Şimdi Ara

2015 Tatil Fırsatları ve Tavsiyeler (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.687
Cevap
118
Favori
167.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ETS, tatilsepeti, tatilbudur vs. vs. vs. ...

Hangisine bakarsan bak bu sene tatil aslanın midesinde...

Fiyatlar resmen el yakıyor...

Eğer erken rezervasyon dedikleri buysa...
  • D@rbeli M@tk@p kullanıcısına yanıt
    sanırım bu yıl tatil yapamayacağız :(bonubon geçen yılda ocak ortası yapmıştı kampanyayı, sizce ne kadar daha beklenmeli, yoksa şuan ki fiyatlardan almalı mı? ayrıca bu yıl crystal sunset'e gitmeyi düşünüyoruz, 2,5 yaşındaki oğlum iyi vakit geçirebilir mi, başka hangi otelleri önerirsiniz. ramazan başlamadan 11-18 haziran arası gitmeyi düşünüyoruz. hava ve deniz soğuk olur mu?

Bonubon Destek 1 (Bonubon)
    01.Ara 09:36
    Merhaba,
    Şuan için 1+1 kampanyamız mevcut değildir.Sitemizde yer alan fiyatlar üzerinden satın alma işlemi sağlayabilirsiniz.
    Saygılarımızla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cCc_Reis_cCc

sanırım bu yıl tatil yapamayacağız :(bonubon geçen yılda ocak ortası yapmıştı kampanyayı, sizce ne kadar daha beklenmeli, yoksa şuan ki fiyatlardan almalı mı? ayrıca bu yıl crystal sunset'e gitmeyi düşünüyoruz, 2,5 yaşındaki oğlum iyi vakit geçirebilir mi, başka hangi otelleri önerirsiniz. ramazan başlamadan 11-18 haziran arası gitmeyi düşünüyoruz. hava ve deniz soğuk olur mu?

Merhaba,
    Şuan için 1+1 kampanyamız mevcut değildir.Sitemizde yer alan fiyatlar üzerinden satın alma işlemi sağlayabilirsiniz.
    Saygılarımızla

Bonubon bu yıl aynı kampanyayı yapar mı yapmaz mı bilemem...Ben açıkçası beğenilen bir yer varsa şimdi almak taraftarıyım...Geçen yıl almadım,hep bir aksiyon bekledim ama olmadı...Tabii burası Türkiye...Seçim var...Ne olur ne olmaz bilinmez...
    Crystal Sunset'i bilmiyorum...Gitmedim...Ama şimdi biraz inceledim...Gayet güzel gidilebilir bir tesis...Gideceğiniz tarihte hava sıcak olsa bile deniz tam anlamıyla ısınmamış olacak...Eğer bütçeyi biraz daha arttırabilirseniz çok kaliteli ve çocuk dostu bir tesis var...Pişman olmazsınız...http://www.etstur.com/Gural-Premier-Tekirova

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D@rbeli M@tk@p -- 2 Aralık 2014; 15:19:58 >

• quote:

Merhaba,
    Saygılarımızla

Ben şahsen 15 Aralık'a kadar bekleyeceğim olmadı en azından Kurban Bayramı için rezervasyonu yaptıracağım... Zaten o tarihten sonra fiyatlar artmaya başlayacaktır...

İlginçtir hemen hemen çoğu tesis Ramazan Bayramı için henüz fiyat açıklamadı... Sanıyorum ne kadar geçireceklerine bir türlü karar veremiyorlar...

Haziran ayında deniz suyunun tamamen ısınmış olacağını sanmıyorum...

Özellikle konaklayacağınız tesisteki havuz ve sahilin güneş - gölge durumuna dikkat etmenizi öneririm...

2 sene önce Temmuz ayında Alanya İncekum'da yaptığımız tatilde bütün gün güneşin altında piştikten sonra akşam üzeri serinlemek için otelin gölgesinde kalan havuza girdiğimizi hatırlıyorum... O yüzden aynı tesiste Eylül ayı için yapmış olduğumuz diğer erken rezervasyonu hemen iptal etmiştik...

• Temmuz 30 Ağustos 4 arası balayı oteli arıyorum. sizce şimdi rezervasyon yaptırmalı mıyım? yoksa beklesem daha uygun olur mu? bana bi yardımcı olun olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kzlmm

Temmuz 30 Ağustos 4 arası balayı oteli arıyorum. sizce şimdi rezervasyon yaptırmalı mıyım? yoksa beklesem daha uygun olur mu? bana bi yardımcı olun olur mu?

