Şimdi Ara

2015 Tatil Fırsatları ve Tavsiyeler (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.687
Cevap
118
Favori
167.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oft01819

quote:

Orijinalden alıntı: dejavu_2001

quote:

Orijinalden alıntı: koko69

quote:

Orijinalden alıntı: dejavu_2001

Rezervasyon yaptırmayı düşündüğümüz oteller halen daha fiyatlarını açıklamadılar. Sitelerin ilk rezervasyonları haftaya bitiyor Delphin İmperial Lara ve Ela Quality fiyatlarını açıklamamakta ısrarcılar... Bu gidişle Limak Atlantis , Barut Lara veya Rixos Premium Belek arasında seçim yapmak zorunda kalıcağım... ( Rixos tabiiki bütçeyi haliyle zorlayacak bir seçim olur)

Elayi bosverin. En cok sorun yasadigim nadir otellerden biriydi.
    Sizin listede en iyi secenek Barut laradir. Rixoslarin da eski kalitesi yok artik.

Delphin İmperial hakkında bir bilginiz var mı acaba?

Hocam nasıl bir bilgi almak istiyorsun? Sorun varsa otelle ilgili ayrıntılı cevaplayabilirim. Fiyat ve erken rezervasyona gelince bu ay sonu ya da yeni yılda açıklanacağı duyumunu aldım.

Otelin konumunu ve mimari yapısını çok beğendik. Ayrıca otel yeni. Çocuklar için alternatif oldukça fazla. Yemeklerinin ödüllü olduğunu duymuştum zaten. İstediğim bilgi, Denizi hakkında bir bilgimiz yok, dalgalı mı acaba Lara denizi? Birde 2014 yılı yaz Ayı fiyatlarına ulaşmak istedim ulaşamadım. Az çok bu seneki fiyatlarını tahmin edebilirdik. çok fazla bir uçuk fiyat çıkmazsa nasip olursa Temmuz Döneminde 1 hafta oradayız. Alternatifimiz ise Barut Lara olacak... Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Orange County De Luxe Hotel Kemer Hakkında bilgisi olan varmı ?
  • AnilKral1989 A kullanıcısına yanıt
    ilk açıldığı sene gitmiştim ozaman çok güzeldi.daha sonradan biraz bozulduğunu duydum.fakat şu an nasıldır bilmiyorum isterseniz tripadvisor sayfasından otelde kalanların yorumlarını okuyabilirsiniz
  • Ramada resort akbük e gitmeyin de nereye giderseniz gidin benden söylemesi
  • geçen yaz arcadia'daydık gayet güzeldi her yönüyle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: metmax

Arkadaşlar. Otelpuan sitesine göre…

Limak Arcadia Golf & Sport Resort
    Belek 96 Puan.

Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort
    Belek 94 Puan.

Limak Limra Resort
    Kemer 95 Puan.

Bu 3 tesis de yüksek puan alarak 2013 yılında Otelpuan ödülünü kazanan tesisler arasında görüluyor.
    Limak tesislerinde konaklayan arkadaşlar varsa, bu tesisler ile ilgili bilgi ve tecrubelerini paylaşabilirlerse, memnun olurum.

2sene limak limraya gittim.cok güzel bir otel.baya büyük.800 den fazla odası var.ana bina ve bahçe odaları diye ikiye ayrılmış.ana bina odalarını tercih ettim.balayında suit oda dahil 3oda değiştirdim.gıkları çıkmadı.yerini begenmedım diyip değiştiriyordum.en son deniz manzarali suit verdiler :)odalar gayet geniş ve güzel.yemekler harika.ascıların cogunun ödülleri var.zaten sergiliyorlar ödülleri.musterı memnhnıyetıne cok önem veriyorlar.söyledıgım hiç bir şeyi geri çevirmediler.otelde yabancı cok.her gece yapılan animasyonlar harika.ama maalesef Ruslara yönelik hep.otelin yarısından fazlası Rus ve Alman.bu yüzden hep onlara yönelik eğlenceler muzıkler oluyor.aileler için çok iyi.bu yüzden cok cocuk var.ama ben beğeniyorum.limaklar zincir oteller.en iyisi lara deniyor.arcadia ve atlantis limradan da iyiymiş.limakların her hangi birine gözü kapalı gidilir.

