Şimdi Ara

2015 Tatil Fırsatları ve Tavsiyeler (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.687
Cevap
118
Favori
167.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rezervasyon yaptırmayı düşündüğümüz oteller halen daha fiyatlarını açıklamadılar. Sitelerin ilk rezervasyonları haftaya bitiyor Delphin İmperial Lara ve Ela Quality fiyatlarını açıklamamakta ısrarcılar... Bu gidişle Limak Atlantis , Barut Lara veya Rixos Premium Belek arasında seçim yapmak zorunda kalıcağım... ( Rixos tabiiki bütçeyi haliyle zorlayacak bir seçim olur)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cCc_Reis_cCc

hocam crystal sunset'i neden düşünmediniz aynı paraya geliyor ve yorumlar daha iyi olduğu yönünde

Sunseti düşündük fakat ben 6 gece için Admirale 1750 lira ödüyorken Sunsete 2500 tl ödeyecektim, 750 tl az para değil bizim gibi yüzde 3 zam alan memurlar için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cCc_Reis_cCc

Hocam hangi tarihlerde gittiniz, biz haziran 10-18 arası 1 hafta gitmeyi planlıyoruz. Hava inşallah kötü olmaz diye ümit ediyoruz, deniz ve havuz suyu sıcaklıkları nasıldı, çocuklar için etkinlikler nasıldı, restoran kısmı kalabalık oluyormu, alakartlarından memnun kaldınız mı, animasyonları nasıldı, pek türk dostu bir otel olmadığı yönünde yazılar var şikayet sitelerinde, ayrıca ses yalıtımıda pek iyi olmayan bir otelmiş, yan odadaki horlama ve se.. seslerini dinlemiş millet bu konuda siz sıkıntı yaşadınız mı. valla bu yıl ya burası yada güral premier tekirova'yı düşünüyorum, (tabii güral daha tuzlu)

Hocam ben 2013 yazında Crystal Palace daydım. 2014 yazında crystal sunsette. 2013 yazında 3-9 eylülde gitmiştim sanırım. Çolaklıda su soğumaya başlamıştı biraz üşüdük. 2014 yazında temmuzdu yanlış hatırlamıyorsam deniz havuz suyu iyiydi. Çocuklar için etkinlikler 2 crystal otelinde de bence gayet iyiydi. Bizim çocuğumuz yok ama çocuk olsa çok eğlenirdi buralarda diyebildik eşimle. Çocuk havuzları akşam etkinlikleri vs çok iyiydi. Restoran kısımları çok kalabalık olmuyor sıra vs bekleme yok her yemeği bulabiliyorsunuz. Ama mutfak olarak Crystal palace daha iyiydi. Daha küçük bir otel olmasından dolayı daha derli toplu daha düzenli ve bol çeşitliydi. Alakart olarak deniz ürünleri ve paşa alakarta gittik ikiside çok iyiydi ama paşa alakart çok çok iyiydi mükemmeldi diyebilirim. Akşam animasyonları 2 otelde de 5 gece kaldık crystal palace da 1 gece eh işte 4 gece berbattı. Crystal sunsette 2 gece çok iyi 1 gece eh işte diyebilirim 2 gece yine berbattı. Crystal palace nerdeyse full alman dı misafirler. Crystal sunsette az da olsa türk ve arap vardı. Size tavsiyem ne kadar az türk okadar rahat edersiniz. Ses yalıtımı ile ilgili hiç şikayetimiz olmadı.
    Çocukla gideceğiniz için size crystal palace'ı daha çok tavsiye ederim. Daha küçük bir otel. çocuk olduğu için odaya git gel problem olmaz. herşey daha el altında her yere ulaşımı daha kolay,deniz kenarı bir otel. denizi çok güzel taş yosun yok. Daha küçük bir otel olduğu için mutfağı daha bol çeşitli ve daha tertipli. dezavantajı ise aquaparkı küçük (çocuk olduğu için sizin için pek önemli olmadığını düşünüyorum) ve yetişkin aktiviteleri daha zayıf. Crystal sunsetin aquaparkı muhteşem biz bonubonda ucuz diye 8 kişi grup gittik daha çok eğlendik akşam şovları daha güzeldi ama denize ulaşım ciddi sıkıntıydı

• quote:

Orijinalden alıntı: dejavu_2001

Rezervasyon yaptırmayı düşündüğümüz oteller halen daha fiyatlarını açıklamadılar. Sitelerin ilk rezervasyonları haftaya bitiyor Delphin İmperial Lara ve Ela Quality fiyatlarını açıklamamakta ısrarcılar... Bu gidişle Limak Atlantis , Barut Lara veya Rixos Premium Belek arasında seçim yapmak zorunda kalıcağım... ( Rixos tabiiki bütçeyi haliyle zorlayacak bir seçim olur)

