiyatları daha farklı olabiliyor. Bu konuda bilginiz var mı?

Acentaların ne zaman satışa çıkaracağı konusunda bir bilgim yok. Fakat bu fiyatların altına düşeceğini pek zannetmiyorum. Zira verilen fiyat Titanic Deluxe Belek ayarındadır. Titanic yerine kesinlikle İmperialı tercih ederim..
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinobili01 -- 8 Aralık 2014; 20:16:52 >
  • parcifal P kullanıcısına yanıt
    Ben deniz ve plajın güzelliği olarak Side'yi Antalya'da hep bir adım önde görürüm. Ne Kemer gibi taşlıdır, ne de Alanya gibi pistir deniz.

Side merkezde Side Elegance var, eski Asteria Side bilenler varsa, servisi çok iyidir, otelin konumu da side merkezde. Şuan da yenileme var otelde. O bölgede Horus Paradise, Sandy Beach ( 4 yıldız ) Crystal Sunset, Barum Arum ve Hemera'da düşünülebilir. Oteller atik şehrede çok yakın. Crystal Palace biraz daha Side dışında kalıyor ama Crystallerin Side'deki en iyi oteli diyebilirim.
  • Fiyatlara bak bu paralara yurt disinda 10 numara tatiller yapilir.Pasaportlari cikarayim ben en iyisi
  • quote:

delphin sitesinde acentalar hic bir yerde fiyat cıkmıyor nasıl rezervasyon yapacagız her yerde acıklansada bilsek burasıda güzeldir umarım gecen sene titanick belek cok memnun kaldık
  • arkadaşlar bu akşam balayı için rezervasyon yaptırıcam.tatilbudur dan.şu 2 otel arasında karar veremiyorum.1.crystal palace luxury resort/spa 2.saphir resort/spa alanya
    tercihiniz hangisi olurdu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkuren

quote:

Orijinalden alıntı: fenerliyizbizler

Arkadaşlar temmuzda alanya,kemer,side yer çok farketmiyor biri 5 yaşında diğeri 1 yaşında çocuklarla gideceğiz. Özellikle aqua park konusunda başarılı bir otel bakıyorum. Sizden ricam ise;

eşim kapalı bir bayan olduğu için işletmenin ve müşterilerin bizden rahatsızlık duymayacakları bizim de tatilimizi rahat yapabileceğimiz herşey dahil 5 gece 2000 civarında bir otel bulabilirmiyiz. Malumunuz bazı oteller haşema ile yahut kapalı mayolarla havuza girmeye vs izin vermemekte.

Turan prince word oteli tercih edin hocam ,hiçbir sorun yok,sidede bu otel,internet sitesinden inceleyebilirsiniz.

Siz bu otelde kaldınız mı acaba hocam? Yukarıda anlattığım gibi kapalı diye tabir edilen aileler varmıydı

• bizde ailecek tatil yapmayı planlıyoruz 4 ve 1 yaşında iki bebekle ama önerilen yerler hem alkollü olduğu için bize uymuyor hemde pahalı. mayıs ayında hem çocuk eğlendirebileceğimiz hem de bütçeyi sarsmadan aileyi memnun edebilecek bir yer arıyorum. antalya civarında tavsiyeniz olursa memnun olurum.
  • Sömestr için herhangi bir tavsiyeniz yokmudur acaba

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.