• dejavu_2001 kullanıcısına yanıt
    Hocam lara plaji ince kumdur ve cok genistir. Birden derinlesmsz.Kumdan kaleler yaparsiniz cocuklarinizla. Kuma gomulebilirsiniz isterseniz. 3-5 metrede boy verir denizi. Tuzludur ve temmuzda su sicakdir. Kisaca cocukla gidilebilecek plaj ve denize sahiptir butun kundu otelleri.

Diger tarafdan delphinlerin otel kalitesi vs bahsetmeye gerek yok zaten. Kundu bolgesindeki en iyi otellerin basinda geliyor delphinler.

Ayrica kundu otelleri maksimum 10-13 yasinda ve buyuk cogunlugu iddiali tema otel projeleridir. Kundu otel bolgesinde en zayiflari Kervansaray otelleridir. Delphinler de en tepedekilerin basinda gelir. Bu bolgedeki otellerin hepsi vasatin ustudur. Tabi fiyatlar da ona goredir.

• gorkemnalbant G kullanıcısına yanıt
    Hocam limrada bu mayis konakladik bizde. Acikcasi otel buyuk vs. ancak sizin ovdugunuz kadar da basarili bulmadim maalesef. Hatta temizlik ve yemek kalitesi konularinda cok eksiklikler vardi.
    Kisaca tesisde mutfakdan ve personelden tasarrufa gidilmisti ve bariz sorunlar vardi.
    Tamam otel restoranti odullu dediler diye bende bu sene Limraya ozellikle tercih etmistim ama Oduller mazide kalmis.
    Kirmizi et yok denecek kadar az cikti. Mesela ciktigi gun de ilk acilista tukeniyor ve bir daha kalmadi deniyordu.
    Ben kuzu tandir ve bildircin ciktigi zaman ilk 1 saatte tukenip yiyemedim.
    Ala cart restoranlarda da velhasil pek iyi degildi. Sandal restoran ( balik ala cart ) nispeten iyi idi. Malesef orda da 2 gun balik yedik. Ayni baligi bir gun cok iyi pisirdiler diger gun ise nerdeyse yakmisti sef. Kisaca bir stabilite goremedim.

Ana restoran olsun snackler olsun butunuyle zayif ve ucuz menulerden olusuyordu. Hayatimda hicbir 5 yildiz otelde kerhane tatlisinin 3 ogun servis edilisini gormedim.Limrada 6 gun neddeyse evet nerdeyse hergun tatli ,banketinde bu ucuz tatliyla dop doluydu. Tiksindik desek yeridir. Boyle buyuk gruba bu kadar ucuza kacmak hic yakismadi.
    Cesit cokdu ama kalite ve lezzet yok desem yeridir.
    Temizlik de sorundu.Cunku personel azdi. Fazlasiyla stajere yikmislardi isi.Zavalli stajerlerde yetismek icin cirpinip duruyoryordu. Velhasil tam fiyaskoydu otel mayisda bu acilardan.

• Aynen katılıyorum. Sadece, dediğiniz gibi denizi 3-5 metrede boy verdiğinden her ne kadar sahil süper olsa da çocuklar için mükemmel değil. Deniz ise temiz ancak özellikle öğleden sonraları bir miktar dalgalanıyor. Öyle çarşaf gibi değil. Deniz tabanı da %100 ince kum olmasa da fena değil.