15 Aralık'a kadar İptal Sigortalı rezervasyon yaptırın... Sanmıyorum ama baktınız fiyat düşmüş rezervasyonu iptal eder yeniden yaparsınız... Kaybınız da sadece 15-20 TL (İptal Sigortası) kadar olur...
  • Arkadaşlar geçen yıl ki "bonubon" kampanyasını detaylı yazacak birisi var mı? Herkes "bonubon" diyor ne anlama geldiğini bilsek?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • maholin79 kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_86319631/tm.htm bu linkten inceleyebilirsiniz, 1 tatil alınca, ödediğiniz ücret kadar puan hesabınıza yatıyordu, onunla da aynı tatilden 1 adet daha alıyordunuz, yani 1 alana 1 bedava tatil oluyordu. gayet güzel bir kampanyaydı.

• Benim baktığım oteller sadece ETS Turda satışta. ETS Turda ilk tur Erken Rezervasyon 15 Aralık son.

Valla ben 14 Aralık gibi diğer tur şirketlerinde baktığım oteller satışa çıkmazsa direkt alıcam. Bu fiyatlardan daha düşüğe bulmam maalesef mümkün değil. Aksine zamlanma ihtimali var.

Kaldıki mesela Bonubon (ki sanmıyorum) felan bir kampanya yapsa iptal sigortası ile aldığım otelleri iptal ederim paramıda rahat şekilde geri alırım.
  • Bu arada Antalya bölgesi için Mayısın son haftası için rezervasyon düşünüyorum...

Ancak bazı arkadaşlar havanın soğuk olacağı, denize girilemeyeceği konusunda yorumlarda bulunuyorlar. Bu yorumlarıda şaşırarak okudum açıkcası.

Valla daha önce Mayısın son haftası Antalya bölgesine gittim ama öyle soğuk felan değildi... Bence tam kıvamındaydı havalar...

Yinede tabi arkadaşların yorumlarına saygım sonsuz ama biraz fazla abartılıyormuş gibi geliyor bana...

Nisan ayında Antalya bölgesine tatile giden çok tatilci var... Çevremde bile
  • Çeşme piril termal otele setur veya ets turdan 5 gece seviyorum 27 araliktan itibaren ama sevmiyor ailem yilbasinj orda gecirsin istiyorum ama fiyat vermiyor 26 aralik yazinca 909.5 TL veriyor yardiminizi bekliyorum arkadaşlar

• arkadaşlar bonubon dan mail geldi bi girdim baktım erken rezervasyon falan diyor aslı varmı acaba fiyatlar farklımıdır ?
  • ben 15 haziranda Crystal Admirale gidiyorum 1800 küsüre geldi tatil.com kapsamında arkadaşlar.

Bu arada Paraf kartınız varsa 1500 TL üstü tatile +100 lira indirim veriyor. takip edin, Kaçırmayın derim
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sifirdokuzucuolanvarmi -- 2 Aralık 2014; 23:39:57 >
  • quote:

Merhaba,
    Saygılarımızla

Bu bonubon kampanya yapacak da kaçıracağım diye paranoyak oldum. Hocam geçen sene bonubon ile crystal sunsete gittik. Aklınızdaki soruları sorarsanız cevaplayayım. Bu sene de bonubonu bekliyorum. Yoksa ilk erken rez. fiyatları bile aşırı pahalı.

• quote:

Merhaba,
    Saygılarımızla

Bu bonubon kampanya yapacak da kaçıracağım diye paranoyak oldum. Hocam geçen sene bonubon ile crystal sunsete gittik. Aklınızdaki soruları sorarsanız cevaplayayım. Bu sene de bonubonu bekliyorum. Yoksa ilk erken rez. fiyatları bile aşırı pahalı.

• Q Premium Resort / Alanya

Otel hakkında bilgisi olan var mı?

2015 Tatil Fırsatları ve Tavsiyeler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psycho81 -- 3 Aralık 2014; 0:49:54 >
  • psycho81 kullanıcısına yanıt
    5 para etmez .Walter planet bile daha iyi .

Bile.dedim düşün

• Hocam hangi tarihlerde gittiniz, biz haziran 10-18 arası 1 hafta gitmeyi planlıyoruz. Hava inşallah kötü olmaz diye ümit ediyoruz, deniz ve havuz suyu sıcaklıkları nasıldı, çocuklar için etkinlikler nasıldı, restoran kısmı kalabalık oluyormu, alakartlarından memnun kaldınız mı, animasyonları nasıldı, pek türk dostu bir otel olmadığı yönünde yazılar var şikayet sitelerinde, ayrıca ses yalıtımıda pek iyi olmayan bir otelmiş, yan odadaki horlama ve se.. seslerini dinlemiş millet bu konuda siz sıkıntı yaşadınız mı. valla bu yıl ya burası yada güral premier tekirova'yı düşünüyorum, (tabii güral daha tuzlu)

• sifirdokuzucuolanvarmi kullanıcısına yanıt
    hocam crystal sunset'i neden düşünmediniz aynı paraya geliyor ve yorumlar daha iyi olduğu yönünde

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.