Geçen sene Bonubon'dan Delphin İmperial'i tercih etmiştik. İyi ki de öyle yapmışız. Mükemmel bir oteldi. Ben Delphin'ler açıklanana kadar rezervasyon yapmayacağım. Ela'yı bilmiyorum.
  • Hocam verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Crystal palace, sunset'e göre fiyat olarak daha uygun, videolarına bakmıştık dediğiniz gibi daha küçük ve daha derli toplu duruyor. sunset'e eğlence amaçlı daha güzel gibi gözüküyor, gerçi çocuk olduğu için kendi eğlencemizden çok onun mutlu olmasını eğlenmesini düşünüyoruz, bu hafta farklı bir tercih çıkmazsa iki otelden birisine rezervasyon yaptıracağım, uçak bileti ve transfer kalıyor sonra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fullmudur77 F kullanıcısına yanıt
    aqua parkı ücretsiz tabi.arkadaşlarım sene önce balayına gitmişlerdi memnun kalmışlardı benimde bilgim bu kadar.ama merka etmeyin memnun kalırsınız
  • rixos belek otelinin yabancı sitelerdeki tanıtım videosu.istersen izleyebilirsin
    http://angelonyx.com/en/hotels/rixos-premium-belek/
  • merhaba,
    Geçen sene Rubi PlATİNİUMA Gittim. Gitmek isteyen arkadaşlar gözü kapalı gitsin otelin özellikle içecek kalitesi muazzam.
    Dondurmalar kapalı, zero bira enerji içeceği kapalı kutuda. Burn, becks vs hepsi kaliteli markalar.
  • Nisan'da açılacağı tahmin edilen Sueno Deluxe Belek şimdiden çok cazip görünüyor. Diğer Sueno'ları görmedim fakat yorumlarından okuduğum kadarıyla fiyat olarak çok yukarda olmayan fakat işletme olarak biraz zayıf kalmış otellerdendi. Ama bu Deluxe konseptiyle fark yaratacağa benziyor, takip etmek lazım açılış fiyatlarını, bu senenin bombası bu olabilir.
    http://www.holidaycheck.de/hotel-Reiseinformationen_Sueno+Hotels+Deluxe+Belek-hid_1443628.html

Bu sene açılacaklar arasından da 3 flaş otel seçtim, kesinlikle kalite, lüks ve fiyat bakımından daha iyileri görünmüyor, ben henüz göremedim daha doğrusu, inceleyin bakalım;

http://www.etstur.com/Water-Side-Resort-Spa
    http://www.booking.com/hotel/tr/mary-palace-resort-and-spa.tr.html
    http://www.anitur.com.tr/otel/la-grande-resort-spa-41791

• quote:

Orijinalden alıntı: arkin11

merhaba,
    Geçen sene Rubi PlATİNİUMA Gittim. Gitmek isteyen arkadaşlar gözü kapalı gitsin otelin özellikle içecek kalitesi muazzam.
    Dondurmalar kapalı, zero bira enerji içeceği kapalı kutuda. Burn, becks vs hepsi kaliteli markalar.

geçen sene ilk senesi olduğu için fiyatlarda baya uygundu. alanyada öyle kaliteli otel bulmak zor :)
  • Bu ne abi hangi oteli açsam 5 bin liradan başlıyor. Geçen sene Uçak+Transfer+5 gece konaklama 1700e gitmiştik. Hakkaten bedava tatil yapmışız.

@cCc_Reis_cCc hocam açıkçası çocuk varken aqua parkı kullanabileceğinizi pek düşünmüyorum ben sizin yerinizde olsam palace varken sunset'i hiç düşünmem. Çocukla havuzdan çok deniz tercih edeceğiniz düşünüyorum sağlık açısından. Sunsette denize git gel büyük sıkıntı. Palace deniz kenarı bir otel zaten.
  • arkin11 A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, önceki sayfalarda Rubi Platinum'a gitmeyi düşündüğümü söylemiştim.
    Tüm yorumlar gayet olumlu. Zaten sizde gözünüz kapalı gidin demişsiniz.

İnşallah Mayısın son Haftası oradayım
  • Delphin İmperial Lara otelinin geçen yaz uygulamış olduğu otel fiyatlarını nerden öğrenebilirim?
  • Arkadaşlar iki otel arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz

http://www.etstur.com/Crystal-Admiral-Resort-Suites-Spa

http://www.etstur.com/Long-Beach-Resort-Spa
  • Naçizane fikrim Crystal Admiral oteli bana hep soğuk gelmiştir... Eğer yenilenmediyse eski bir otel. Yanından Geçen derenin oluşturduğu kötü görüntü ve zaman zaman buradan gelen kokunun tatil yapanları rahatsız etmesi.

Etrafında evlerin olması, denize altgeçitten gidilmesi vs.

Tabi dediğim gibi bu izlenimlerim tamamen uzaktan kafamda Oluşan Düşünceler ve burada tatil yapanların yaptığı yorumlar. Yoksa gidip tatil yapmadım.

Ama yorumlardan otelin animasyonlarını çok ama çok övüyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • izmir ve çevresi otel tavsiyesi olan var mı ? hep antalya otelleri konuşuluyor :)
  • fensinn kullanıcısına yanıt
    özdere palomalar çok iyidir.Ayrıca pamucak ta Aqua Fantasy otel var oda çok iyidir.
  • titanic delux belek gecen sene tatil yapmıştım bu seneki fiyatlarını bakıyordum bir kaç gun önce temmuz ayı için 5 gece 3850 TL cıkıyordu bu gun ise temmuz ayı ayı gun aynı tarihler için rakam 3500 TL düşmüş galiba daha tam fiyatlar belli değil ne tutturursak mi diyorlar nedir acaba :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fullmudur77

titanic delux belek gecen sene tatil yapmıştım bu seneki fiyatlarını bakıyordum bir kaç gun önce temmuz ayı için 5 gece 3850 TL cıkıyordu bu gun ise temmuz ayı ayı gun aynı tarihler için rakam 3500 TL düşmüş galiba daha tam fiyatlar belli değil ne tutturursak mi diyorlar nedir acaba :)

Hangi site üzerinden baktınız acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fensinn

izmir ve çevresi otel tavsiyesi olan var mı ? hep antalya otelleri konuşuluyor :)

Bütçenizi bilmeden yazıyoruum.
    Belki Ege Bölgesi'nin en güzel ilk 5 oteli arasına girebilecek bir otel tavsiye ediyorum. Harika bir otel.
    Aqua Fantasy Hotel/Selçuk-Kuşadası

Zaten tavsiye eden olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maholin79 -- 5 Aralık 2014; 0:23:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.