• quote:

Hocam limrada bu mayis konakladik bizde. Acikcasi otel buyuk vs. ancak sizin ovdugunuz kadar da basarili bulmadim maalesef. Hatta temizlik ve yemek kalitesi konularinda cok eksiklikler vardi.
    Kisaca tesisde mutfakdan ve personelden tasarrufa gidilmisti ve bariz sorunlar vardi.
    Tamam otel restoranti odullu dediler diye bende bu sene Limraya ozellikle tercih etmistim ama Oduller mazide kalmis.
    Kirmizi et yok denecek kadar az cikti. Mesela ciktigi gun de ilk acilista tukeniyor ve bir daha kalmadi deniyordu.
    Ala cart restoranlarda da velhasil pek iyi degildi. Sandal restoran ( balik ala cart ) nispeten iyi idi. Malesef orda da 2 gun balik yedik. Ayni baligi bir gun cok iyi pisirdiler diger gun ise nerdeyse yakmisti sef. Kisaca bir stabilite goremedim.

Ana restoran olsun snackler olsun butunuyle zayif ve ucuz menulerden olusuyordu. Hayatimda hicbir 5 yildiz otelde kerhane tatlisinin 3 ogun servis edilisini gormedim.Limrada 6 gun neddeyse evet nerdeyse hergun tatli ,banketinde bu ucuz tatliyla dop doluydu. Tiksindik desek yeridir. Boyle buyuk gruba bu kadar ucuza kacmak hic yakismadi.
    Temizlik de sorundu.Cunku personel azdi. Fazlasiyla stajere yikmislardi isi.Zavalli stajerlerde yetismek icin cirpinip duruyoryordu. Velhasil tam fiyaskoydu otel mayisda bu acilardan.

Valla gittiğiniz dönem itibariyle öyle olmuş olabilir diye düşünüyorum.ya da voyage max royal tarzı otellere gitmişseniz belki öyle gelmiş olabilir.sizin yaşadığınız skıntıların hıc bırını yasamadım.2 kere gittim annem babamda iki kere gitti gayet memnun kaldılar.zaten 95 puanı olan bir otel.bu dedıklerınız olsa bu puanı alamaz.ama zevkler ve renkler tartışılmaz tabi.

• Hocam yavas derinlesen ve ayni formatda bir plaji Kibrisda ve Antalya Colaklida bulabilirsiniz. Hele kibris da Altin kum tabir edilen tarzda kumsallar ve sig denizi birlikte bulunduran oteller var.

• koko69 K kullanıcısına yanıt
    gorkemnalbant G kullanıcısına yanıt
    Hocam siz bu sene gittiniz mi? Bu sene gittiyseniz hangi ay gitmiştiniz ? Çünkü dönemler arası yıllar arası hizmet kalitesi çok farklılık gösterebiliyor bazı iyi yönetilmeyen tesislerde.

Ben limak limrada yasadigim hayal kirikligini Ela quality resortde de yasamistim. Ela da oduller almis bir oteldi ve secimlerimizi yaparken bunlar bizim de bu tesisleri secerken etkili olmustu. Lakin ben yasadigima ve gordugume bakarim.
    Alinan oduller o alinan doneme ait ve gunceli temsil etmiyorsa o da gittigimde yasadigim sorunlari o anki idaricelerin yetersizligine bagliyorum. Çoğu zamanda bu mutfak ve hizmet kalitesizliği bilinçli tabir yerindeyse kasıtlı yapılmakta. Çünkü patron çok kazanmak istiyor. Ona göre tertipleniyor herşey. Haliyle aksamlar ve memnuniyetsizlikler yaşanıyor. Genel müdürden diğer üst yönetimdeki herkes aslında herşeyin farkında ama şirket daha çok kazansın adına kalitesine leke sürebiliyor tesislerimiz maalesef.

