Şimdi Ara

2015 Tatil Fırsatları ve Tavsiyeler (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2.687
Cevap
118
Favori
167.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Shafter

quote:

Orijinalden alıntı: yns41

Arkadaşlar mayista ege tarafina gidilir mi yoksa antalyaya mi bakayim

Mayıs ayında antalyada balayındaydım denıze gıremeden donduk .artık mayısta hava kotu oluyor.

Mayısın kacinda gittiniz hocam? Ben haziran 5'ine kuşadası yapacagim. Hava o zaman da serin olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip

• sorrento kullanıcısına yanıt
    5 haziran riskli tarih. Kusadasinda yazligimiz var. Genelde deniz icin riskli olabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sorrento

quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

quote:

Orijinalden alıntı: yns41

Arkadaşlar mayista ege tarafina gidilir mi yoksa antalyaya mi bakayim

Mayıs ayında antalyada balayındaydım denıze gıremeden donduk .artık mayısta hava kotu oluyor.

Mayısın kacinda gittiniz hocam? Ben haziran 5'ine kuşadası yapacagim. Hava o zaman da serin olabilir mi?

Hazirazn 15 e kadar tr nın hıc bı yerıne tatıle gıtmeme kararı aldım son senelerde hep dıkkat ettım hazıran sonuna dek her yer yağışlı oluyor.

• Hocam günaydın, nasılsın? :)

Geçen sene ramada akbük'ün açılışına gitmiştin ve izlenimlerini yazmıştın
    Bu senede Ramada kuşadası resort açılacak, Nisan ayında.
    Yine aynı şekilde yapabilir misin müsait olursan eğer. Haziran da 1 hafta gelmeyi planlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pendo

Rixos Belek mi?Gloria Serenity mi desem?Benim baktığım dönemde Gloria bin tl daha pahalı ?Arada ki farka değer mi?Rixos deniz tarafı ,Gloria direk havuzun önü bahçeli oda?tesis olarak Rixos daha afilli görünüyor ama Glorianın mutfağı,hizmeti nasıldır?Siz hangisini tercih ederdiniz?

glorianinkiler laguna oda oldugu icin fiyat otomatikman artiyor glorianin en övülen şeyi yemekler ve hizmet. rixosun fiyatlari baya uygun gibi bu sene. ikiside harika otel rixosa giderseniz pisman olcaginizi dusunmuyorum.
  • sanırım bu yıl tatil yapamayacağız :( gerçi geçen yılda ocak ortası yapmıştı kampanyayı, sizce ne kadar daha beklenmeli, yoksa şuan ki fiyatlardan almalı mı? ayrıca bu yıl crystal sunset'e gitmeyi düşünüyoruz, 2,5 yaşındaki oğlum iyi vakit geçirebilir mi, başka hangi otelleri önerirsiniz. ramazan başlamadan 11-18 haziran arası gitmeyi düşünüyoruz.
    Bonubon Destek 1 (Bonubon)
    01.Ara 09:36
    Merhaba,
    Şuan için 1+1 kampanyamız mevcut değildir.Sitemizde yer alan fiyatlar üzerinden satın alma işlemi sağlayabilirsiniz.
    Saygılarımızla

• http://www.tatilstil.com/turunc-premium-hotel Turunç Premium otel ne dersiniz yeni açılacakmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratdoktor

http://www.tatilstil.com/turunc-premium-hotel Turunç Premium otel ne dersiniz yeni açılacakmış.

Fiyatları yeni açılan bir otel için çok yüksek geldi açıkçası. Temmuz döneminde 6 gece 2 kişi 3.400TL
  • Arkadaşlar tatil siteleri Kredi kartlarına 1000 TL ve üzeri 100 TL para puan vs uygulamaları yapacakmıdır. Geçen sene böyle bir uygulamalar oldumu hiç, bu anlamda bilgisi, tecrubesi varsa hangi sitelerde bu uygulamalar oldu deneyimini paylaşabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metmax

Arkadaşlar tatil siteleri Kredi kartlarına 1000 TL ve üzeri 100 TL para puan vs uygulamaları yapacakmıdır. Geçen sene böyle bir uygulamalar oldumu hiç, bu anlamda bilgisi, tecrubesi varsa hangi sitelerde bu uygulamalar oldu deneyimini paylaşabilir mi ?

Yapılır kesin ama bu fiyatlara 100 tl devede kulak
  • quote:

Arkadaşlar tatil siteleri Kredi kartlarına 1000 TL ve üzeri 100 TL para puan vs uygulamaları yapacakmıdır. Geçen sene böyle bir uygulamalar oldumu hiç, bu anlamda bilgisi, tecrubesi varsa hangi sitelerde bu uygulamalar oldu deneyimini paylaşabilir mi ?

Yapılır kesin ama bu fiyatlara 100 tl devede kulak

• quote:

Bugün telefonuma gelen mesaj "Paraf üyesi seyahat acentelerinde Paraf ile tek seferde 1.500 TL ve üzeri harcamaya 100 TL indirim. Tatil yaz kartın son 6 hanesini 3404' e gönder"
  • http://www.n11.com/kampanyalar/tatil-eglence-alisveris-kampanyasi?cid=402400_01122014_kampanyalar/tatil-eglence-alisveris-kampanyasi

Şöyle birşey geldi posta kutusuna

• aynenn öyle.kültür turlarıda çok keyifli oluyor
  • yns41 Y kullanıcısına yanıt
    mayıs ayında egede su soğuk olur hocam
  • awdasase kullanıcısına yanıt
    Oteli bende merak ediyorum ama kalicagimi zannetmiyorum. Yazlikla arasinda 3~4 km mesafe olunca cazip gelmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: teknokolik35

Oteli bende merak ediyorum ama kalicagimi zannetmiyorum. Yazlikla arasinda 3~4 km mesafe olunca cazip gelmiyor.

Biz İstanbuldan geleceğiz ya hocam bize cazip geliyor oralar
  • awdasase kullanıcısına yanıt
    Fiyat olarak didim gibi avantajli degil. Ama disimden de bayagi artilari var gibi. Ama bana didim yetrli gelmisti. Fiyat olarak o ayarda bir yer bulursam giderim. Yada yurtdisi hesapli bir yerlere gidecgim.

• quote:

Genellikle yapıyorlar...Ama herhalde Ocak-Şubat aylarında yaparlar...Bu zamana dek de oteller Erken Rezervasyonun ikinci üçüncü periyoduna geçtikleri için fiyatları yükseltiyorlar alınan parapuanların falan bir önemi kalmıyor...
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.