Ben bir otelde hırsızlık var mı yok mu aksayan neresidir anında anlarım. Yıllarca otelcilik dahil bir sürü iş tecrübem var. Normalde bir müşterinin fark etmediği şeyleri de fark edebiliyorum . Bu noktada işletmeleri de uyarmak öncelikle müşteri olarak en doğal hakkınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koko69 -- 7 Aralık 2014; 1:41:39 >

• Bu yıl Voyage Belek'e gittim.Memnun kaldım.Önümüzdeki yol için Onu aratmayacak aynı fiyatlarda Rixos Belek'i buldum.Bir de Voyage Sorgun var ,o da ynileniyor ama Belek Voyage ve Rixos a göre daha sade gibi görünüyor.O nedenle Voyage belekle ,rixosu katşılaştırırsak hangisi daha iyidir?Çok fark var mıdır ikisi arasında?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çocuklu ailelerin tecrübelerine ihtiyacım var :)

Şu an 7 aylık bir oğlum var. 2015 te ailece tatile gitmek istiyoruz. O zamanlar 1.5 yaşında olacak. Erken rezervasyonla çocuk(bebek) dostu ultra yada herşey dahil bir otele gitmek istiyoruz. Bodrum önceliğimiz ama Side ve diğer alternatiflerde olabilir. Fakat önemli olan tecrübe edenler için soruyorum çocukla gidip 2-3 bin TL herşey dahil otele vermeğe değer mi? Çünkü çocuk 9-10 da uyuyor :) Yoksa ev, villa gibi bir yer kiralamak mı mantıklı? Çocukla denizde, kumda vakit geçirmek için? Tavsiye ve tecrübelerinizi paylaşmanızı rica ederim.
  • Acemi85 A kullanıcısına yanıt
    Geçen sene 3 çocuk 6 yetişkin Palm Wings Didim'e gittik , çok memnun kalarak döndük, bu sene de aynı yere gideceğiz.

Çocuklu aileler için birebir ve fiyat/performans olarak çok iyidi.
  • quote:

Bir dönem isim yapıp o övgüler neticesinde gelen kişiler üzerinden mi para kazanırız diye düşünüyorlar yada müdürü, şef aşçısı, patronu el mi değiştiriyor anlamadım ama yorumlar çok değişken oluyor bu otel için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Tatil için bu yaz Didim'i ve aşağıdaki 3 oteli belirledim. 7-8 günlük bir tatil için hangisini önerirsiniz bir de rrezervasyon için beklemekte fayda var mı ne dersiniz. Ayrıca bunlara gideceğine Didim'de şuraya git daha iyi diyen varsa önerilere açığım.

Didim Beach Resort Aqua & Elegance Thalasso
    Palm Wings Beach Resort
    Ramada Resort

Üç otelinde fiyatları günlük gideceğim dönem içinde 160-200 arasında oynuyor
  • derdesxa kullanıcısına yanıt
    Ramada Resortu kesinlikle tavsiye etmiyorum. Geçen yaz oradaydım. Şöyle bir konu da mevcut Ramada Didim ile ilgili;

http://forum.donanimhaber.com/m_88910017/tm.htm

Bu da aynı konudaki incelemem;

http://forum.donanimhaber.com/m_88910017/mpage_10/f_//tm.htm#94974777
  • Arkadaşlar temmuzda alanya,kemer,side yer çok farketmiyor biri 5 yaşında diğeri 1 yaşında çocuklarla gideceğiz. Özellikle aqua park konusunda başarılı bir otel bakıyorum. Sizden ricam ise;

eşim kapalı bir bayan olduğu için işletmenin ve müşterilerin bizden rahatsızlık duymayacakları bizim de tatilimizi rahat yapabileceğimiz herşey dahil 5 gece 2000 civarında bir otel bulabilirmiyiz. Malumunuz bazı oteller haşema ile yahut kapalı mayolarla havuza girmeye vs izin vermemekte.
  • ARKADAŞLAR BODRUMDA SAHİLE YAKIN UYGUN Bİ YER ARIYORUM
    EŞİMLE GİDİP BOL BOL GEZECEĞİMİZ İÇİN HERŞEY DAHİL OLMASINA DA GEREK YOK
    ÖNEREBİLECEĞİNİZ TEMİZ OTEL YADA PANSİYONLAR VAR MIDIR ?
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.